Şimdi Ara

Iphone 4 sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gündür Iphone 4 e alışmaya çalışıyorum ancak birkaç konu var ki alışmak mümkün değil -ki bence sorun...

1) Pil 1 günde bitiyor ve telefonda titreşim kapalı, oyun oynamıyorum, internette sörf yapmıyorum (Max 15dk), telefonla günde ortalama 30dk konuşuyorum, müzik dinlemiyorum ki zaten bişi yok içinde, filmde yok, 3G kapalı ancak pil %20 lere kadar düşüyor.
    Bu arada yanlış anlamadıysam telefon 41. hafta üretim 32gb. Herkesin böyle bir sorunu mu war yoksa benim mi telefonumda bir gariplik war?

2) telefon sürekli Edge yada 3G de kalmasını istemediğimden "hücresel veriyi" ve "3G" kapalı tutuyorum ancak bana sürekli olarak kapalı olduğunu yineleyip duruyor, bunu durdurmanın yolu yok mu?

3)Gelen mesajı okumaya çalıştığımda ufacık alanda okumamam sebep oluyor, koskoca klavye önümde duruyor, sadece okumak istediğimde, cevap yazmak istemediğim zaman, (örneğin bir haber paketine üyeyim ve haber geliyor onu okuyacam sadece) ne yapabilirim?

Naif sorular olabilir, ilk kez iphone kullanıyorum...

• 2.jailbreakli telefonda 3.parti yazilimla yapilabiliyordu sanirim.Tam bir bilgim yok

3.Görüntule dediginiz yerden geri gelip tekrar msji açin

1.Sorunuz hakkinda bir fikrim yok
    Sarji etkileyen bir sürü faktör olabilir
  • 2) 3g ve edge in kapali oldugu mesaji mesajlara girince cikar yada safari vs internet gerektiren programlara girince cikiyor ama surekli cikmasinin sebebi mms gonderirken internet uzerinden gonderiyor onun icin surekli uyari veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 7 Aralık 2010; 19:24:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 15 ısınma sorunu
    geçen yıl açıldı
    İphone 6 plus ısınma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.