Bildirim
iphone 4 su döküldü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Home ve ses tuşu çalışmıyorsa,hiç beklemeden garantiye gönderin,
Su teması garanti dışıdır zaten,servisi arayıp bi görüşün,uygun fiyat verirler belki.
Geçmiş olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caferhan -- 20 Haziran 2013; 0:43:05 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ÇARESİZSENİZ,ÇARE SİZSİNİZ -
Garantide devre dışı kalıyor su olaylarında sanırım, bence birkaç telefoncuya gösterin fiyat alın. _____________________________
"Sayıca az olan bu ordunun mânevi kuvveti çok üstün, silahları pek iyi idi." -
ses tuşu sudan önce bozulmuştu yarın gönderirim yarın gönderirim diye erteliyodum keşke gönderseydim
yarın kargoyla gönderiyim. bakalım sonuç ne olucak
_____________________________ -
Hocam ilk önce pirinç dolu bi kavonozda falan bekletin ondan sonra gönderin servise
Pirinç suyu iyicene çekip, servistekilerin sudan dolayı bozulmuş demelerini engelleyebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ BU ATEŞ ÜFLEYEREK SÖNMEZ -
yetkili servisin sonucundan pek ümitlenmeyin. yüksek fiyat çekeceklerdir iyi bir telefoncuya yaptırırsın. _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone 11 çift sim mi
- iphone elma logosu gelip gidiyor
- en iyi iphone zil sesi
- facetime arama yapamıyorum
- ithalat yoluyla kaydedilen imei ne demek
- iphone alarm çalmıyor
- mediatek dimensity 9300+ vs snapdragon 8 gen 3
- ios 18 alacak telefonlar
- iphone uygulama gizleme
- iphone çok yakın olabilir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı