Bildirim
iPhone 4S
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet geçerli -
quote:
Orijinalden alıntı: Katibim
evet geçerli
Peki bunu nasıl elde edebilirim ? -
operatörlerden yada kestirerek -
quote:
operatörlerden yada kestirerek
Normal sim kartım yerine yenisini alıp her şeyi sil baştan mı yapacağım ? -
quote:
Orijinalden alıntı: burak85400
quote:
Normal sim kartım yerine yenisini alıp her şeyi sil baştan mı yapacağım ?
evet -
quote:
quote:
Normal sim kartım yerine yenisini alıp her şeyi sil baştan mı yapacağım ?
Yenisini almaniza gerek yok kestireceksiniz veya evde kendiniz keseceksiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ve bu sorunun başlığı sadece "iphone 4s". Soruyu başlıkta biraz açıklamak zor geliyor. Kaldıki alt tarafı simkart bu, google'a yazınca çıkıyor. Microsim kart nasıl elde edilir diye sormak da başka birşey. Yasal yollardan elde edilemiyor. Milyonlarca simkart kullanan kaçak yollardan bulabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 30 Ağustos 2012; 23:42:53 > -
oh my god bless -
dostum sen lütfen iphone kullanma. -
Ben vodafone micro simkartimi Pasifik okyanusu üzerinden kualalumpur a gecen Yunan bandirali bir mülteci gemisindeki topal bir hintliden almadım
Vodafone merkezde milyarlarca varmış :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu kadar dert etcek ne var anlamadim gidiyorsun aveaya zimba tarzi makinesi ve koyuyor simi tak micro sim :D -
Arkadaşlar kusura bakmayın yeniyim forumda öğrenicez işte iyi forumlar -
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
ve bu sorunun başlığı sadece "iphone 4s". Soruyu başlıkta biraz açıklamak zor geliyor. Kaldıki alt tarafı simkart bu, google'a yazınca çıkıyor. Microsim kart nasıl elde edilir diye sormak da başka birşey. Yasal yollardan elde edilemiyor. Milyonlarca simkart kullanan kaçak yollardan bulabiliyor.
ciddi mi yazdınız dalga mı geçtiniz anlamadım. farklı bir anlam üzerinden geyik mi yapıldır nedir? kaçak yol dediğiniz nedir simkart ın kesilmesi mi ? operatörlerin resmi bayiileri kendisi tavsiye edip uyguluyor bu durumu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Salvador_Limones
quote:
ciddi mi yazdınız dalga mı geçtiniz anlamadım. farklı bir anlam üzerinden geyik mi yapıldır nedir? kaçak yol dediğiniz nedir simkart ın kesilmesi mi ? operatörlerin resmi bayiileri kendisi tavsiye edip uyguluyor bu durumu ?
Evet ciddi ciddi yazdim. Microsim nasil elde edilir diye bir soru olur mu? Bakkalda satilacak degil ya, operator magazalarina satilacak. "ben ekmek alacagim, nasil temin edebilirim?" gibi bir soru bu.
Merak etmeyin, dusunebilen bir varligim ben. Dusunmeden yazmam.
-
quote:
quote:
quote:
ciddi mi yazdınız dalga mı geçtiniz anlamadım. farklı bir anlam üzerinden geyik mi yapıldır nedir? kaçak yol dediğiniz nedir simkart ın kesilmesi mi ? operatörlerin resmi bayiileri kendisi tavsiye edip uyguluyor bu durumu ?
Evet ciddi ciddi yazdim. Microsim nasil elde edilir diye bir soru olur mu? Bakkalda satilacak degil ya, operator magazalarina satilacak. "ben ekmek alacagim, nasil temin edebilirim?" gibi bir soru bu.
microsim i temin etmek için operatör şubesine gitmek şart değil eğer ki normal sim kartına sahip iseniz. ayrıca kesim işlemlerinde yasal olmayacak bir durum yok. sorunun sorulma amacı zaten ürüne ulaşım şekillerinden çok ulaşım yolunun avantaj ya da dezavantajlarıdır. cevap olarak kesim işleminin risklerinden, her şubede orijinal microsim bulunmamasından bazı operatörlerde yaşanan microsim problemlerinden bahsedilebilir. düşünen her insan da başlığın amacının bu tarz bilgilerden ve tecrübelerden faydalanmak olduğunu anlayabilir. ukalalık yapmanın alemi yok.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
microsim i temin etmek için operatör şubesine gitmek şart değil eğer ki normal sim kartına sahip iseniz. ayrıca kesim işlemlerinde yasal olmayacak bir durum yok. sorunun sorulma amacı zaten ürüne ulaşım şekillerinden çok ulaşım yolunun avantaj ya da dezavantajlarıdır. cevap olarak kesim işleminin risklerinden, her şubede orijinal microsim bulunmamasından bazı operatörlerde yaşanan microsim problemlerinden bahsedilebilir. düşünen her insan da başlığın amacının bu tarz bilgilerden ve tecrübelerden faydalanmak olduğunu anlayabilir. ukalalık yapmanın alemi yok.
Bir bayiye gidip microsim aliyorsun, bu kadar basit. Bu kadar sacma konularla dola dola forum forumluktan cikti. Google'a yazinca direk cikan seyler icin konu aciyor millet. Bunun ukalalikla alakasi yok. Daha cok uzar gider bu konu. Microsim nasil temin edilir diye sorulan soruya ben boyle cevap veriyorum. Kaldiki basligi acan microsimin ne oldugunu da bilmesine ragmen halen laf olsun diye geyik yapiyor. Maksat foruma sorayim, cevaplasin birileri. Sabit basliklarda bile yaziyor bu konu.
Bu arada tepkim size degil, sadece bu konuyu da acana degil, bunun gibi gereksiz konu acan herkese. Bu tip konularla ugrasmaktan sıkıldıgım icin yoneticiligi biraktim.
Yasal olmama sozum tamamen kinaye. Dalga gecmek icin kullanildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 31 Ağustos 2012; 16:03:12 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: KinZhull
Ben vodafone micro simkartimi Pasifik okyanusu üzerinden kualalumpur a gecen Yunan bandirali bir mülteci gemisindeki topal bir hintliden almadım
Vodafone merkezde milyarlarca varmış :)
işte o hintli albert......gerisini biliyosun zaten! -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Bir bayiye gidip microsim aliyorsun, bu kadar basit. Bu kadar sacma konularla dola dola forum forumluktan cikti. Google'a yazinca direk cikan seyler icin konu aciyor millet. Bunun ukalalikla alakasi yok. Daha cok uzar gider bu konu. Microsim nasil temin edilir diye sorulan soruya ben boyle cevap veriyorum. Kaldiki basligi acan microsimin ne oldugunu da bilmesine ragmen halen laf olsun diye geyik yapiyor. Maksat foruma sorayim, cevaplasin birileri. Sabit basliklarda bile yaziyor bu konu.
Bu arada tepkim size degil, sadece bu konuyu da acana degil, bunun gibi gereksiz konu acan herkese. Bu tip konularla ugrasmaktan sıkıldıgım icin yoneticiligi biraktim.
Yasal olmama sozum tamamen kinaye. Dalga gecmek icin kullanildi.
Sen uzatıyorsun konuyu bilader cevabı veren verdi sen kendi işine bak. Sen herhalde Apple CEO su oldun da kendini üstün görüyorsun anlamadım ne bu çaba bilmiyorum.
-
quote:
Sen uzatıyorsun konuyu bilader cevabı veren verdi sen kendi işine bak. Sen herhalde Apple CEO su oldun da kendini üstün görüyorsun anlamadım ne bu çaba bilmiyorum.
Anladım, kolay gelsin. Microsim nerden alınacağını bilmek için CEO olmak lazım doğru. Verdiğin örnek çok güzel olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 31 Ağustos 2012; 20:26:34 >
Benzer içerikler
- iphone 6 kamera ters çevirme kapatma
- iphone ekranda yeşil çizgi
- iphone batarya değişimi sonrası pil sağlığı görünmüyor
- airpods pro cızırtı
- iphone hafıza yükseltme zararları
- apple watch 7 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- en iyi telefon kılıfı markaları
- en iyi powerbank markaları
- apple watch ultra 2 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X