Şimdi Ara

iPhone 4 vs S3 Mini, hangisini almalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
10.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i4 8Gb ve S3 Mini seçeneklerinden hangisini seçmeliyim sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: DenizBaransel!

i4 8Gb ve S3 Mini seçeneklerinden hangisini seçmeliyim sizce?

Apple kalitesi dururken bu android olayı nedirki ? iPhone 4 diyrum ben
  • Iphone 4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Siz ne kadara satın alıyorsunuz bilmiyorum ama iphone4 1240tl, s3 mini ise 890tl civarında satıldığını da hesaba katarsak arada 350tl lik bir fark mevcut. Kıyas açısından her ikiside farklı kulvarlarda. Benim tercihim uygulama ve yazılım (+ kişisel) sebeplerinden ötürü samsung s3 mini olurdu ancak i4 çıktığında eksiklikleri editörlerin dilinde adeta efsane olmuştu. Amacım markalar arası savaş değil elbet ancak kullanıcıyı düşünen ürünler arasında adeta kötünün iyisini seçmek durumunda kalıyoruz. Bu bağlamda param firmalar tarafından nekadar az sömürülürse onu tercih ederim ben. Sizce?
  • azcık paraya kıy iPhone 4s al derim ben.

• iPhone 4 diyorum bende

• iphone 4 bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • artık iphone 4s den aşşağısı alınmaz bence.s3 mini al 300 lira daha az öde.s3 mininin iyi tarafları var ama kötü tarafları da var.aynı şey iphone 4 için de geçerli.
  • iPhone4 donanimina göre pahalı bir cihaz. Bu saatten sonra alınmaz. Biraz daha koyup 4s alabilirsiniz

• quote:

ip4 e o kadar para vereceğine s2 al. S3 mini nedir Allah aşkına. S2 her türlü ip4 ten üstün bir telefondur.
  • Galaxy Nexus Prime

Nexus 4

Galaxy S3

Lumia 820

bunların arasından bir telefonu alın.
  • Iphone 4 kesinlikle
  • merhaba. arkadas iphone 4 almayı dusunuyor. benimse soyle bi sorum olucak. ben iphone 4 kullanıyorum ve s 3 mini almayı dusunuyorum. sizce almalımıyım? benim almak isteyişimin sebebi iphone 4üm yurt dısından geldi ve garantisi yok. geleli 1.5 sene oluyor. iphone 4 ü satıp üstüne 60 tl gibi para ekleyip 0 2 yıl garantili ürün alacagım için dusunuyorum. sizce mantıklımı ve iphonu bırakıp s3 e geçmelimiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: madblood45

merhaba. arkadas iphone 4 almayı dusunuyor. benimse soyle bi sorum olucak. ben iphone 4 kullanıyorum ve s 3 mini almayı dusunuyorum. sizce almalımıyım? benim almak isteyişimin sebebi iphone 4üm yurt dısından geldi ve garantisi yok. geleli 1.5 sene oluyor. iphone 4 ü satıp üstüne 60 tl gibi para ekleyip 0 2 yıl garantili ürün alacagım için dusunuyorum. sizce mantıklımı ve iphonu bırakıp s3 e geçmelimiyim

İşte bu mantık işidir kardeşim tebrik ediyorum seni, düşüncen gayet yerinde. Kısacası en iyisini yaparsın.

• i4 ama 8gb yetermi onu bilemiyorum.
  • iphone 4 aldım ben 2 gün önce. tek kelimeyle 10 numara cihaz lg optimus 4x hd kullandım ondan daha iyi kullanım deneyimine sahip kesinlikle. yok 4 çekirdek yok 1 gb ram boşver onlara takılma ios yarı donanımla daha iyi iş çıkarıyor androidden. hele s3 mini ile hiç kıyaslama. oyun oynamıyorsan uzun süre her işini görür. gerçi fifa 13 yükledim gayet çalıştırıyor şaştım kaldım diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: madblood45

merhaba. arkadas iphone 4 almayı dusunuyor. benimse soyle bi sorum olucak. ben iphone 4 kullanıyorum ve s 3 mini almayı dusunuyorum. sizce almalımıyım? benim almak isteyişimin sebebi iphone 4üm yurt dısından geldi ve garantisi yok. geleli 1.5 sene oluyor. iphone 4 ü satıp üstüne 60 tl gibi para ekleyip 0 2 yıl garantili ürün alacagım için dusunuyorum. sizce mantıklımı ve iphonu bırakıp s3 e geçmelimiyim

iphone 4 s3 miniden daha iyi cihaz ama garantisiz olması kötü. bence sat üstüne 60 değil 260 ekle garantili 0 iphone 4 al veya 2. el temiz garantili 4s de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enzomaresca -- 22 Aralık 2012; 22:57:51 >
  • Bende iphone 4s kullandım çok iyi bir telefondur fakat s3 mini hem daha çok yeni revaçta ve güncel bir telefon.4s kullanırken 512 ram ve 1gb çift a5 işlemciyle harikalar yaratıyordu telefon.Ama iphone 4 dersen kesinlikle s3 mini al derim.Bende telefonu yeni aldım telefon adeta uçuyor yine 1gb çift işlemci ve tam 1gb rami var.Harika renkleri ve oyun performansı çok güzel.Hafıza kartı desteğiyle çok geniş hafıza yaratabilirsiniz.Üstelik güncellemeleride en başta alacak telefonlardan birisi.Seçim sizin ama ben s3 mini alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modernbodyci -- 22 Aralık 2012; 23:16:28 >
  • İnternette arastirdigim kadariyla iphone 4 un ekran cozunurlugunden ppi dan baska ustunlugu yok s3 miniye karsi. O yuzden cok ta ustun aralarinda daglar var denemez bence

• Herkese çok teşekkürler vakit ayırıp yorumladığınız için. Dün gece itibariyle LG L9 almış bulunmaktayım. Neye niyet neye kısmet
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.