Bildirim
İphone 4s aldım bi kaç sorum var?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: costantine54
az once 4s aldım. mail direk açıldı onu kapamak istiyorum nasıl oluyo? bide şarj gostergesi % olarak gostermiyo onu nasıl ayarlıcam?
Mail icin : ayarlar bolumunden bildirimler kismindan kapat
Pil yuzdesi icin : ayarlar bolumunden genel kismindan kullanim bolumunu ac asagida pil yuzdesi lkonundan ac
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: siraydinli
quote:
az once 4s aldım. mail direk açıldı onu kapamak istiyorum nasıl oluyo? bide şarj gostergesi % olarak gostermiyo onu nasıl ayarlıcam?
Pil yuzdesi icin : ayarlar bolumunden genel kismindan kullanim bolumunu ac asagida pil yuzdesi lkonundan ac
saolasın kardes._____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: siraydinli
quote:
saolasın kardes.
Amac isin gorulsun_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler