Şimdi Ara

IPHONE 4 TURKCELL'DE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nihayet Turkcell de on kayıt almaya başlamış, hayırlı olsun

• sayfa hata veriyor ama açılmıyor sizdede aynımı yoksa bende bağlantı sorunumu var ?
  • 3gsin kontratın bitmesine 14ay var daha işimiz yaş
  • Daha değil. Sadece bilgilendirme yayınlamışlar
  • evet sadece bilgi amaçlı resim koyup çok yakında demişler.. kayıt sayfası açılmıyor henüz..
  • bu ne heyecan daha bırşey yok :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vodafone 1 liraya telefon ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adamlar daha ön kayıt formunu açamadılar. Iphone dağıtımını nasıl yapacaklar merak etmeye başladım.
  • Turkcellden cacik olmaz.
  • Turkcell ve cacık olmamak ilginç bi laf olmuş:))

adamlar heryerde tekel, bak gör en çok kim iphone satacak, gene vodafone kilitli ve saçma sapan tarifeler çıkarıp eline yüzüne bulaştırır kesin
  • önemlı olan ön sıparış mıcro sım zart zurt değıl. ısterse I4 çıkmasına 1 gün önce önsıparış almaya başlasın, satmaya başladığı gün mıcro sım cardı pıyasaya sürsün. önemlı olan tek şey PARA. kım daha ıyı kampanya,tarıfe ve kontratlı satış fıyatları sunarsa o ıpı göğüsler. ısterse bırı 3 ay önceden önsıparış almaya başlasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tas7035

Turkcell ve cacık olmamak ilginç bi laf olmuş:))

adamlar heryerde tekel, bak gör en çok kim iphone satacak, gene vodafone kilitli ve saçma sapan tarifeler çıkarıp eline yüzüne bulaştırır kesin

http://forum.donanimhaber.com/m_42741177/tm.htm

eger burdaki linkte bahsedildigi gibi bir saçmalık yaparsa turkcell kimin eline yüzüne bulaştıracagını görücez hocam.

inşallah 2 operatörde bizim için en iyi tarifeleri çıkarır.amin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T®an©e Addi©T -- 6 Eylül 2010; 10:31:49 >

• vodafone formu çoktan oluşturmuş bilginize arkadaşlar.

http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/iphone4-basvuru.php
  • Bağlantı zaman aşımına uğradı

10.200.169.95 sunucusu çok geç cevap veriyor.

* Site geçici olarak açılamıyor ya da çok meşgul olabilir.
    Biraz bekleyip yeniden deneyin.

* Hiçbir sayfayı açmayı başaramıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantılarını
    gözden geçirin ve internete bağlı olduğunuzdan emin olun.

* Bilgisayarınız ya da ağınız güvenlik duvarı ya da vekil sunucu tarafından
    korunuyorsa, Firefox uygulamasına internete erişmek için gerekli izinlerin verilmiş olduğundan emin olun.
  • form açıldı.başvurumuzu yaptık.vodafone da yapmıştım.bakalım hangisi önce getircek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkker -- 6 Eylül 2010; 11:14:56 >
  • bakalım tek satışıda olacakmı kontratsız almak istiyorum :) t.cell neler yapacak ne fiyat verecek :) çok değil bayram sonrası göreceğiz :)
  • Devamlı forumu eksiksiz dolduruyorum ama aldığım hata; Teknik bir hata nedeniyle işleminiz gerçekleştirilemedi!

Turkcelllinin Gücü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkker

form açıldı.başvurumuzu yaptık.vodafone da yapmıştım.bakalım hangisi önce getircek :)

arkadaşım getirecek diye birşey yok zaten yaklaışık 2 haftadır birçok magazanın stoğunda bu ürün emin ol... mevzu tarife hazırlamak ve ilk kimin davranacağı...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.