Şimdi Ara

iPhone 4S LCD Ekran ve Bilgisayardan Kontrol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. iPhone 4S telefonumu 3 gün önce yere düşürdüm. Aldım baktım çizik bile yoktu ama telefon kapanmıştı. Açtım. 'Apple' yerine yukarıdan aşağıya kadar gri bir çizgi geldi. Aynı şekilde kilitli ekranda da çizgilier var. Ana ekranın fotografını da ekledim. Tahmin ettigim kadarıyla LCD Ekran bozuldu. Şimdi size 2 sorum olacak:

iPhone 4S LCD Ekran ve Bilgisayardan Kontrol

1.Soru:
    Sorunun LCD Ekranda oldugunu tahmin ediyorum ama ekran kartında ya da LCD Ekran bağlantılarında olması mümkün mü ?
    (Ekranda görüntü olmaması haricinde tüm dokunmatik özellikleri ve sensörleri çalışıyor.)

2.Soru:
    Telefonun LCD Ekranını,arka kapağını ve home tuşunu satın alıp evde kendim degiştirmeyi düşünüyorum.(Telefoncular içinden parça falan çalabiliyormuş. Zaten zor bir iş degil gibi)
    Ama LCD Ekranı en yakın haftaya satın alabilirim. Bu yüzden ben alana kadar telefonu bilgisayardan kontrol edebilecegim bi program var mı ? (Mesela gelen mesajları okuyup cevap yazma,telefon üzerinden arama yapma gibi)

Şimdiden Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesat07 -- 5 Eylül 2013; 10:25:05 >

• 1: Bu akıllı telefonların kaderl bu malesef.düştüklerinde eekranı kırılmasa bile ekran hasa alabiliyor ki seninki öyle olmuş..
    2: bence kendin değiştirmeyi deneme . İçinden paça çaldıkları doğru orjinal parçayı alıp sahtesini takma olasılığı var elbette.

Bence güvenilir bir servis bul oraya yaptır gözönünde servis veren teknik servisler var git oralardan yaptır. Haaa benim elim yatkın kendin yapabilirim diyosan ona lafım yok.kolay gelsin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam içini açıp flex kablosunu kontrol edin.
  • ekran içeriden kırılmış,telefoncuya götür değiştirir.
  • Sadece dokunmatik panel ya da sadece lcd ekran alma, ekranın dokunmatik yüzeyden ayırma işlemini profesyoneller bile zor yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertrixfun

Sadece dokunmatik panel ya da sadece lcd ekran alma, ekranın dokunmatik yüzeyden ayırma işlemini profesyoneller bile zor yapıyor.

Yok zaten LCD Ekran (panelli), arka kapak ve home tuşu set olarak alıcam
  • Bilgiler için teşekkürler.

2.Soruda olduğu gibi bilgisayardan kontrol edebileceğim bir program yok mu bildiğiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ipad 9. Nesil Ekran Sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesat07

Bilgiler için teşekkürler.

2.Soruda olduğu gibi bilgisayardan kontrol edebileceğim bir program yok mu bildiğiniz ?

Onun için de Veency diye bir araç var, cydia üzerinden kurman gerekiyor, ekranı görmeden yapabileceğini sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertrixfun

quote:

Orijinalden alıntı: hesat07

Bilgiler için teşekkürler.

Onun için de Veency diye bir araç var, cydia üzerinden kurman gerekiyor, ekranı görmeden yapabileceğini sanmıyorum.

Zaten JB'li değil telefon :/ . Ve sadece hızlı aramadan kişileri arayabiliyorum. Bir de gelen aramaları cevaplıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.