arkadaşın sorusuna katılıyorum ve ilave bir şey daha soracağım
iphone 4 ios 7.0.2 sürüm telefon kullanıyorum
4.3.5 - 5.0.1 - 5.1.1 - 6.0.1 shsh kayıtlarım mailimde beni bekliyor itunes 11.0.3 versiyonu ve 6.0.1ipsw yi indirdim
sorum su itunes 11.4 versiyonunda bulunan yedek dosyasını 6.0.1 e düşünce 11.0.3 versiyon itunes ile telefonuma yükleyebilecek miyim?
yoksa bir şekilde rehber, uygulama (clash of clans) vs. falan tedbirli olmak mı lazım ?
tralles_09
kullanıcısına yanıt
Evet, untetthered.
erdemunverE
kullanıcısına yanıt
Clash of Clans yedeklemeyle alakalı değil. Ayrıca telefonu istediğin sürüme çektikten baktın ki eski itunes yeni kayıtları görmüyor, yeni sürümü yüklersin. Eski sürüm telefonunu tanır. O şekilde halledersin.
quote:
Orijinalden alıntı: ***@rmour***
Clash of Clans yedeklemeyle alakalı değil. Ayrıca telefonu istediğin sürüme çektikten baktın ki eski itunes yeni kayıtları görmüyor, yeni sürümü yüklersin. Eski sürüm telefonunu tanır. O şekilde halledersin.
malesef ios6 ya ait yedeğim yok bende avea yedek ile rehberimi yedekledim. clash of clans oyununuda ne olur ne olmaz diye ios6 yüklü ipadime aktarıp telefonu ios 6 ya döndürecektim fakat ipade aktarmaya çalıştığımda mevcut oyun ios7 olduğu için aktaramazsınız gibi bir uyarı aldım ve böylece downgrade işlemi yine aksadı downgrade yaparsam ve clash yuklenmesse
erdemunverE
kullanıcısına yanıt
Ben 5.1.1 kullanıyorum ve clash of clans yükleniyor.
IOS 7 ye yükseltilmiş iphone 4 ü IOS 6 ya döndürmek istiyorum . SHSH falan yok elimde. Burada anlatıldığı gibi yaparsam, telefon jailbreak mi olur.
Teşekkürler.
telefoncular bu işi yaparmı yaparsa kaça yapar lanet olsun ios7 ye geçtiğim güne:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme