Şimdi Ara

iPhone 4 için iOS 7 den iOS 6 ya downgrade anlatım (SHSH GEREKLİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
4
Favori
15.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rainhard

quote:

Orijinalden alıntı: antisilence

iphone 4s 6.0.1 versiyonu SHSH kaydım var, ios 7'ye geçtim ama pişmanım, çok yavaşladı hatta bazen ayarlar, mesajlar falan açılmıyor bile :s
    Downgrade yapabiliyormuyuz 4s'i

Maalesef 4s icin boyle bir sans yok hocam

bu çok kötü oldu, cevap için sağol yine de... ben de ararken A5 işlemcilerde olmuyor diye görmüştüm...
    sonuç olarak iphone devri benim için bitmiştir artık.
  • quote:

quote:

quote:

iphone 4s 6.0.1 versiyonu SHSH kaydım var, ios 7'ye geçtim ama pişmanım, çok yavaşladı hatta bazen ayarlar, mesajlar falan açılmıyor bile :s

bu çok kötü oldu, cevap için sağol yine de... ben de ararken A5 işlemcilerde olmuyor diye görmüştüm...

Tebrik ederim memnun olmayan bir arkadaş bırakmayı düşünüyor en azından

• Denendi %100 çalışıyor çok sevdiğim ios 7 den ayrılmak zor oldu fakat iphone 4 için ideal bir sürüm olmadığını düşünüyorum
  • Yapamayan arkadaşlar için snowbreze ve ifaith ile videolu anlatım.

http://www.iphoneyardim.net/topic/99492-ios-7-downgrade-6xx-iphone-4-video-ifaith/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Mmc

quote:

quote:

quote:

iphone da iphone diye ısrar etmenin bir anlamı yok bence. kendisini geliştiremiyor çünkü. androide geçecem, (note3) bi de onu deniyecem bakalım.
    tabi bu benim şahsi görüşüm. herkesin fikrine saygı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Mmc

quote:

quote:

quote:

iphone da iphone diye ısrar etmenin bir anlamı yok bence. kendisini geliştiremiyor çünkü. androide geçecem, (note3) bi de onu deniyecem bakalım.
    tabi bu benim şahsi görüşüm. herkesin fikrine saygı

Kendisini mi geliştiremiyor yuh ios un yapamadığı ne var ki şuan siz işletim sistemini sadece sayfalar arası gezip widget ekleyip bildirim ekranına kısayol eklemek zannediyorsunuz ios çok ileri bir sistemdir mobildeyim detay veremiyecem şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• işletim sistemini sadece "sayfalar arası gezip widget ekleyip bildirim ekranına kısayol eklemek zannetmiyoruz" tabi... ios'u zamanında tercih etme sebebim stabil ve seri olmasıydı. zaten sadece işletim sistemini kastetmiyorum... Veya şöyle söyliyim bende 4s var, ios7 4s'lere göre değil en azından benim 4s'ime göre değil, şimdi downgrade de yapamıyorum, keşke ios7 gibi bi güncelleme çıkmasaymış diyorum yani. ee millet de boşuna ios6'ya dönmek için bu kadar uğraşmıyor heralde :s
  • Çok faydalı bir konu, teşekkürler.

Ancak bir sorum var, bu yöntemle versiyon düşürürken telefondaki bilgileri de (SMS'ler, son çağrılar, fotoğraflar, Whatsapp mesajları, oyun save dosyaları vs) geri yüklemenin bir yolu var mı? Bildiğiniz gibi versiyon yükseltirken önceki sürümün yedeğini kullanabiliyoruz ama versiyon düşürürken bu durum geçerli olmuyor.

iOS 7'den 5.1.1'e düşürmeyi planlıyorum ancak elimde 5.1.1 için iTunes'ta veya iCloud'da herhangi bir backup dosyası yok. (SHSH kaydım var, yanlış anlaşılmasın) Sıfırdan kurulumla uğraşmak istemiyorum, telefonu şu anki haliyle iOS 5'e döndürmenin bir yolu var mıdır?
  • iOS 7'de alınmış iCloud backupı önceki sürümlerde çalışmıyor mu? O zaman iyi ki yeni yedek almadan 5'e geri dönmüşüm, daha doğrusu şu an dönüyorum.
    7.0.3 iyi olsa bile 5'in akıcılığından çok uzak, önceden yaptığım 5.1 ipswsi ile dönüş yapıyorum şu an umarım sorun olmaz.
    Dönüş ekranında siyah ekranda iFaith ambleminin altında yükleme çubuğu var, üstteki amblem klasik Apple amblemi değil yani. Ama yüklediğim versiyonun normal 5.1'den hiçbir farkı olmayacak değil mi?
  • benim babamın telefonunun shsh kaydını kullansam olurmu ? onunkide iphone 4 . benimkide iphone 4 ..yani başkasının shsh kaydı olurmu ?? çünkü ne yazıkki benimkinin shsh kaydını almamışım ios7 ye geçerken .. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcansl

benim babamın telefonunun shsh kaydını kullansam olurmu ? onunkide iphone 4 . benimkide iphone 4 ..yani başkasının shsh kaydı olurmu ?? çünkü ne yazıkki benimkinin shsh kaydını almamışım ios7 ye geçerken .. :(

öyle birşey olamaz maalesef
  • mcansl kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey olabilir mi hiç? Ben vereyim o zaman 5.1.1 JB li kullanıyorum dağıtayım burada herkes kullansın..
  • Jack! kullanıcısına yanıt
    5.1.1 de uygulama destekleri nasıl bende dönüyorum suan ifaith ile bunalttı ios7.

Shsh kaydım 5.1.1 de varmış sadece.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç düşünme dön.Zaten uygulamalarda bir eski sürüm yükleme olayı geldiği için artık hiç yüklemem ios 6 veya 7..Bana 1 sefer denk geldi BBM yükleyeyim dedim eski sürüm kullanıyorsunuz dedi yükseltelim mi diye:D
    icloud var mıydı 5.1.1 de peki ona göre rehber olayı tehlikeye girmesin :)

düzeltme : ios 5 ten sonra vardı bildiğim kadarıyla yine senden duyayım kullanıcı olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A R D A -- 4 Kasım 2013; 18:17:42 >
  • Versiyona bağlı değil ki bu..:D Yükle sen..
    iphone u hiç bilmiyorum o yüzden sordum. ios 6 ya dönmenin başka bi yolu yokmu peki ? ios 7 cidden çok kasıyor. 1 günde 15 kere kitleniyor telefon ve 15 kere kapatıp açıyorum.telefon boş olmasına ragmen.
  • mcansl kullanıcısına yanıt
    Hayir yok shsh kayidiniz yoksa artik imkansiz.Yapacagin şey ya telefonu satacaksin ya da bu sekilde kullanacaksin kullanabilirsen eger.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    tamam teşekkürler .
  • 5.1.1 gerçekten iphone 4 için idealmiş shsh kaydınız varsa 5.1.1 e dönün düşünmeden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.