Şimdi Ara

İPHONE 4s ios sürümü düşürme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iphone 4s cihaza sahibim ios 8.1.3 son sürümde cihazım geçen gün şifremi unuttum çok fazla denedim açamadığım için kilitlendi ve telefonu itunese bağlamam istendi sıfırlama işlemini başlattım işlem başladı tam yeniden iphone yüklenirken hata verdi ve 5 6 defa denememe rağmen yüklenmedi cihaz öyle sıfırlanmış durumda kaldı internette denedim aynı sonuç bilgisayar kaynaklıdır sandım ilk başta şimdi güncelliyorum geri yüklüyorum hiç biri olmuyor şöyle birşey yapabilme imkanım var ios 8.1.3 sürümü yüklüydü 7.1.2 ye düşürmek istiyorum imza muhabbeti varmış eğer iphonede hala imzalıysa geçiş yapabiliyomuşum bu durumu açıklarmısınız şuan İPHONE 7.1.2 RESTORE İPSW'yi indiriyorum sanırım cihazda hiç bir veri ios olmadığı için güncelleme yapmıyor zaten restore edilmiş bir verimde olmadığı için geri alma durumuda yok.

kısaca ios 8.1.3 olan cihazımı 7.1.2 restore.ipsw ile versyonu düşürmek istiyorum mümkünmü eğer mümkün değilse bu cihaza nasıl bir ios yükleyip açacağım

şimdiden okuyup cevaplayanlara çok teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandurakk -- 22 Mayıs 2015; 23:55:38 >

• İphone 4'e kadar sürüm düşürme mevcut maalesef.. Onlar da shsh kaydı ile oluyor. Apple imzaları açmıyor ve açmaya da niyetli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İphonedoo -- 22 Mayıs 2015; 23:54:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: İphonedoo

İphone 4'e kadar sürüm düşürme mevcut maalesef.. Onlar da shsh kaydı ile oluyor. Apple imzaları açmıyor ve açmaya da niyetli değil.

öncelikle mesajınız için teşekkür ederim

ne yapmamı öneriyorsunuz itunes ile indiriyor güncellemeyi hep sürekli farklı hatalar söylüyor yüklerken yüklenmiyor ne yapacağım ?

Orijinalden alıntı: İphonedoo

İphone 4'e kadar sürüm düşürme mevcut maalesef.. Onlar da shsh kaydı ile oluyor. Apple imzaları açmıyor ve açmaya da niyetli değil.

bu arada ios 7.1.2 restore.ipsw indirdim ve cihazımı dfu moda alarak itunes eşliğinde ios 7.1.2 sürümüne güncellemek istedim

aşşağıdaki hata ile karşılaştım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: T.HAWK

Yapacak hiçbirşey yok maalesef sürüm düşüremezsin imzalar kapalıyken. Jailbreak yok ise telefon üzerinden cihazı sıfırlayabilirsin yine 8.1.3 e.
    İtunes ile direkt sürümü 8.3 e yükseltir geri dönüş yok.

cevabınız için teşekkürler

sürüm düşüremeyeceğim ortada jailbreak yok cihazı nasıl sıfırlıyorum itunes üstüne güncelleme kurmuyor sürekli hata veriyor.

Yapacak hiçbirşey yok maalesef sürüm düşüremezsin imzalar kapalıyken. Jailbreak yok ise telefon üzerinden cihazı sıfırlayabilirsin yine 8.1.3 e.

işlem burda böylece takılıp kalıyor bir süre sonra hata veriyor malesef ne geri yükleme ne güncelleme yapabiliyorum itunes güncel kablolarımda sorun yok cihaz dfuda felan hiç bir sıkıntısı yok ama..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 Baseband Yükseltme
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cihazınıza uygun ipsw yazılım dosyasını indirin masaüstüne. Sürümü İos 8.3 olacak şu an çünkü onun inzaları açık.
    Klavyeden shift tuşuna basılı tutup itunesta İPHONU GERİ YÜKLE aracını tıklayın yazılımı doğruladıktan sonra yükseltme sorunsuz başlayacaktır. Kolay gelsin.

Cihazınıza uygun ipsw yazılım dosyasını indirin masaüstüne. Sürümü İos 8.3 olacak şu an çünkü onun inzaları açık.
    Klavyeden shift tuşuna basılı tutup itunesta İPHONU GERİ YÜKLE aracını tıklayın yazılımı doğruladıktan sonra yükseltme sorunsuz başlayacaktır. Kolay gelsin.

bunu bir yer daha okudum üstadım teşekkür ediyorum sizde doğruladınız hemen deniyorum ios 8 veya 8.1.2 açıkmı acaba ona güncelliyim eğer açıksa link alabilirmiyim sizden ?

https://api.ipsw.me/v2.1/iPhone4,1/12F70/url/dl

Hayır Alt sürümler maalesef kapalı. Ya 8.1.3 ü cihaz üzerinden sıfırlayacaksınız yada sürüm yükselteceksiniz. 8.1.3 yerine 8.3 tercih ederim en azından bir çok hata düzeltmesi ve türkçe siri var.
    Sadece 8.3 e geçiş yapabilirsiniz şimdilik.
    Buyrun burda iphone 4s için ios 8.3 ipsw si.

https://api.ipsw.me/v2.1/iPhone4,1/12F70/url/dl

Çok teşekkür ediyorum indirme başladı indiği gibi cihazıma kurulumunu sağlıcam

bu arada 7.1.2 iphone 4 4s cihazlar için çok iyiydi bu imzaları açma gibi birşey söz konusu olurmu çok ufak o konuyu tartışmak isterim üstadım.

• İphone 4 için ios 7.1.2 açık her zaman çünkü aldığı son yazılım sürümü bu. Ancak 4s için ios 7 sürümlerinin tamamı kapalı şu an ve geçmişe dönük sürümlerin imzalarının açılması çok zor zira apple bunu istiyor cihaz performans kaybı yaşasın ve elden çıkarıp yeni cihazlar alsınlar diye.

İphone 4 için ios 7.1.2 açık her zaman çünkü aldığı son yazılım sürümü bu. Ancak 4s için ios 7 sürümlerinin tamamı kapalı şu an ve geçmişe dönük sürümlerin imzalarının açılması çok zor zira apple bunu istiyor cihaz performans kaybı yaşasın ve elden çıkarıp yeni cihazlar alsınlar diye.

evet katılıyorum kesinlikle piyasadan 4 4s cihazlar kaldırılmaya çalışılıyor bir çözümüde malesef yok dediğiniz gibi 8.1.3 indi birazdan cihazıma kuracağım çok kasmayacak umarım.

İphone 4 için ios 7.1.2 açık her zaman çünkü aldığı son yazılım sürümü bu. Ancak 4s için ios 7 sürümlerinin tamamı kapalı şu an ve geçmişe dönük sürümlerin imzalarının açılması çok zor zira apple bunu istiyor cihaz performans kaybı yaşasın ve elden çıkarıp yeni cihazlar alsınlar diye.

üstadım tekrar döndüm 8.1.3 verdiğiniz linki indirdim cihazıma güncellemeyi atmaya başladım gene bu hatayı aldım..

• Bu hata kodu usb/pc/data kablosu vs bağlantı problemleriyle ilgili. Öncelikle Başka bir usb portta, olmadı başka bir pc ve mümkünse başka bir kablo ile tekrar deneyin

Bu hata kodu usb/pc/data kablosu vs bağlantı problemleriyle ilgili. Öncelikle Başka bir usb portta, olmadı başka bir pc ve mümkünse başka bir kablo ile tekrar deneyin

Kablom sapasağlam başka bir bilgisayar ilede denedim malesef hatalar hatalar ne yapmalıyım..

Hocam peki jailrbleak şe sürüm düşürmel mevcutmu

Telefonu reiboot programı ile recovery moda alıp itunesta tekrar deneyin. Bu çözüm olmazsa ipsw üzerinden güncellemek yerine itunestan restore etmeyi deneyin yani yazılımı itunes kendi indirip kurmayı denesin

Telefonu reiboot programı ile recovery moda alıp itunesta tekrar deneyin. Bu çözüm olmazsa ipsw üzerinden güncellemek yerine itunestan restore etmeyi deneyin yani yazılımı itunes kendi indirip kurmayı denesin

deneyeceğim kabloda bir sorun yok daha yeni almıştım bilgisayar ile kaynaklı bir sorunda yok ama neden hata alıyorum hala anlamadıdm
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.