Şimdi Ara

Iphone 4 imei değiştirme olayı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 4 lerin imeisinin değiştirilebilme şansı var mı? şuan bun yapılabiliyor mu? acil cevaplarınızı bekliyorum

Edit:kayıtlısını alınca sorun kalmadı:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_1213 -- 12 Şubat 2012; 10:39:30 >

• Değiştirilmiyor.Sadece 2G lerde var o olay
  • Aradan geçen 8 aylık sürede yeni bir yöntem geliştirilmiş olabilir mi arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Aradan geçen 8 aylık sürede yeni bir yöntem geliştirilmiş olabilir mi arkadaşlar?

Hayır. Ne yapacaksın ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dangerousx

Değiştirilmiyor.Sadece 2G lerde var o olay

Ve halada aynı şekilde devam etmekte.. Değişiklik yok.
  • Çaldın bulunmasın diye degistirmek istiyosun
  • Değiştirilse iyi olacak tı benim için yurt dışından aldım, garantiden telefonu değişti tabi imei, de bir daha 100 lira vermemek için değiştirmek istiyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkadri

Değiştirilse iyi olacak tı benim için yurt dışından aldım, garantiden telefonu değişti tabi imei, de bir daha 100 lira vermemek için değiştirmek istiyordum.

Garantiden telefon degistiyse, degistigine dair aldigin belgeyi ve telefonun kayit edildigi pasaportun on sayfasinin fotokopisini btk'ya yolla, eski kayit silnir yeni imei kayit edilir. Ucret vermezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu bilmiyordum teşekür ederim.
  • Öyle bir şey yok. Ben de garanti kapsamında telefonumu yurt dışında değiştirdim. Btk önceki telefonunuz tr kayıtlı ise imei değiştiremiyoruz. Önceki telefonunuzun da pasaport kayıtlı olması durumunda değişiklik yapaniliyoruz dedi. Ve şuan telefonum kapalı. Ne yapıcam bilmiyorum. Telefoncular kayıt yapıyor düye duydum ama nasıl oluyor bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.