Şimdi Ara

iPhone 4 için iOS 7 den iOS 6 ya downgrade anlatım (SHSH GEREKLİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
4
Favori
15.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bunun için telefona herhangi bir progra yklemek gereklı mı cydia falan gibi ?
  • ifaith indirdim. cydya serverfden nasıl cekcez shshs yi hocam biraz daha acıklamalıo yazamrısın ? video koyma sansın varmı ? lütfenn yardımm
  • Resimli olarak bir konu acmayi dusunuyorum herkes yararlansin bos vaktimde hazirlicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cinemaker kullanıcısına yanıt
    aynen bende video çekicektim.Ama boş vakit bulamadım.Aygıtı ios 5 e geçirdim ama video çekmeyi unutmuşum.Akşama boş vaktim kalırsa bir ekran alıntı aracı ile video hazırlarım.

Aslında şu video arkadaşlara çok yardımcı olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hlk88

unsupported device aborting hatası veriyor ?
    yardımm

ifaith ile ilgili bir hata yanlış yapıyrsunuz hocam aşağıda verdiğim videoyu izleyin.
  • Paylaşım için teşekkürler umarım 6.1.3 sürümüne dönebilirim
  • 78erhan78 kullanıcısına yanıt
    hocam shsh kaydım yok benim none yazıyor onu nasıl çözebilirim
    hocam bu telefonda hiç jb yok. başka bir ip4 alsam onun shs sini benim telefona uygulayamazmıyım ? shsh yok nasıl yapacagım lütfen bilgi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hlk88

hocam bu telefonda hiç jb yok. başka bir ip4 alsam onun shs sini benim telefona uygulayamazmıyım ? shsh yok nasıl yapacagım lütfen bilgi

başka shsh kaydı olmaz ğer kendi shsh kaydınız yoksa artık geri dönmenizin imkanı yok.
    Teşekkür ederim
  • 4s için de geçerli mi ?
  • iphone 4s 6.0.1 versiyonu SHSH kaydım var, ios 7'ye geçtim ama pişmanım, çok yavaşladı hatta bazen ayarlar, mesajlar falan açılmıyor bile :s
    Downgrade yapabiliyormuyuz 4s'i
  • Alternatif olması iyi olmuş, beğenmeyenler döner böylece

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antisilence

iphone 4s 6.0.1 versiyonu SHSH kaydım var, ios 7'ye geçtim ama pişmanım, çok yavaşladı hatta bazen ayarlar, mesajlar falan açılmıyor bile :s
    Downgrade yapabiliyormuyuz 4s'i

Maalesef 4s icin boyle bir sans yok hocam

• Bende IOS 7'yi denedim bugün. Iphone 4 te gerçekten akıcı çalışmıyor IOS 7. Ve bu gayet normal yani , 3 sene öncesinin telefonu.. Bir süre kullanınca göz alışır belki ama her ne kadar IOS 7 görünümünü sevsemde geri dönme kararı aldım.

Şuan iFaith ile hazırladığım IOS 5.1.1B CFW'sini yüklüyorum.
  • ssh yoksa ne yapacağız? geri dönüş imkansız mı?
  • shs kayıtlarım var mış indirdim ama bu seferde ifatih den imzalı yedek alırken THE PREOVİDED diye hata alıyorum serverden dosya inmiyor yardım edebilecek bilen arkadaşlar var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

ssh yoksa ne yapacağız? geri dönüş imkansız mı?

Maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: rainhard

Arkadaşlar dünden beri uğraşıyorum sonunda yaptım

6.x shsh kaydını ifaith ile cydia server ından çekin öncelikle
    daha sonra telefonunuz için olan sürümü indirin
    shsh blob unu yazılım içine gömerken kesinlikle ifaith kullanın arkadaşlar redsn0w ile olmuyor.

buraya dikkat !!! itunes sürümü 11.1 yani son sürüm custom ipsw lerde error 11 veriyor
    iphonefirmware.com dan itunes un eski bir sürümünü indirin ben 11.0.5 i kurdum
    ayrıca itunes 11.1 i kaldırdıktan sonra bilgisayarınızda ne kadar itunes ile ilgili dosya varsa arayın ve silin hepsini.

bu işlemlerden sonra cihazı yine kesinlikle ifaith kullanarak pwned dfu moduna alın
    daha sonra itunes kurtarma modundaki cihaznını görecek shift + restore yaparak oluşturduğunuz custom firmware i gösterin

arkanıza yaslanın :)

Not : Bu işlemleri işten anlayanlar için anlattım lütfen pm falan atmayın cevap vermeyince de huzurluk hissediyor insan sonra

Not 2 : Sorumluluk tamamen size aittir.

İ5'ime 7 yükleyecem ama geri dönüş varmı 6.1.4'e bilmiyorum shsh bloblarını yedek alsam dönebilirmiyim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sangello

quote:

Orijinalden alıntı: rainhard

Arkadaşlar dünden beri uğraşıyorum sonunda yaptım

6.x shsh kaydını ifaith ile cydia server ından çekin öncelikle
    daha sonra telefonunuz için olan sürümü indirin
    shsh blob unu yazılım içine gömerken kesinlikle ifaith kullanın arkadaşlar redsn0w ile olmuyor.

buraya dikkat !!! itunes sürümü 11.1 yani son sürüm custom ipsw lerde error 11 veriyor
    iphonefirmware.com dan itunes un eski bir sürümünü indirin ben 11.0.5 i kurdum
    ayrıca itunes 11.1 i kaldırdıktan sonra bilgisayarınızda ne kadar itunes ile ilgili dosya varsa arayın ve silin hepsini.

bu işlemlerden sonra cihazı yine kesinlikle ifaith kullanarak pwned dfu moduna alın
    daha sonra itunes kurtarma modundaki cihaznını görecek shift + restore yaparak oluşturduğunuz custom firmware i gösterin

arkanıza yaslanın :)

Not : Bu işlemleri işten anlayanlar için anlattım lütfen pm falan atmayın cevap vermeyince de huzurluk hissediyor insan sonra

Not 2 : Sorumluluk tamamen size aittir.

İ5'ime 7 yükleyecem ama geri dönüş varmı 6.1.4'e bilmiyorum shsh bloblarını yedek alsam dönebilirmiyim ?

Hayır başka telefon dönemiyor şuan da sadece iphone 4

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.