Şimdi Ara

Iphone 4 mü 4s mi yoksa Blackberry z10 mu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar. Iphone 4 ,4s ve bbz10 arasında kaldım. Telefoncu arkadaş ıphone 4 e 400-500 tl, 4s e 700-800 tl dedi. 4s aradaki fiyat farkına değer mi? Bb z10 istiyorum aslında ama fiyatı da yüksek. Iphone 4 alabilirim. Belki bi ihtimal moto g. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Yorumlarınız cidden çok önemli benim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İPhone 4 alma hocam çok eski bir telefon alacaksan iPhone 4s al çünkü o ios 7 yi de kasmiyor ama benim onerim moto g blackberry zaten bitmis bir marka

• Hocam blackberry bitmiş diyorsunda motorola da çok farklı değil. Blackberry sıfır 750 , moto g 630 sıfır , iphone 4s ikince el 700-800. Moto g en iyisi gibi duruyor

• Arkadaşlar 750 tlye temiz ikinci el z10 buldum . Telefoncudada 750 tlye ikinci el s3 var . Hangisini alayım

• Hangisini aldın

• Almadım daha . Bayramda alıcam . Bbz10 moto g ve biraz s3 arasında kaldım . Kararsızım.

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkrz

Almadım daha . Bayramda alıcam . Bbz10 moto g ve biraz s3 arasında kaldım . Kararsızım.

Aralarında en iyi donanıma sahip z10 ve blackberry ye artık android uygulama yüklenebiliyor bence z10 al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 mi İphone 5 mi
    11 yıl önce açıldı
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    İphone X mi? İphone XR mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abdullahkrz A kullanıcısına yanıt
    Android tarafını seçersen eğer s3 modelini kafandan elemeni öneririm arkadaşım.Çok sorunlu bir cihaz.Yok yere başınızı ağrıtır.Onun yerine Nexus4 yada xperia SP bakabilirsiniz.İkinci el fiyatları hemen hemen o civardan başlıyor diye biliyorum.Üstelik performans olarak iki cihazda s3'den üstündür.
  • Evet blackberry en iyisi aralarında ama blackberry batacak filan diyolar. Korkuyorum biraz o yüzden . Yoksa çok stabil bi telefon.

• e2^ kullanıcısına yanıt
    Aynen kaedeşim s3 ü eliyorum. Kullanan kişiler kasıyor diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Company-

700-800₺ gibi bir bütçe ile 2. el bakma hocam.
    Xperia SP
    Moto G
    Xperia L
    GMD
    Dark Evo P60
    Öneririm.

İkinci el sadece blackberrye bakıyorum hocam. 750 tl ikinci el. Moto g alırsam sıfır alırım. 630 lirada o. 30 tlde sarı kapak 660 Yazdıklarının arasında en iyisi moto g sanırsam .

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkrz

Aynen kaedeşim s3 ü eliyorum. Kullanan kişiler kasıyor diyorlar.

Önceden android i desteklemiyordu o yüzden batacaktı neredeyse sonra android i de destekleyince İngiltere de satış rekoru kırdı ama yine sen bilirsin

• İphone 4s.

• Gönlüm en baştan beri z10 dan yanaydı zaten. Bütük ihtimal z10 alacağım.çok iyi bir telefon.

• İngiltereden sıfır 4s 750 ye getirebilirim. Açtırma filan 900 e patlar. Burdan ikinci elde almak istemiyorum. Her kapı z10 a çkıyor

• Arkadaşlar 1 aylık temiz faturalı siyah z10 750 lira. Fiyat iyimi yoksa pahalımı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.