Arkadaslar merhaba son bir kac gundur telefonuma msjlar ya ard arda gelmeye yada bir msji 10 dk sonra bana iletmeye basladi. Cok sık msjlasan birisi olarak bu sorun cok canimi sıkmaya basladi. Telefon jbsiz 4.3.5 surumu yuklu. Msjlarida sildim ona ragmen yapiyor bu sorunu arada hattim turkcell acaba turkcellden falan mi kaynaklaniyor bu sorunu baska yasiyan varsa soylerse cok iyi olur. Cevap veren arkadaslara simdiden tesekkurler.
arkadaşım şuana kadar kullandıgım tüm telefonlarda arada oluyor bu problem ya telefonun cekmiyordur yada operatörden kaynaklanıyordur . Iphone ile alakalı bir durum değil yani bende yaşıyorum günde 1-2 defa oluyor günde 300 sms atan biri olarak
Ama bende baya oluyor hocam eskiden hiç olmuyordu bu durum nokia kullanırken hiç başıma gelmedi şuanda ios 5 i yüklüyorum düzelir belki düzelmesse servise vericem
birde sim kartım çok eski acaba ondan kaynaklanıyor olabilir mi bir mikro sim falan mı alsam ?
Sim kartla alakasi yoktur restore dene derim
quote:
Orijinalden alıntı: android137
Ama bende baya oluyor hocam eskiden hiç olmuyordu bu durum nokia kullanırken hiç başıma gelmedi şuanda ios 5 i yüklüyorum düzelir belki düzelmesse servise vericem
ne dicen servise mesajlar geçmi geliyo ? :D
saçmalamayın ne servisi ya şebekeyle alakalı bi problem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme