Yüzbaşı
03 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 50 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba 2011 model dizel ford fiesta aldık araçta sac jant ve jant kapakları var 14 inc jant alıcaz fakat nette baktığımda bir çok boyut bilgisi var fakat buna uygun jant bulamıyorum ofset denilen şey tutumuyor desteğinizi bekliyorum konu hakkında aydınlatın beni lütfen.
Arkadaşlar merhaba 2011 1.4 dizel fiesta trend aldım jant kapapları var ve yeni jant alıcam jantın ve lastiğin boyutu ne olmalı 14 inc var üzerinde 15 düşünüyorum birdr bazen yokda görüyorum jant takılmış araba yüksek ve çrkin duruyor öyle olmasını istemiyor önerilerinizi bekliyorum herkese çok teşekürler.
Arkadaşlar tt net'in vermiş olduğu tılgın marka modem kullanıyorum fakat memlun değilim yeni bir fiber modem alıcam örneğin airties 5650 ye baktım arka çıkışları tılgından farklı benim evine sadece cat5 kablo geliyor kablo tılgın modeme giriyor ve modemden telefon çıkışı alıyorum yeni alıcağım modemde telefon çıkışı yok nasıl bağlarım ne yapabilirim yardımlarınız için teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba Ps4 Battlefield 4 premium editon aldım key var giremiyorum nasıl yaparım yardım bekliyorum aradım bulamadım
Arkadaşlar merhaba idm ile sadece mail.ru serverından film indirebiliyorum diğerlerine tıkladığımda direk film açılıyor farklı bir server varmı önerdiğiniz yada diğer server larda da indirme işlemi yapabiliyor muyuz ? TŞK
Merhaba dizel 2011-2012 model auris bakıyorum boyasız veya 1 parça boyalı 100 bin km altı araca ne kadar verilir yani bu aracın ederi ne kadardır temiz bir araba bakıyoruz inşallah sonunda alıcaz
8.1.1. Yüklüydü bildirim gelmiyırdu şimdi 8.1.2 yaptım yine twitter bildirimi gelmiyor neden olabilir ?
ios 8 restore sonrası app store bağlanmıyor forumları gezdim tarihi ileri al diyolar herşeyi yaptım defalarca restore etim yine de bağlanmıyor ne yapabilir
İphone 5s aldım video kaydı yapıyorum ses çıkmıyor sadece hışırtı var
Arkadaslar telefonundusurdum ekran kirildi ama kullaniyorum verdigim linkteki ekrani alsam olur mu
http://m.ebay.com/itm/361095178930?_mwBanner=1
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 900
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 52.198 (Bu ay: 920)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.