Şimdi Ara

S3 Sayesinde İyi Para Kazandım Tekrar 4S Aldım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
2
Favori
4.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 4S Beyaz Evkur Garantili Cihazım Vardı Sıkılmıştım Daha Sonra Bir Teklif Aldım Galaxy S3 15 Günlük Telpa Garantili Neyse Onu Aldım Takas Ettiğim Adam Biraz Kıldı Benim Faturam Olmadıgı İçin Oda Vermemişti Sonra Ona Evkurdan Alındıgına Dair Bir Belge Verdim Ondan Faturasınıda Aldım Bu Arada Bu Takastan 100 TL'de Para Aldım..

3-4 Gün Galaxy S3 Kullanayım Bakayım Nasıl Cihazmış Dedim.Ama Çok Kötü Menü Geçişleri Ana Ekrana Dönerken Kasmalar Uygulama Fakirliği Derken Bunu Hemen Çıkartmam Lazım Dedim.1550-1600 Liraya Sıfırını Satmaya Başladılar Hemen Elimden Çıkartmaya Çalıştım Biraz Piyasa Yaptım Sahibinden.com'da Derken Dün Akşam 3 Aylık Genpalı Sarı Ekransız Ölü Pixelsiz Çiziksiz Siyah 4S Cihaz Aldım ve Üzerine 150 Lirada Para Aldım Tüm Kutusu Aksesuarı Faturalarıyla Beraber.

1 Hafta Bile Olmadan 250 Lira Kar'a Geçtim.İstediğim Siyah Bir Cihazım Oldu Hemde Garantiside Genpa :)

5 Senedir Alım Satım Takas Yapıyorum Elektronik Cihazlarda.Zararımda Kar'ımda Oluyor.Riske Girdik Biraz Ama Kar'lı Çıktık

Not: S3 Alıp Zarar Etmeyin Arkadaşlar

• Bize Ne EEEEEEEEEE
  • Bende Yaklaşık Üç gündür Bir Arkadaşımın Telefonunla Oynuyorum,Bakıyorum.Cihaz Tablet Çakması Resmen.Uygulamalara Girerken Çıkarken Kasılmalar Oluyor.Ram Kullanımına Baktım Cihaz Ram Boşaltamıyor Çubuk Ucuna Kadar Dayanmıştı Yaptığımda Bir Uygulama Açıp Kapatmak.Ram Temizle Diyosun Menüye Geliyon Tekrar Bakıyosun Yine Kasılmış.Rezillik Diz Boyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

Bende Yaklaşık Üç gündür Bir Arkadaşımın Telefonunla Oynuyorum,Bakıyorum.Cihaz Tablet Çakması Resmen.Uygulamalara Girerken Çıkarken Kasılmalar Oluyor.Ram Kullanımına Baktım Cihaz Ram Boşaltamıyor Çubuk Ucuna Kadar Dayanmıştı Yaptığımda Bir Uygulama Açıp Kapatmak.Ram Temizle Diyosun Menüye Geliyon Tekrar Bakıyosun Yine Kasılmış.Rezillik Diz Boyu.

Hayret fandroidler gelmemiş daha.

Bunu birde fandroidler anlasa.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimhd

quote:

Bende Yaklaşık Üç gündür Bir Arkadaşımın Telefonunla Oynuyorum,Bakıyorum.Cihaz Tablet Çakması Resmen.Uygulamalara Girerken Çıkarken Kasılmalar Oluyor.Ram Kullanımına Baktım Cihaz Ram Boşaltamıyor Çubuk Ucuna Kadar Dayanmıştı Yaptığımda Bir Uygulama Açıp Kapatmak.Ram Temizle Diyosun Menüye Geliyon Tekrar Bakıyosun Yine Kasılmış.Rezillik Diz Boyu.

Hayret fandroidler gelmemiş daha.

Bunu birde fandroidler anlasa.

Az Sonra Gelirler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geldim

Şaka bi yana kim hangi telefonu kullanmaktan zevk alıyorsa onu kullanır. Kimse karışamaz

Cold Fusion Energy, Inc.
  • ortada bi mantık hatası yok mu ?

s3 alırken üstüne para alman normalde , elinden çıkartırken hemde 4s i tekrar alırken üstüne para alman garip.
    tavsiyem bunu 7-8 kez daha tekrarla telefon bedavaya gelmiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 10 Ağustos 2012; 14:24:46 >

Orijinalden alıntı: VioLee

iPhone 4S Beyaz Evkur Garantili Cihazım Vardı Sıkılmıştım Daha Sonra Bir Teklif Aldım Galaxy S3 15 Günlük Telpa Garantili Neyse Onu Aldım Takas Ettiğim Adam Biraz Kıldı Benim Faturam Olmadıgı İçin Oda Vermemişti Sonra Ona Evkurdan Alındıgına Dair Bir Belge Verdim Ondan Faturasınıda Aldım Bu Arada Bu Takastan 100 TL'de Para Aldım..

3-4 Gün Galaxy S3 Kullanayım Bakayım Nasıl Cihazmış Dedim.Ama Çok Kötü Menü Geçişleri Ana Ekrana Dönerken Kasmalar Uygulama Fakirliği Derken Bunu Hemen Çıkartmam Lazım Dedim.1550-1600 Liraya Sıfırını Satmaya Başladılar Hemen Elimden Çıkartmaya Çalıştım Biraz Piyasa Yaptım Sahibinden.com'da Derken Dün Akşam 3 Aylık Genpalı Sarı Ekransız Ölü Pixelsiz Çiziksiz Siyah 4S Cihaz Aldım ve Üzerine 150 Lirada Para Aldım Tüm Kutusu Aksesuarı Faturalarıyla Beraber.

1 Hafta Bile Olmadan 250 Lira Kar'a Geçtim.İstediğim Siyah Bir Cihazım Oldu Hemde Garantiside Genpa :)

5 Senedir Alım Satım Takas Yapıyorum Elektronik Cihazlarda.Zararımda Kar'ımda Oluyor.Riske Girdik Biraz Ama Kar'lı Çıktık

Noktalama isaretlerini kullanmadiginiz ve konusur gibi yazdiginiz iyi olmus, cok anlasilir yazmissiniz gercekten, keske herkes sizin kadar dikkat etse yazarken

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Geldim

Şaka bi yana kim hangi telefonu kullanmaktan zevk alıyorsa onu kullanır. Kimse karışamaz

Oldu Biz Kalkalım

quote:

Geldim

Oldu Biz Kalkalım

bu arada android e 8 cekirdek de koysalar ios stabilitesi beklemeyin. android fanı ve bir yazılımcı olarak söylüyorum android in kodu bozuk

Cold Fusion Energy, Inc.

• benimde arkadaşım geçti,hatta iphoneu ben aldırmıştım.gidip s2 alıyordu 4 aldık.sıkıldı tabi.şimdi s3e geçti memnun olduğunu söylüyor. tabi pişman olsada memnun olduğunu söyler öyle bi tip. şimdi ona güvenip geçemiyorumda :)4le yola devam. 5e göre karar veririz artık.

quote:

quote:

Geldim

Oldu Biz Kalkalım

bu arada android e 8 cekirdek de koysalar ios stabilitesi beklemeyin. android fanı ve bir yazılımcı olarak söylüyorum android in kodu bozuk

Kol Bozuk

• quote:

Geldim

Bak bu konuda haklısın ama sen farklı bir fandroidsin senin gibileri koruma altına almak lazım.

Genelde fandroidler senin gibi değil laf anlamıyorlar nato mermer nato kafa takmışlar bir özgürlüktür artık neyin özgürlüğü ise bluetooth ile şarkı resim göndermeyi, dosya sistemine erişmeyi başkalarının emeğini çalmayı özgürlük sanıyorlar anlatıncada anlamıyorlar.
    Haaa şu dosya sistemine erişiyorlarda ne oluyor cihaza room atıp milletin hakkını yiyince widget ekleyince vs vs bunun adı özgürlük oluyor başları göğe eriyor.

İki gün sonrada yok cihaz dondu yok şöyle yok böyle oldu diyip ordada vızıldanıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: capturemrah

quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

iPhone 4S Beyaz Evkur Garantili Cihazım Vardı Sıkılmıştım Daha Sonra Bir Teklif Aldım Galaxy S3 15 Günlük Telpa Garantili Neyse Onu Aldım Takas Ettiğim Adam Biraz Kıldı Benim Faturam Olmadıgı İçin Oda Vermemişti Sonra Ona Evkurdan Alındıgına Dair Bir Belge Verdim Ondan Faturasınıda Aldım Bu Arada Bu Takastan 100 TL'de Para Aldım..

Noktalama isaretlerini kullanmadiginiz ve konusur gibi yazdiginiz iyi olmus, cok anlasilir yazmissiniz gercekten, keske herkes sizin kadar dikkat etse yazarken

Değilmi Çok Güzel Yazmışım

• Çöplüğe tekrar hoşgeldin...

Siz gidin kumda oynayın

Malının esiri olanlara üzülüyorum.
  • E zaten galaxy serisinin İphonenun çakması olduğu belgelerle açıklanmadımı.hala tartışma oluşturacak birşey yok,hangisini hoşunuza gittiyse onu kullanın..

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.