Şimdi Ara

iPhone 4 için iOS 7 den iOS 6 ya downgrade anlatım (SHSH GEREKLİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
4
Favori
15.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamdır. itunes 11.0 versiyonda oldu. Şu anda 4.3.5 versiyondayım. Telefon resmen uçuyor ya. İos 7 ile karşılaştırılamayacak derecede seri ve hızlı. TEşekkürler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinemaker

Üstad dediklerini aynen harfi harfine uyguladım itunes 11 hatası alıyorum. itunes 11.0.5 yükledim. Çok eski versiyona dönmek istediğim için daha da eski itunes versiyonu mu indirmek lazım bilemedim ki. Yani şu ios7 den kurtuluyum da 4.3.3 olsun yeterki. Lütfen yardım.

Hocam dediginiz sey mantiken dogru olabilir bem olsam denerdim sahsen 4.3 zamanindaki itunes versiyonuyla deneyebilirsiniz bence vaktiniz varsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende vaktim olunca deneyeceğim olursa iyi bi dua ederim artık :)

• Appstore deki yeni özellik sayesinde 4.3.3 versiyonda uygulama indirirken bu versiyona uyumlu son versiyon indirilecektir deyip uygulamayı da yükleyebiliyorum. Bir de üzerine jailbreak. iphone is back. Artık hiç bir güç ve özellik beni ios 7 ye geçiremez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinemaker -- 24 Eylül 2013; 11:02:21 >
  • ifaith cydia dan shsh kaydını cekin dediginiz işlemi nasıl yapacağız ? yardım
  • cinemaker kullanıcısına yanıt
    banada bir yardımcı olurmusun. shsh nasıl alacagım bilmiyorum ? itfai cydia falan. yazabilirmisin adım adım lütfen
  • Hlk88 H kullanıcısına yanıt
    buradan tinyumbrella ile shsh kaydı nasıl alınır anlatıyor
    buradan ifaith ile shsh kaydı nasıl alınır anlatıyor
    buradan imzalı firmware nasıl alınır anltıyor
    yılmadan defalarca dene mutlaka oluyor.

• hocam benim power tuşum bozuk kurtma moduna alıyorum usb itunes işareti var shsh kaydımla ipsw olusturdum ama hala itunes 11 hatası veriyor.
  • ByTMY kullanıcısına yanıt
    ifaith ile power dfu moda alman gerekiyor normal dfu modda restore yapamazsın
    hocam power tuşu bozuk nasıl alırız?
  • ByTMY kullanıcısına yanıt
    şarj kablosunu telefona bağla usb ucunu pc ye bağlamadan önce home tuşuna basılı tut basılı tutarken usb yi pc ye bağla power+home yapmış olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinemaker -- 24 Eylül 2013; 16:43:18 >
    unsupported device aborting hatası veriyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinemaker

Üstad dediklerini aynen harfi harfine uyguladım itunes 11 hatası alıyorum. itunes 11.0.5 yükledim. Çok eski versiyona dönmek istediğim için daha da eski itunes versiyonu mu indirmek lazım bilemedim ki. Yani şu ios7 den kurtuluyum da 4.3.3 olsun yeterki. Lütfen yardım.

Hocam baska bir pcye 11.05 kur obur turlu itunes dosyalarini incigine kadar sil olmuyor

İtunes yuklenmemis temiz pc ye veya itunesi eski olan pc de dene dfu moda ireble al o zaman olacaktir

• 78erhan78 kullanıcısına yanıt
    Oldu zati hocam tamamdır şu anda geçtim de tweak yüklüyom. Sayende teşekkür ederim sana.
  • 78erhan78 kullanıcısına yanıt
    unsupported device aborting hatası veriyor ?
    yardımm
    şimdide unknown ios detected are you runnig the latest ifaith yazıyor ?
  • Hlk88 H kullanıcısına yanıt
    hocam verdiği hata kodlarını google dan arattır uğraşman lazım ben çooook uğraştım birsürü hata aldım özellikle yabancı forumları translate ede ede çözdüm
    11 hatasını alıyorum hocam
    hocam kod cıkmıyor sadece yazı cıkıyor o kadar. telefonu dfu moduna alıyor siyah bi ekran telefonda yazı cıkıyor sonra işlem sürüyor gibi ama telefon acılıyor
    hocam bi yardım etde şu ios 7 den kurtulayım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.