Şimdi Ara

iphone 4 jailbreak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone4 için untethered jailbreak çıktı mı 4s için var biliyorum gören duyan varsa bi zahmet yazsın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: ciaagent

iphone4 için untethered jailbreak çıktı mı 4s için var biliyorum gören duyan varsa bi zahmet yazsın lütfen.

iphone 4S için de yok, nereden çıkardın

Untethered herkes bekliyor, henüz ortada birşey yok. Çıkarsa önce iphone 4 için çıkar zaten.
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • ios 6 yüklü şimdi tethered olması önemli değil benim için aslında kapanırsa tekrar jailbreak yaparım asıl sorun sb settings de removebackground çalışmıyor dock daki fix blanks a uygulama ekleyip dock butonuna basınca safe moda geçiyor keza removebg de de öyle. değişik versiyonları yükledim removebg olmadı dock ve removebg butonları dışındakiler çalışıyor. bunların çalışmamasını tethered olmasına bağladım belki untehered ile düzelir diye umuyorum.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.