Şimdi Ara

IPHONE 4 APP STORE AÇMAMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    vodafonedan kontratlı iphone4 aldim..app store açılmıyor..yükleniyor kısmında takılı kalıyor..yeni versiyon yazılımını da yükledim sonuç değişmedi..yardım lütfen

• Aynı sorunu bazen bende yasıyorum.internetle ilgili bir sorun.wirelesse bağlarsan çözülüyor.
    ancak işyeri, okul gibi bazı yerlerin internetlerinde appleda appstore, andoridde markete girilmiyor. dns ile ilgili galiba
    Daha Fazla Göster
  • Wirelesstan baglandim ve app store acildi!!! Yardımci olan arkadaslara cok tesekkur ederrim
  • Yeni konu açmadan bende bir sorunumu sormak istiyorum. app store açılıyor. uygulamayı arıyorum giriyorum. free yazan kısma tıklayınca install yazısı geliyor ona basınca menuye atıyor. indiremiyorum. sorun ne olabilir. jb var.
  • Selam arkadaşlar bende iphone4 kullanıcısıyım ios6.1 yüklü cihazda app store de 8 güncelleme görünüyor. Güncellemelere tıklıyorum ekran beyaz bir şekilde kalıyor. Ama yeni prg. oyun vs. indirmede sorun yoktur. Yaklaşık 1 haftadır bu sorunum var. 3g üzerinden nete bağlanıyorum. Wifiden denedim yine açmadı. Bilgisayara format atmıştım telefonu bilgisayara kablo ile bağlıyorum eşzamanlama yapılıyor diyor hemen bitiyor. Telefondaki prg vs. bilgisayara kopyalamıyor. Sorun neden olabilir acaba yard. lütfn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

ayarlar-wifi

öyle çok söze gerek yok ayarlar>wifi

Orijinalden alıntı: koseharun27

Selam arkadaşlar bende iphone4 kullanıcısıyım ios6.1 yüklü cihazda app store de 8 güncelleme görünüyor. Güncellemelere tıklıyorum ekran beyaz bir şekilde kalıyor. Ama yeni prg. oyun vs. indirmede sorun yoktur. Yaklaşık 1 haftadır bu sorunum var. 3g üzerinden nete bağlanıyorum. Wifiden denedim yine açmadı. Bilgisayara format atmıştım telefonu bilgisayara kablo ile bağlıyorum eşzamanlama yapılıyor diyor hemen bitiyor. Telefondaki prg vs. bilgisayara kopyalamıyor. Sorun neden olabilir acaba yard. lütfn

Al benden de o kadar..Aynı sorun bendede var.Wi fi 3g hiç farketmiyor..sayı giderek çoğalıyor..Laptop dan bişeyleri eksik yapıyoruz sanırım ama ne??
  • Arkadaşlar Bende İphone 4s Kullanıcısıyım Ve App Store Kullanmak İstiyorum Telefonu İkinci El Aldm Saylr Çünkü Ben Almadan Önce Dedimki İçini Bi Kaç oyun yükleyin ben kullanmasını bilmyrm dedim ve yüklediler bende aldm sonra 1 kaç ay sonra telefonu kullanmayı öğrendim ve app storeyi kullanmaya başlamak istedim wifi yi açıp herhangi bir modeme bağlanıyorum veya bağlanmadan da aynı sorunu yaşıyorum sorunum app storeyi açınca aşşağıda bir kaç kullandığım oyun var ve yanında insttal falan yazıyo yukarıda ise hot app die bişey yazıyo internetten baktığımda böle değil app store aşşağıda sekmeler falan var ama bende onlar yok sadece yüklü olan dosyalar var ve en üstte hot app die bişey var ve ona basılmıyor etkin deil bir kaç kişi o etkin olması lazım diyor eğer bu doğruysa onu nasıl etkinleştireblrm nasıl app storeyi kullanablrm eğer bu sorunun çözümünü biliyorsanz lütfen bana bir yardm edin çevaplarınızı bu gönderiye mesaj olarak atarsanız sevinirim iyi günler şimdiden herkeze saolasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi applle çlşmyo -- 25 Nisan 2013; 14:46:21 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.