Şimdi Ara

TURKCELL'DEN KONTRATLI İPHONE ALMAK ZORLAŞTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
13.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR TURKCELL'DEN KONTRATLI İPHONE ALMAK İÇİN ÖNCEDEN 6 AYLIK ABONE OLMAK VE ADINIZA KAYIRLI KREDİ KARTI GEREKİYORDU AMA ŞİMDİ İSE

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/iphone/iPhonepaketleri

TURKCELL'DEN KONTRATLI İPHONE ALMAK ZORLAŞTI

Büyük, Orta, Küçük, Mini ve Süper Mini Paketler;

Ödenmemiş faturası bulunmayan;
    *12 aydan uzun süredir Turkcell faturalı hatta sahip ve son 6 ay fatura toplamı 250TL ve üstü olan veya

*Herkesle 1200, Herkesle 2500, Alo 1200, Alo 2500 ve Platinum paket aboneliği bulunmayan, Turkcell Platinum dünyasında yer alan bireysel müşterilerimiz, aylık paket ücretlerini ister Turkcell faturası ile isterlerse paket ücretlerinin ilk 12 ayını anlaşmalı kredi kartları aracılığıyla ödeyebilirler.

Bu kriterleri sağlamayan aboneler, ilk 12 ay boyunca, aylık paket tutarını anlaşmalı kredi kartlarından biriyle, 12. aydan sonra ise aylık ödemeleri Faturaları aracılığıyla ödeyeceklerdir.

Kampanya kapsamındaki anlaşmalı kredi kartları:

Akbank Kredi Kartları:WINGS,AXESS,EXI26,CARREFOUR AXESS ,CITY AXESS ,FISH

Garanti Bankası Kredi Kartları: AMERICAN EXPRESS BLACK CARD,AMERICAN EXPRESS CARD, AMERICAN EXPRESS GOLD CARD,AMERICAN EXPRESS PLATINIUM CARD,AMEX BUSINESS GREEN,AMEX BUSINESS GOLD, BONUS AMEX,BONUS, DENIZBANK BONUS,DENIZBANK GALATASARAY BONUS,EKIN BONUS,FLEXI, GARANTI KREDI KARTI,GALATASARAY BONUS,ING BONUS,MONEY,ŞEKERBANK BONUS,SHOP AND MILES,AMEX BLUE BOX GOLD,AMEX BLUE BOX PLATINUM, TEB BONUS ,TÜRKIYE FINANS BONUS

FinansBank Kredi Kartları: CardFinans,Club Finans,Fix Card,WORLD SIGNIA, PAUL & SHARK GOLD,IFMC Classic,BEKART- BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ,BÜMED Gold Chip,TED Visa Kart Chip,TED Gold Chip,Sivasspor Card Chip,MKE Ankaragücü SK Kart Chip,BİLMED Gold Card Chip,CardFinans OnAir,Kalid Gold,Kabataş Gold

iPhone Ek paket:
    Küçük, Orta veya Büyük Pakette olan müşte rilerimiz, EK PAKET yazıp 4323’e ücretsiz kısa mesaj göndererek katılabilirler. Ek Paket iptal edilmediği ve iPhone Paketi devam ettiği sürece her ay otomatik olarak yenilenecektir.
    1 hat, kampanyaya tanımlı olduğu süre içerisinde, kampanyadan 1 kez yararlanabilir. Aynı anda bir kişi maksimum 2 hattıyla kampanyadan yararlanabilir.Kampanya aboneliği devredilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzey19 -- 4 Eylül 2010; 20:00:43 >

• bunu nerden buldun arkadaşım..?__??_..paket fiyatları hakkındada bilgi açıklanmamışmı_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazall -- 4 Eylül 2010; 19:56:15 >
  • bunlar zaten mevcut bilgilerdi... iphone 3gs kontratlı bölümünde esaslarda yazıyordu... ayrıca vodafoneun ve turkcellin bu konuda farkı ne ben anlayamadım... hemen hemen aynı kriterleri istiyorlar... belli ki bir kredi kartı şart, bana da mantıklı geliyor, eski müşterilerinin sağlamlığını onaylatması gibi bişey bu bence...
    Para varsa peşin alacaksın yoksa da ya kredi kartınla direk alacaksın ya da kredi kartını kefil gösterip kontratlı alacaksın olay bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: NurettinGunduz

bunu nerden buldun arkadaşım..?__??_..paket fiyatları hakkındada bilgi açıklanmamışmı_?

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/iphone/iPhonepaketleri

Arkadaşlar daha evvel böyle bir durum yoktu 6 aydan uzun süreli aboneler kontratlı olarak alıyorlardı tutar her ay faturaya yansıtlıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzey19 -- 4 Eylül 2010; 20:04:11 >

Orijinalden alıntı: Dyslexia

inanamıyorum sırf iphone 4 almak icin 6 ay onceden turkcell faturalı hat almıstım yazıklar olsun değişmiş gerçekten

Malesef hocam :(
    Daha Fazla Göster
  • turkcell'den iphone alanlar platinium müşteri oluyolar ya onun için sartlar agırlaşmış. son 6 ay fatura tutarı 250 TL üzeri olacak demiş. Ben de elendim galiba. ya da bu ay turkcell'i fazla kullanmak lazım ama deger mi? Hiç sanmıyorum

Orijinalden alıntı: iü

turkcell'den iphone alanlar platinium müşteri oluyolar ya onun için sartlar agırlaşmış. son 6 ay fatura tutarı 250 TL üzeri olacak demiş. Ben de elendim galiba. ya da bu ay turkcell'i fazla kullanmak lazım ama deger mi? Hiç sanmıyorum

Tabi ki değmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dyslexia

inanamıyorum sırf iphone 4 almak icin 6 ay onceden turkcell faturalı hat almıstım yazıklar olsun değişmiş gerçekten

aynen ben de kontratlı alabilmek için 6 ay önce turkcell faturalıya geçtim. Vodafone neyseki numara taşıma ile gelenlere de kontratlı satıyor. Vodafone a geçerim ben de. Babamın oğlu mu turkcell? Beni satanı, acımam satarım Bu durumda olan yüzlerce kişi vardır ki vodafone hem satışlarda hem de abone sayısında bombayı patlatır bana kalırsa.
  • Turkcell den iphone alacak kadar zengin değilim bende dahil olmak uzere çevremde onlarca kisi avantajlı vodafone tarifelerini görünce yediği kazığın farkına varip Turkcell'e veda ediyor yeni iphone vodafone ile geliyor on siparişler başladı bile
  • quote:

Bu kriterleri sağlamayan aboneler, ilk 12 ay boyunca, aylık paket tutarını anlaşmalı kredi kartlarından biriyle, 12. aydan sonra ise aylık ödemeleri Faturaları aracılığıyla ödeyeceklerdir.

Bu tam olarak ne demek?Şartlar sağlamasa bile alabiliyo anlamına gelmiyo mu bu,ayrıca varsa nedir dezavantajı???

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

quote:

Bu tam olarak ne demek?Şartlar sağlamasa bile alabiliyo anlamına gelmiyo mu bu,ayrıca varsa nedir dezavantajı???

ilk 1 sene kredi kartından sonra faturana yansıtılcak demek galiba
  • bu şartlardaki değişiklik beni çok etkiledi çünkü yaklaşık 3 ay önce iphone 4 alabilmek için turkcell faturalı hatta taşımıştım numaramı. Şu an vodafone un "hattını 30 gün içinde vodafone'a taşımış ve diğer hat sağlayıcıdaki son faturası 75 lira üzeri" olan şartını düşünüyorum ancak bendeki şansla 6 gün içinde 75 liralık fatura çıkartsam ve vodafone a geçsem bir sorun çıkar ve yine alamam. Kredi kartı ile almak istesem; Kendi kredi kartlarımın limitleri yeterli değil başkasının kredi kartı ile alabilir miyim acaba?

Orijinalden alıntı: WahshE

bu şartlardaki değişiklik beni çok etkiledi çünkü yaklaşık 3 ay önce iphone 4 alabilmek için turkcell faturalı hatta taşımıştım numaramı. Şu an vodafone un "hattını 30 gün içinde vodafone'a taşımış ve diğer hat sağlayıcıdaki son faturası 75 lira üzeri" olan şartını düşünüyorum ancak bendeki şansla 6 gün içinde 75 liralık fatura çıkartsam ve vodafone a geçsem bir sorun çıkar ve yine alamam. Kredi kartı ile almak istesem; Kendi kredi kartlarımın limitleri yeterli değil başkasının kredi kartı ile alabilir miyim acaba?

İzin aldığın takdirde ve de kart sahibi şifresini sana verdiği taktirde neden alamayasın ki :D kartın üstündeki isim hiç önemli değil...
  • Böyle şartmı olur sanane ben 1 aylık müşteriyim telefonu alıyorum kredi kartımdan çek yada faturama ekle sonuçta borcu bi şekilde alıyosun

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

quote:

Şunu tam anlamıyla açıklayacak biri?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.