Şimdi Ara

Iphone 4 , Tamir sonrasi Servis yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Gectigimiz yil vodafone'dan sozlesmeli iphone 4 satin aldim. 1 senedir kullaniyordum sorunsuz. Gectigimiz gunlerde telefon yere dusme sonucu, ekrani kirildi (telefon calisiyordu sorunsuz ama ekran kirildi). Vodafone'un anlasmali servisi teleservis e goturdum telefonu ve sozlesmeli telefonlarda parca degisimi yapmadiklarini, telefona bir bedel bicilerek yerine yenisinin verildigini, farkinin da musteriden talep edildigini soylediler. Bi s...trin gidin dedim tabi dogal olarak, 900 lira gibi bir para istediler.

Daha sonra telefonu bu tarz teknik servis isleri ile de ugrasan bir vodafone yetkili bayisinde 150 liraya yaptirdim, orjinali gibi degil ama, kirik sekilde kullanmaktan iyidir. Telefon biraz once elime gecti ve sim karti taktigimda, servis yok uyarisi aliyorum. Vodafone musteri hizmetlerini aradim, bir suru sey yaptirdilar ama hic bir degisiklik olmadi, tekrar servise gidin vs dediler en sonunda. Telefonu biraz once Restora'da yaptim ama hala bir degisiklik yok.

Herhangi bir cozum onerisi olan, tavsiyesi olan, yada en azindan what the fuck is going on durumunu bana aciklayabilcek biri varsa cok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CandyD. -- 1 Kasım 2011; 20:04:44 >

• teknik servis anteni bozmuş sanırım cihazı açıp kaparken başka simlede deneyin çalışmazsa %100 dediğim gibidir
  • arkadasim gecmis olsun, sana kotu bir haberim var, telefonun artik garanti kapsaminda degil zira Vodafone' un tek yetkili teknik servisi Teleservice bunun disinda kim olursa olsun teknik servis acisindan yetkisizdir.
  • alsınlar baslarına calsinlar zaten oyle teknis servisi. Su an tek istedigim telefonun duzgun sekilde yapilmasi. Bende ayni sekilde antenle ilgili birseyde yanlislik yaptiklari dusunuyorum. Geri yolladim zaten.

Ancak ekran eskisi gibi degil, renkler daha soluk, sanki contrast'ini dusurmussunuz gibi, cami biraz daha sert, orjinali gibi kaygan degil. Yaptiran arkadaslarda bu tarz seyler oldumu yoksa bana kullandiklari urunmu kalitesiz anlamadim. Adamlara ilettim, bu orjinal ekran degil diye, yine ayni sekilde getirirlerse para iadesi isticem, alsinlar kalitesiz ekranlarini geriye.

Bu cami tamir ettiren arkadaslarin ekranlarinda da benzer sorunlar oldumu yoksa orjinal gibi mi oldu ?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.