Şimdi Ara

iphone 4s JB nasıl restore edebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar iphone 4s geveyli 5.1.1 telefonumu restore etmek istiyorum kısacası ayarları sıfırlıyacamda

nasıl yapabilirim?

genel ayarlar kısmından içeriği silmek istedim silemedim yükleme ekranında kaldı tekrar telefonu açtım

█ █ // Asus P8P67 // İntel 2600k 4.5 OC // GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1333 MHz CL9 //ASUS GTX560 TOP DirectCU II GDDR5 1GB 256Bit // Corsair HX850 W //Cooler Master RC 690-II Advance White // NOCTUA NH-D14 // Seagate 1TB 7200RPM 32MB // WD 500 GB 7200RPM 32MB//LG Dvd RW █ █
  • google a yazsan zaten çıkacak. heryerde jb telefona, ayarlar genel kısmından içeriği sıfırla denmez. itunes bağlayıp rstore edeceksin!

Orijinalden alıntı: gduman

google a yazsan zaten çıkacak. heryerde jb telefona, ayarlar genel kısmından içeriği sıfırla denmez. itunes bağlayıp rstore edeceksin!

google yazdım sadece iphone 4 için custom firmware var 4s olmadığı için buraya konuyu açtım belki bilen çıkar diye
    █ █ // Asus P8P67 // İntel 2600k 4.5 OC // GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1333 MHz CL9 //ASUS GTX560 TOP DirectCU II GDDR5 1GB 256Bit // Corsair HX850 W //Cooler Master RC 690-II Advance White // NOCTUA NH-D14 // Seagate 1TB 7200RPM 32MB // WD 500 GB 7200RPM 32MB//LG Dvd RW █ █
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 4S İÇİN YARDIM
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.