Şimdi Ara

iphone 4 için bluetooth kulaklık Sennheiser mm400

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony Ericsson k790i kullandığım dönemde jack sisteminin olmaması yüzünden kablo yumaklarıyla uğraşmaktan bıkıp ilk bluetooth kulaklık macerama atıldım.

logitech - Bluetooth Headphones

ses kalitesi çok yüksek olmasada piyasada pek fazla seçenek olmadığından gözüme uygun göründü. Ayrıca kutu içeriğinde bulunan verici ile jack bulunan cihazlardada kullanmam mümkün olacaktı.ayrıca malesef telefonun kendi bluetooth'u ile bağlantıda aksaklıklar oluyordu.Örneğin arka cebe koysam kesilmeler yaşayabiliyordum.Şarj süreside yeterli gelmiyordu 3 günde bir şarz etmem gerekiyordu.
    Günde 2-3 saat dinleme ile

Kulaklık ek yerinden çatlayınca garantiden değiştirdim, yeni gelen kulaklıkta da aynı yerde zayıflık olduğunu farkedince para iadesi aldım neyseki sadece kulaklığı geri aldılar verici bende kaldı :)

2. bluetooth deneyimim Samsung'un SBH-500 ü ile oldu şarz süresi çok iyiydi 1 hafta üzerinde dayanıyordu. Ses kalitesindende oldukça memnundum.

Fakat malesef kafada pek şık durmuyordu. Ayrıca kulak arkalarını birsüre sonra rahatsız ediyordu.

bir süre sonra buda kırıldı ondada genel bir üretim sorunu olduğunu sonra öğrendim.

Diğer bir modelde motorolanın Clip S605 modeli oldu artık büyük kulaklıklara bağımlı değildim mandallı yapısı sayesinde gönleğe cebe falan tutturuyor ve kulaklığımı kısa kablolulardan seçiyordum.. Ayrıca FM radyosu olması büyük avantajdıki bluetooh kullananlar anten kablosu olarak kulaklığı kullanan telefonlar yüzünden radyoyu kullanamıyor.

Halen kullandığım bir ürün olmasına karşıi pil süresi rezalet bir ürün micro usb kablosu ile şarj olabiliyor hergün şarj etmek gerekiyordu. Ve sonuçta gene kablolar.Radyo ise bir ekran olmadığından çok kullanışsız geldi.

ve iphone 4.. radyo yok ama 4gblık internet paketi sayesinde radyo ihtiyacım netten rahatlıkla karşılanabiliyor. A2dp desteği de var geriye kulaklık seçmeye geldi. Piayasa araştırıldı.

ilk başta bose nin kablolu on-ear modeli düşünüldü ama sonra kablolarla yaşanılanlar akla geldi vazcayıldı..
    Sennheise2 model kararlaştırıldı MM200 ve MM400 incelendi ,Amerikaya giden arkadaşlar yoklandı amazona pricegrabbera bakıldı. Metanla mailleşildi.
    Sonuç olarak amerika ile aynı fiyata hepsiburadadan kulaklık alındı. 375TL

METAN hologramımız.

Kutu içeriği; kitapçığın solundaki aparat uçaklardaki In-flight adaptör 3.5mmlik 2 adet mono jack

USB şarz cihazı ve ülkelere göre uçlar.

Diyelimki kulaklığın şarzı bitti veya bluetooth kullanılmayacak bir ortamdayız.Hemen kablomuzu cihaza takıyoruz hop standart bir kulaklığımız oldu.
    Bluetooth kulaklıktan ayrı olarak kapanabiliyor. Kablomuzun bir ucu standart 3,5 luk kulaklığa giren uç ise 2.5 mmlik jack.

Micro usb şarz kablomuz.

Taşıma çantası.

Katlı halde kulaklık.

Kontrol tuşları;

Bluetooth tuşu (mavi aydınlatmalı) ve 2,5mm jack girişi

Micro USB girişi ve veyaz renkte duran şarz durum ledi. Şarz durumunda kırmızı yanıyor.Dolduğunda ise yeşil.
    iç kısımda hemen alttaki tuşa basıp bölmeyi çekersek...

..Pil dışarıya çıkıyor. kısaca pil ömrü dolduğunda kendimiz rahatlıkla pili temin edip değiştirebiliriz.
    Aynı şekilde kulaklık ve kafa yastıklarıda satın alınabiliyor.

Lithium-polimer pilimiz.Konuşma süresi : 20 saat, Dinleme süresi : 10 saat, Şarj süresi :3 saat

Bağlantı durumuna göre avi veya kırmızı yanan bölge.

iphone 4 le kullanıldığı durum için konuşuyoruz;

Gelelim çekim mesafesine ben salona koyduğum telefonumdan 3 duvar öteye gidip kesintisiz ses aldım ama araya 1 normal bir kalıp duvar girdiğinde kesilme olmaya başladı.Açık alanda 10m mesafeden çeker denmiş.

Oyunlarda seste bozulma yok. Fifa 2011 ve Guitar heroda denedim.

Kafaya çok rahat oturuyor. Hafif.105gr

Diğer özellikler;

Frekans cevabı : 15 – 22.000 Hz
    THD, toplam harmonik distorsiyon : < %0.1 (1 KHz)
    Ses basınç seviyesi (SPL) : 107 dB

Mikrofon :
    Frekans cevabı : 100 – 10.000 Hz
    Mikrofon karakteristiği :tümyönlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcano2K -- 27 Ekim 2011; 10:54:23 >

• Paylaşımın için teşekkürler. Güzel kulaklığa benziyor ancak 375 TL'de az değil hani ( Benim için )
  • Bana göre çok çok pahalı bence ama kulaklık piyasası hakkında biraz fikir edindikten sonra çok da pahalı olduğunu düşünmüyorum. Müthiş bir inceleme yapmışsın. Bluetooth kulaklık almak isteyenler için çok iyi bir kaynak. Teşekkür ederiz.
  • bende mm100 var. bu kulaklığı almayı düşünmüştüm ama fiyat biraz uçuk geldi. bu fiyata ses sistemi alınır.
  • Güzel bir inceleme. Teşekkürler. Peki bu kulaklık ile iphone 4 üzerinden mp3 "bluetooth" olarak dinlenebiliyor mu?
  • dinleyebilirsiniz ancak minik bir aparatı var bunun için. Şöyle ki, o kücük aparatı telefonunuzun kulaklık girişine takmanız gerekiyor. Böylece bluetooth üzerinden müzik dinleyebilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragücü67

Güzel bir inceleme. Teşekkürler. Peki bu kulaklık ile iphone 4 üzerinden mp3 "bluetooth" olarak dinlenebiliyor mu?
  • kulaklığa bir şey takmaya gerek yok. direk iphoneun bluetoothundan tanıtıp dinleyebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyatı banada az değil ama malını hor kullanan biri değilim 2 sene garantili olması ve isteklerime cevap vermeside önemli idi.

@Ankaragücü67 ..
    ne demek istediğini anlayamadım bluetooth üzerinden derken. kulaklık bluetooth üzerinden tüm sesleri alıp dinletiyor sonuçta telefonda bluetooth olduğundan ekbir cihazda gereksiz... demek istediğini benmi yanlış anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluhayri

dinleyebilirsiniz ancak minik bir aparatı var bunun için. Şöyle ki, o kücük aparatı telefonunuzun kulaklık girişine takmanız gerekiyor. Böylece bluetooth üzerinden müzik dinleyebilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragücü67

Güzel bir inceleme. Teşekkürler. Peki bu kulaklık ile iphone 4 üzerinden mp3 "bluetooth" olarak dinlenebiliyor mu?

İphone üzerindeki bluetooth çipi bildiğim kadarıyla sterio ses akışına izin vermiyor. Acaba iphone üzerinden mp3 yayının bu bluetooth kulaklık ile sterio dinlendiğine eminmisiniz? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcano2K

fiyatı banada az değil ama malını hor kullanan biri değilim 2 sene garantili olması ve isteklerime cevap vermeside önemli idi.

@Ankaragücü67 ..
    ne demek istediğini anlayamadım bluetooth üzerinden derken. kulaklık bluetooth üzerinden tüm sesleri alıp dinletiyor sonuçta telefonda bluetooth olduğundan ekbir cihazda gereksiz... demek istediğini benmi yanlış anladım.

Öncelikle iphone "bluetooth" üzerinden pek çok kulaklık ile uyumlu değil. Kulaklıkların pek çoğu ile telefon görüşmesi yapabiliyor ancak iphone üzerindeki ipod a kumanda edemiyorsunuz. Bulunduğum ilçede çok fazla seçenek yok ve incelediğim nispeten ucuz kulaklıklar ile durum böyleydi. Ayrıca iphone bluettoth özelliğinin sterio müzik iletmediğini ve iphone içindeki mp3 ler bluetooth kulaklık ile dinlense bile ancak mono ses alındığını biliyorum. tabii ki yanılıyor olabilirim. Teşekkürler.

• var kardeş 3.5mm lik kulaklık girişine bluetooth verici gibi bişeyi olması gerekiyor bu kulaklığın. yoksa bunu iphone ile kullanamazsın.
    quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

kulaklığa bir şey takmaya gerek yok. direk iphoneun bluetoothundan tanıtıp dinleyebilirsiniz.
  • @mutluhayri

hangi kulaktlıktan bahsediyorsunuz?

@Ankaragücü67

şuan sennheiser mm100 bluetooth kulaklık kullanıyorum. iphone 4 ile stereo müzik dinleyebiliyorum, kulaklık üzerinden şarkı değiştirebiliyorum. telefon görüşmesi mono oluyor. müzik stereo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

@mutluhayri

hangi kulaktlıktan bahsediyorsunuz?

@Ankaragücü67

şuan sennheiser mm100 bluetooth kulaklık kullanıyorum. iphone 4 ile stereo müzik dinleyebiliyorum, kulaklık üzerinden şarkı değiştirebiliyorum. telefon görüşmesi mono oluyor. müzik stereo.

O zaman iphone 4 telefonum için mm100 iyi bir seçim gibi görünüyor. En hesaplı nereden alabilirim acaba?
  • volcano , öncelikle hayırlı olsun...
    sen benden önce davranmışsın ben telefonumu yarın alabiliceğim için acele etmemiştim.

ses konusunda bahsettiğin yeterli gelmemesi canımı sıktı doğrusu , okadar para verdiğimde kulaklarımı oynatmasını beklerdim.
    peki dışardan gelen sesleri kulaklık iyi absorve edebiliyor mu ?

birde arkada duran akvaryumunu beğendim ona criypto'lar ile kakadular yakışır

tekrardan incelemen ve resimler için teşekkürler...güzel bir fiyata aldın,hayırlı olsun
  • mm450 yi daha çok övüyorlar ama fiyatı çok uçuk.
  • @cagrimir
    mm450 nin farkı noise cancelation olması ek olarak.. Bence o fiyat farkına deymez.

@bilentungul
    valla ben pek usta değilim akvaryum işinde papağan ve sarı prenseslerimle memnunum hayatımdan :) Ses konusunda diyeceğim şuki max seste aradığını bulamayabilirsin fakat genelde şuan ki max seste bile dinleyeceğinide sanmıyorum.(1 level altı belki ) mesela bir Metallica - Sanitarium dinlerken başta davul seslerinde sesi sona getirsek bile yetmezken sonrasında diğer enstrumanlar dahil olduğunda kısma ihtiyacı duyuyorum. Bence denemeden max. ses hakkında benim yorum yapmam doğru olmaz. istanbuldaysan mecidiyeköy civarına yolun düşerse buyrun deneyin bendekini derim.

@mutluhayri, @Ankaragücü67
    Ses de kesinlikle stereo, internet üzerinden dinlediğim radyo da ipoddaki mp3 de, film de stereo, vericiye de ihtiyacı yok.. En azından iphone 4 için yok. eski iphone ları bilemicem. ipod kontrolü olarak da ileri, geri, play,pause yapılabiliyor. Normalde ek olarak ileri hızlı sar veya geri hızlı sarda var ama bunuda iphone desteklemiyor:)

• merhaba bende aynı kulaklıktan aldım ... müzik dinleyebiliyorum ... oyunlardan ses alabiliyorum .... ama konuşma yapamıyorum ... neden olabilir ... çağrı aldığımda kulaklık üstünde bulunan tuşla çağrıyı alıyorum ama ses iletimi yok kulaklıktan ses de duyamıyorum ama kablosunu taktığımda mikrofon ve kulaklık çalışıyor... sadece telefon aramalarında bir sorun var neden acaba...
  • ürünü iade ettim ... hepsi burada parayı geri yatırdı... çok güzel bir kulaklıktı. fiyatı düşerse tekrar alacam
  • ben olsam SBH 500 kullanırım, kırılırsa bir daha yenisini alırım. Ki kullanıyorum 1.5 senedir birşey olduğu yok... Yapıştırır bir daha kullanırım.
  • çok pahalı malisef.bir kulaklığa bu kadar para vermenin ne kadar mantıklı olduğunu tartışırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.