Şimdi Ara

iphone 4 batarya almak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
12.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iphone bataryamın zayıfladığını düşünüyorum. batarya eskiye göre 3g kapalı olmasına rağmen hızlı bitiyor.

dealextreme gibi yerlerden yeni bir batarya almak istiyorum. önerebileceğiniz bir satıcı var mı bir de bu bataryalardan alıpta şarj süresi uzayanlar var mı?

bataryasını değiştirenlerden yorum bekliyorum.

teşekkürler.

• Bu konu ile bende ilgileniyorum :)
  • bende ayni sorunla karsi karsiyayim...

arastiriyorum.. bulursam buraya yazarim...
  • 4/4s bataryasını hemen hemen herkes değiştirebilir güzel bir batarya bulabilmek mesele
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

4/4s bataryasını hemen hemen herkes değiştirebilir güzel bir batarya bulabilmek mesele

sikinti orda işte
  • tatmin edici cevaplar bekleniyor. :)
  • Ben almadım ama bu sitenin güvenilir olduğunu söylüyorlar. Link

linkteki adreste hem bataryayı sipariş edebilmeniz hemde nasıl tkılacağını video ile görmeniz mümkün. Bu iPhone 4 için. Diğer modeller için de var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 7 Batarya Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selam arkadaşlar,

Bende almak istiyorum.Güvenilir ve telefona zarar vermeyecek birşey almak gerek.Bu sitedeki güvenilirmidir , teknik olarak hangi özelliklere dikkat etmek gerekir yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  • Hertürlü telefon yedek parçası için bana ulaşabilrisiniz iphone 4 bataryası 50 liradır birebir orijinal bataryadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: stymatrak

Hertürlü telefon yedek parçası için bana ulaşabilrisiniz iphone 4 bataryası 50 liradır birebir orijinal bataryadır

Hocam orijinal derken ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rottems

quote:

Orijinalden alıntı: stymatrak

Hertürlü telefon yedek parçası için bana ulaşabilrisiniz iphone 4 bataryası 50 liradır birebir orijinal bataryadır

Hocam orijinal derken ?

ORijinaliyle birebir hocam orijinal batarya bulamazsınız ancak çıkma batrya albilrisiniz orijinaliyle birebir bataryalar satılmaktadır bendeki batarya 1. kalite bataryadır herhangibir sorun yaşamazsınız piyasadan alıcanız bataryada benim satacagım bataryadan daha iyi olamaz tabiki çıkmalar hariç :)
  • takip
  • İstanbul tahtakalede orallar in oldugu bir toptanci carsisi var altin carsi herhalde interntten orallar yazin adresi bulursunuz orda sirf bataryaci var 20 liraya aldim ben 3 saat giden bataryam simdi 6 saat gidiyor yazin aldim konu vardi bununla ilgili orda yaMistim sun sorun yok ve kaliteli

Ve 50 100 lira denen bataryacilar vurdan aliyorlar cok para cermeyin alti ustu lion pil iphone diye millet kitlemeye calisiyor fiyatlari ben de cok arastirdim cok gezdim en son o dedigim yerden aldim pil guzel tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 5 Mart 2013; 0:20:47 >
  • tavsiyem bataryayı kendiniz alıp takmaya kalkmayın. çünkü iphone 4 serisinde geçmişte bataryayı değiştiren kullanıcılar bataryayı takarken görülmeyecek bir parçanın düşmesi nedeni ile şebeke sorunu yaşadılar. forumda aratın isterseniz.
  • delextremede 10 tl kazıklanmayın
  • beyler bende çin malı iphone 4 varda bu hem "demo software" diyor ve "sim kart geçersiz" diyor fakat başka telefonlarda sim kart çalışıor napmalıyım fikir verin ltfn
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoorog

selamlar.

iphone bataryamın zayıfladığını düşünüyorum. batarya eskiye göre 3g kapalı olmasına rağmen hızlı bitiyor.

dealextreme gibi yerlerden yeni bir batarya almak istiyorum. önerebileceğiniz bir satıcı var mı bir de bu bataryalardan alıpta şarj süresi uzayanlar var mı?

teşekkürler.

isviçre malı batarya var süper dealex e parçalanma çakal çin piyasası orası. türkiye den al pahalı olsun kaliteli olsun görerek al, bir sorun cıktımı da kafasına atarsın. dx de neymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noppie

quote:

Orijinalden alıntı: neoorog

selamlar.

teşekkürler.

isviçre malı batarya var süper dealex e parçalanma çakal çin piyasası orası. türkiye den al pahalı olsun kaliteli olsun görerek al, bir sorun cıktımı da kafasına atarsın. dx de neymiş.

eee türkiye'dekiler nerden geliyor sence hocam?

• Arkadaşlar iphone 4 kullanıyorum. Geçen hafta %13 de telefon kapanmaya başladı.Bugün ise %28 de kapandı.Şarjı yok olarak gösteriyor.Ancak şarja taktığım zaman çok kısa sürede açılıyor telefon ve şarj kapanırken % 28 olan şarjım %28 olarak görünüyor.Acaba bataryam mı öldü. Yoksa farklı bir sıkıntı mı var. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radost1

Arkadaşlar iphone 4 kullanıyorum. Geçen hafta %13 de telefon kapanmaya başladı.Bugün ise %28 de kapandı.Şarjı yok olarak gösteriyor.Ancak şarja taktığım zaman çok kısa sürede açılıyor telefon ve şarj kapanırken % 28 olan şarjım %28 olarak görünüyor.Acaba bataryam mı öldü. Yoksa farklı bir sıkıntı mı var. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Çok büyük ihtimal batarya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.