Şimdi Ara

İphone 4s ''Mesaj Sesi Sorunu'' sürüm 5.0.1 çözüm bulan varsa yardım etsin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sorun daha önceki iphone telefonumda oldugu için telefonumu satmıştım. şimdi kendime ve kardeşime iphone 4s aldım. anrak mesaj geldiginde hem zil sesi takılıyor hemde titreşim daha fazla titriyor. çok gıcık olmaya başladım yine. bıktım iphonun bu hatalarından. bu titreşim ve zil sesi sorununa çare bulabilen varsa yardım etsin lütfen. o kadar para verip alıyoruz sorunlardan kurtulamıyoruz!

• ios 5.1 le duzelcek yada restore at duzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bildirimler-mesajlar-yineleme uyarısı-asla
    ayarlı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

bildirimler-mesajlar-yineleme uyarısı-asla
    ayarlı mı ?

evet asla olarak ayarlı :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

ios 5.1 le duzelcek yada restore at duzelir

itunes da geri yükle dedim . 800 bm lık birşey iniyor. telefonu yedekle demedim. içinde önemli birşey olmadıgı için. bu 800 mb lık ley inince onu yüklesem sıkıntı olmaz degil mi?
  • sim free ise olmaz bendede ayni sorun vardi surum 905 de sonra 5.0.1 surum 906 oldu cok nadir yapior ama asil cozum martta gelcek kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

sim free ise olmaz bendede ayni sorun vardi surum 905 de sonra 5.0.1 surum 906 oldu cok nadir yapior ama asil cozum martta gelcek kardesim

simfree cihazım . bendeki sürüm 406 gözüküyor. inş yükleynce geçer bu sorun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 2 Sorunu [YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.