Şimdi Ara

İphone 4s'e İOS 10 Yükleyebilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar merhaba.Günlük kullandığım telefonum bozulduğundan dolayı evde boşta duran 4s kullanıyorum.Seneye sınava gireceğimden dolayıda yeni telefon almayı düşünmüyorum.Telefonla olan tek sıkıntım ios 9 kullandığından dolayı yoğun olarak kullandığım Spotify'ı kullanamıyorum.Ben şimdi bu telefona bir şekilde ios 10 kurabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kurulamıyor diye biliyorum.

• 4s'in iOS 10 desteği yok, yani kurulması imkansız. Ancak ios 10 üzeri olan bir iOS cihaz bulup o cihaza kendi apple kimliğini girip spotify'ı indirirsen, uygulamanın yanında önceden indirildi işareti çıkar. Sonra kendi telefonundan spotify'ı indirmeyi denersen eski sürümünü indirebilirsin. Hatta bu işlemi bilgisayara iTunes kurup da yapabilirsin (eskiden oluyordu)
  • @MertcanDemirbilek
    Dediğin gibi ablamın 7plustan kendi kimliğimi girip indirdim.Cidden oldu.Teşekkür ederim 😀

• konuyla ilgili yardım edermisiniz
  • petronius kullanıcısına yanıt
    sizin apple id'inizden yüksek sürümlü bir telefonda oturum açın ordan spotifyi satın alın. (indirmeye başlasın sonra iptal edebilirsiniz, indirme yapan bulut iconu çıkacak)
    sonra appstoreden satın aldıklarıma girin orda çıkacak spotify oradan indirmeye başlayınca eski sürümü indireyim mi yazacak evet deyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: akzidenz

sizin apple id'inizden yüksek sürümlü bir telefonda oturum açın ordan spotifyi satın alın. (indirmeye başlasın sonra iptal edebilirsiniz, indirme yapan bulut iconu çıkacak)
    sonra appstoreden satın aldıklarıma girin orda çıkacak spotify oradan indirmeye başlayınca eski sürümü indireyim mi yazacak evet deyin
    Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.