Arkadaşlar sahibinden de gezerken buldum acaba iş görür birşey midir. Gece sahidle rüzgarlı havalarda falan iphoneun sesi biraz yetersiz kaldığını hissediyorum şahsen.
sürekli kullanım için değil tabi bunlar, ne biliyim piknik tarzı bi yere gittiniz ve elektrik kaynağı yok müzik dinlemek istiyorsunuz ancak hoparlör sesi düşük geliyor.. takın bunu ses yükselsin tarzında birşey yapmışlar.. sevenleri için kullanışlı diyebilirim, aksesuar meraklıları azımsanmayacak kadar çok
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan.Turan
vallahi duymam daha iyi
bu forumun yaklaşımını seviyorum :):)
X-mini II'yi öneririm,60tl civarına almıştım ama çok tatminkar edici bir sesi var.
pil problemi var bununda.. bataryalı falan olsa "dadından yinmez"
ben onu ayarlarım kendim elektirikçi babam var bir tane şarj girişi ile içine şarjlı pil attım mı bitince doldururum.Herhangibir elektrikçide 5-10 liraya yaptırabilirisiniz.
@ 78erhan78
bende bundan var aynı siteden aldım , şarjlı pil ile iş görecektir. gayet te büyük bir ürün.
bu başlıktaki ürün ise süper bir şey , ben beğendim. hiç çalışmasa bile güzel. aslıdan buna uygun GRAMAFON arayüzlü bir uygulama olcak , mp3 leri falan çalcaksınız
quote:
Orijinalden alıntı: izomer
@ 78erhan78
bende bundan var aynı siteden aldım , şarjlı pil ile iş görecektir. gayet te büyük bir ürün.
bu başlıktaki ürün ise süper bir şey , ben beğendim. hiç çalışmasa bile güzel. aslıdan buna uygun GRAMAFON arayüzlü bir uygulama olcak , mp3 leri falan çalcaksınız
bu başlıktaki ürün muhtemelen slikon yapısında bişey.Yaptığı tek şey sesi boğarak akustik yapıyor.Bu şekilde ses artıyor.Telefonunuzu avcunuzun arasına alarak hopörlörün olduğu kısmı aynı işi sizde yapabilirsiniz.Veya masanın üstüne dik koyarak aynı görevi görebilir.Deneyin farkı görün
Hayatımda gördüğün en gereksiz iki aksesuar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme