Şimdi Ara

iPhone 5'i mi beklemeliyim yoksa s3 mü almalıyım ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
4
Favori
4.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İPhone 5 in ne zaman çıkacağı tam olarak belli mı ?? Eylül Ekim gibi diyorlar ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En geç Ekim ayında tanıtılır. Kasım'da da Türkiye'ye resmi olarak gelir. Bence artık bekleyin iPhone 5 alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Joyeux

En geç Ekim ayında tanıtılır. Kasım'da da Türkiye'ye resmi olarak gelir. Bence artık bekleyin iPhone 5 alın.

Bende öyle düşünüyorum ama kasım ayında çıkacağı kesin mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sptacus

quote:

Orijinalden alıntı: Joyeux

En geç Ekim ayında tanıtılır. Kasım'da da Türkiye'ye resmi olarak gelir. Bence artık bekleyin iPhone 5 alın.

Bende öyle düşünüyorum ama kasım ayında çıkacağı kesin mı ?

Kesin bir tarih yok ama apple'in sonbahar tanıtımları çerçevesinde en geç aralikta turkiyeye gelir

• valla dostum ben 2007 de ilk iphone çıktığından beri bu cihazı kullanmaktayım...fakat eğer şu an yayınlanan resimler deki gibi bir cihaz çıkacaksa ben almayoı düşünmüyorum...kaba tabirle 4s in biraz daha geniş ekranlısı...ne anladık bu işten...2 seneyi aşkın bir süredir bekliyoruz yeni iphone u..ama açıkçası ben hayal krıklığına uğradım...ben samsung s3 aldım ve mükemmel bir cihaz...benim fikrim vakit kaybetmeden s3 alman...yada bekliyeceksin 4s in biraz daha genişl ekranlısını alacaksın...
  • sana fikir edinmen içinde sana link yolluyorum cijaz bu olacak..

http://www.chacha.com/gallery/4405/the-newest-iphone-5-rumors
  • 12 Eylül'de tanıtılacak, Eylül sonu gibi piyasaya çıkar. TR'ye gelmesi Kasım ya da Aralık olur tabiki. Bir de 2,500 TL para isterler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: abilgen73

valla dostum ben 2007 de ilk iphone çıktığından beri bu cihazı kullanmaktayım...fakat eğer şu an yayınlanan resimler deki gibi bir cihaz çıkacaksa ben almayoı düşünmüyorum...kaba tabirle 4s in biraz daha geniş ekranlısı...ne anladık bu işten...2 seneyi aşkın bir süredir bekliyoruz yeni iphone u..ama açıkçası ben hayal krıklığına uğradım...ben samsung s3 aldım ve mükemmel bir cihaz...benim fikrim vakit kaybetmeden s3 alman...yada bekliyeceksin 4s in biraz daha genişl ekranlısını alacaksın...

İphone 5 in verdigin linkteki gibi olacagi kesin mi ??

• Miami Apple Store'da sordum iPhone 4s vergi dahil 700 dolar dedi. Bende almadım. 5 ne zaman gelir dedim. Kesinbir şey yok ama eylül veya ekim gibi söylentiler var dedi. Sanırım onlarda bilmiyorlar kesin tarihi.
  • Ben iphone 3, 3s ve 4 kullandim. Gecen hafta yurt disindan cok uygun fiyata s3 aldim. Soylemeliyimki alismam zor oldu. Ancak su an icin cok memnunum. Ekran beni cok memnun etti. Bence s3 yada one x ile androidi denemelisin.

• s3 almalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Non Bis in idem

Ben iphone 3, 3s ve 4 kullandim. Gecen hafta yurt disindan cok uygun fiyata s3 aldim. Soylemeliyimki alismam zor oldu. Ancak su an icin cok memnunum. Ekran beni cok memnun etti. Bence s3 yada one x ile androidi denemelisin.

Kaca aldin s3 u ??

• 500 euro

• 5 i bekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

5 i bekleyin.

Niye olduğunu açıklar mısın ??

• Neden s3 neden İPhone 5 ?? Açıklar mısınız ?? Ama İPhone 5 Aralık'ta ancak gelir tr ye. Beklemeye deger mi sizce ?? Yani s3 le İPhone 5 arasında çok fark olur mu ki ??

• Bu sorularin cevabini henuz kimse bilmiyor ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Sptacus

quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

5 i bekleyin.

Niye olduğunu açıklar mısın ??

ben daha önceden ip4s kullanıyordum 2-3 ay önceye kadar.Ama şuanda galaxy s3 kullanıyorum.ip5 tavisyem kullanma tipine bağlıdır.ben s3 e ısınamadım.çünkü ios i çok seviyoyorudum. galaxy s3 donanım olarak çok iyi bir telefon ama andorid bana güzel gelmedi.Gerçi son güncellemelerle Galaxy s3 iphone 4s i yakaladı diye bilirim stabilite konusunda.
    ios daha basit kullanımlı (aynı mac gibi) daha stabil çalışan uygulama olarak android den daha iyi daha zekice tasarlanmış bir işletim sistemi. tabi daha stabil çalışmasının sebebi çok sade.hiç bir ekstra apple ın gereksiz gördüğü özellikler yok.Touchwiz gibi bir arayüz kullanmaz.

Andorid ise karıştırmayı seven,widget kullanmayı seven (ben sevmiyorum) çok iyi bir işletim sistemi.Uygulama açısından biraz daha gelişmesi gerekiyor, samsung galaxy s3 üzerinden konuşacak olursak son güncellemelerle çok iyi stabiliteye geldi. 4.1 jelly bean sürümüyle iphone dan daha iyi olacak diyorum. ama ip4s ten geçtiğim için bazı özellikleri kötü geldi. mesala sVoice.bence bir hayal kırıklığı sirinin yanında.

iphone 5 i tavsiyemin nedeni donanım olarak çok güçlü bir iOS cihazının çok iyi olacağını tahmin etmekteyim.
    galaxy s3 ekran büyüklüğü çok iyi. özgürlük daha çok,mesala telefona internetten rar dosyası çok rahat atabilirsin hotfile dan. web taraması olarak ip4s le birebir.ama ip5 ten iyi olacağını sanmıyorum.

sonuç olarak s3 e ısınamadım ve ben olsam 5 i beklerdim.kullanma tipinize bağlı.ip5 donanım olarak s3 e yakın olabilir(gpu olarak iphone la yarışamaz) ama yazılım olarak ip5 daha çok tatmin eder.

• Tek elle kullanmak istiyorsan iphone çift el kullanırım diyosan s3. Her iki telefonunda yapamadığı şey yok artık.
  • s3 al sonra iphone 5 i beğenirsen satıp onu alırsın
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.