Şimdi Ara

İphone 4 şarj süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
15.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar iphone şarj sürem normal mi sizce ben daha yeni iphone kullanıcısı olduğum için bilemiyorum.Bu şarj süresi ile başka konu vardı ama ordaki şarj süresi başka bişeyin şarjıydı oyüzden ben tekrar açmak istedim sizde eklerseniz sevinirim.

bir tane daha vardı 2 gündür test yapıyordum tam onu ekliyecektim cydia dan program indirip sildim telefon reboot olunca gitmiş

oda
    5.35 dk kullanım
    20.05 saat beklemeydi nasılll!

İphone 4 şarj süresi

İphone 4 şarj süresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 13 Aralık 2010; 18:20:58 >

• yani?
  • Hocam kötü gitmiş.
  • O 5 saatte ne yaptigina bagli...
  • eğer internette gezdiysen yada oyun vide vs. full takıldıysan iyi bile gitmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: savinme

eğer internette gezdiysen yada oyun vide vs. full takıldıysan iyi bile gitmiş

1 an bile elimden düştüğü söylenemez :D oyun internet program indirme vs.
  • İyi gitmiş ozaman :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 11 BATARYA DEĞİŞİMİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Normal bence..
  • borsa ekranı açıyorum, 2 seans dayanmıyor alet. 5 saatte pert...

şarj cihazıyla gezmeye başladım... (ciddiyim)
  • benımde boyle.....

İphone 4 şarj süresi
  • şu anda şarjdan çıkarttığımdan beri 3. saat 44 dakika kullanım (yane çıkarttığım andan itibaren) 4 saat 12 dk bekleme süresi ve daha yüzde 89 da :) ortalama 2 gün gidiyor 2. gün sonunda (akşam saat 22.00 civarı) yüzde 2 ile 5 arası gibi bişey kalıyor şarjı.. sürekli wireles ve 3g açık ortalama 7 saat 2 günde kullanımı gayet iyi gidiyor şarjı benimkinin :) 1 ay kadar oldu aldığımdan beri ilk 1 2 hafta bu performansı yoktu ancak şarjı bitmeden şarj etmedim en son 4 gün önce telefon şarjı bitip kapandıktan sonra full şarj yaptım.. benim işimi gayet iyi görüyor ve çok memnunum şarj süresinden (arkadaşlar 4.2.1 sürümüne güncellediyseniz şarj sorunu ortaya çıkıyor, öyle ki jb yaptığınızda şarj 1 günde min kullanımda bitiyor bilginize dün 4.1 downgrade yaptım 1 gün kullandıktan sonra) cihaz 4.1 sürüm jbli vodafondan alınma
  • bende downgrade yapmak istiyorum, bende aynı dertten muzdaribim. 4.2.1 versiyona yükselttim sarj çok kötü oldu,
    downgrade olayını nasıl yaptıgı kısaca acıklarsan sevinirim..
  • kullanim 6 saat 52dk
    bekleme 2 gün 16saat
    sarj: 10%
    ben ip4 4.2.1 kullaniyorum.sorun yasamiyorum
  • Hic kullanmayip surekli Wi-Fi ve 3G aciksa, yine cok gider. Yani kullanim suresi bir olcut olamaz.
  • Ekim ayı içerinde almış olduğum iphone4 32 gb turkcell cihazımın şarjı 24 saat gidiyordu. o cihazımı sattım yerine ingiltereden gelen iphone4 16 gb unlock cihaz aldım. yaklaşık 7 gündür kullanıyorum bu cihazın şarjı ise 48 saat gidiyor. Her iki cihazıda aynı sıklıkta kullanmama rağmen son aldığım cihazın şarjında ciddi olarak olumlu fark var. cihaz 48. hafta üretimidir.
  • bu kullanım sureleri gercekten bir olcut degil arkadaslar.mesela acın infinity blade oyununu bi saat oynayın gorun neler oluyor :)
    bence en cok goturen oyun.onun dısında ara sıra wifi ve günlük kullanımda 2 gün kadar gidiyor sanırım gene ortalam 5-6 saat kullanım tabi.
  • bnm telefonum 1 gunu zor cıkartıo yha ve ekran ışıgı ksık arada wifi acıorum 3g kullanmıorm hucresel verı hep kapalı ama gun byu mesajlasıorum bundan dolayı olabılırmı??
  • Ben aldigimda telefonu 16 saat sarj etmedim , sadece normal sarj ettim 100 yaptim biraktim ayrica 3.sarjim 18 saat oldu o kadar ; o kadar az dayaniyor ki , app storeden bisiyler indiriyorum internete mumkun oldugunca sık girmeye calisiyorum oyun oynayip mesajlasiyorm 18 saat sarj ettikten sonraki hali ;
    %13 sarji kalmisken kullanimi 7 saat 3 dakikaydi , standby ise 1 gun ama normal sarjda mesela full uygulama ortalama yarim saat muzik , internet wifi , edge app store falan %10dayken falan 6 saat 14 dakika standby ise 11 saat 15 dakika , ya ne yapacagimi bilemiyorum. Cok sıkıntıdayım. Ne yapmam gerekiyor ?
  • Başlık İphone 4 ama ben de İphone 4s 32gb'ımın kullanım süresini paylaşayım.

Kullanım başlığı altındaki tüm ekran görüntümü veriyorum.

İphone 4 şarj süresi

İphone 4 şarj süresi

İphone 4 şarj süresi

• baya iyi gitmis. burada kullanim onemli tabi. 15 saatte neler yaptiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.