Merhaba arkadaslar forumda ve nette aradim ama bulamadim ve buraya yazarak sizlerin bilgilerinden yararlanmak istiyorum... Benim Iphone 4 de Safari Java ile calisan sayfalari acmiyor bunun icin ne yapmam gerekiyor mesela bir sitede Tavla okey gibi oyunlar var ve o sayfaya girdigimde giris Butonlari gözükmüyor ne yapmam gerekiyor acaba bu konuda yardimlarinizi bekliyorum.
Not: Iphone 4 . 4.3.3 (8J2) version benim Iphone ücretsiz Navigasyon yüklemek istiyorum özellikle Tomtom bunu nasil yapabilirim?
hiçbir ayarını değiştirmediyseniz java'nın çalışması gerekir. tavla ve diğer oyunların oynanmamasının nedeni o oyunların %99 ihtimalle flash içerikli olmasından. ücretsiz navigasyon istiyorsanız jailbreak yapmalısınız.
quote:
Orijinalden alıntı: ayyaayya
hiçbir ayarını değiştirmediyseniz java'nın çalışması gerekir. tavla ve diğer oyunların oynanmamasının nedeni o oyunların %99 ihtimalle flash içerikli olmasından. ücretsiz navigasyon istiyorsanız jailbreak yapmalısınız.
Kardes zaten yeni aldim 2 hafta falan oldu... girmek istedigim oyun sayfasina giremiyorum ki yani giris butonu yok, Jailbreak yaparsam her hangi bir sorun yasarmiyim? yani garanti disi falan kalmaz degilmi? isterseniz girmek istedigim tavla veya baska girmek istedigim site adreslerini vereyim siz bir deneyin
photon veya puffin browserlerinden birini yükle bak bakalım bunlar flash çalıştırıyor. Bu şekilde açabilirsin belirttiğin siteleri...
quote:
Orijinalden alıntı: webcin
photon veya puffin browserlerinden birini yükle bak bakalım bunlar flash çalıştırıyor. Bu şekilde açabilirsin belirttiğin siteleri...
Siteler açılabilir belki ama Flash tabanli oyunlar oynamiyor diye biliyorum.
Mynet tavla gibi oyunlar mynet in özel app i ile oynanabiliyor. App Store dan mynet siye aratın bulursunuz
quote:
Bunlari simdi indirdim denedim olmadi kardes....
umarim reklam olmaz bizimalem de tavla oyunu mesela ben buraya girip Iphone den tavla oynamak istiyorum.. Normal PC lere indirdigimiz Java olmadan oda acmiyor ama PC ye Javayi indirip kurdugumuzda aciliyor dedigim siteler
quote:
Orijinalden alıntı: Sessiz36
quote:
Bunlari simdi indirdim denedim olmadi kardes....
umarim reklam olmaz bizimalem de tavla oyunu mesela ben buraya girip Iphone den tavla oynamak istiyorum.. Normal PC lere indirdigimiz Java olmadan oda acmiyor ama PC ye Javayi indirip kurdugumuzda aciliyor dedigim siteler
o oyunlar java aplet ise tabi bu browserler de çözüm olmaz... Durum kötü yani... Bu durumda başka bir seçenek olarak iphoneun "itavla" adında online tavla oyunu var onu oynamak isterseniz oda güzel...
yani bu demek oluyorki o sayfalara giris yapamiyacam.. Telefonu jealbrek yapsam her hangi bir veri kaybi veya garanti disina düsmem degil mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Sessiz36
yani bu demek oluyorki o sayfalara giris yapamiyacam.. Telefonu jealbrek yapsam her hangi bir veri kaybi veya garanti disina düsmem degil mi ?
Garanti dısına düşme riskini var ancak restoreyle herseyi tekrar silmek mümkün. Back up aldığınız sürece veri kaybı yasamazsınız. jailbreak yapmak ta sorununuza cozum olmayacaktır diye biluyorum.
Iphone 4 . 4.3.3 (8J2) bu versiyon icin hangi dosyalari indirmem gerekiyor? Redsnow bunu indirecem ama benim versiyona uyarli yok kardes... Jailbreak yapmak istiyorum Navigasyon kurmak icin yardim edermisin lütfen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme