iphone 4'te görülen anten problemi ve ekran sensörü problemleri son gelen serilerde düzeldi mi?hangi tarihli üretim almak gerekir? bilgisi olan var mıdır?
yaw o sorun denilen şey benim 3g 3gs im dede oluyordu 4 dede oluyor sinyal düşmesi ama konuşmalarım ne kesiliyor ne kapanıyor çekmeyen yerlerde bile 3g açık 1 2 bar çekiyor ama bağlantı kopmuyor kısacası beni etkilemiyor hattım turkcell...
Geçen hafta aldım. Sensör sorunu veya anten sorunu hiç yaşamadım. Özellikle sensörü çok test ettim. Tık demedi.
teşekkür ederim :)
@velfecir sen nereden aldın hangi tarih üretimliydi sorabilirmiyim?
valla ben anten sorunu yaşayan kimse ile karşılaşmadım.
sensör sorunu hiç yaşamadım ama antende bir incelik var o kesin. ama kesinlikle sorun değil sadece az çeken yerlerde zorlanma oluyor ama kesinlikle iletişimde kopukluk cızırtı yok gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
Aldığımdam beri ne sensör sorunu ne anten sorunu nede başka bir sorun yaşamadım
İp4ü tr de ilk çıktığı hafta aldım, sonra nişanlımın dırdırndan kendisine hediye edip bir blackberry aldım (hayatının hatası) 1.5 ay kullanıp delirdim ve gittim bir tane daha aldım hiçbir fark yok. Belki çıkacak beyaz versiyonda olabilir ama eski telefonumda ne ise sinyal kullanım 1 haftalık yeni olanda da o değişen hiçbir şey yok
şebeke ağırlıklı olarak 2-3 dis ama bu ne internet bağlantısına ne de telefon görüşmelerine mani oluyor.sıkıntı yok yani.
p.s:version 4.2.1
Ya zaten yazılımsal bir sorun o her zaman olan birşey değil
Ben bu sorunu bir türlü göremedim var var deniyor ama bence yok bu her iphone çıktığında olağan bişey haline geldi 3G ilk çıktığındada deniyordu 200 şarjdan sonra batarya ölüyor diye kuzenimde var 3 yıl oldu alalı daha tık yok...
Bu sorun var ama nerde var ? Türkiyede yok çünkü adım bası baz istasyonu Amerika'da bu kadar fazla olmadıgından sorunluymus gibi gözüküyor.
quote:
Orijinalden alıntı: OnlyOnePerson
Bu sorun var ama nerde var ? Türkiyede yok çünkü adım bası baz istasyonu Amerika'da bu kadar fazla olmadıgından sorunluymus gibi gözüküyor.
Aynen yani sorun şebekesel genelde benim evin şehrin en lüks semtinde ( yanlış anlaşılmasın benim ev lüks felan değil) ama eve giderken bir kavşakta telefon çekmiyor 1 diş çekiyor neden? çünkü hat avea
Anten sorunu yasamadim ama sensor sorunu ilk ciktiginda aldigim iphone 4'de cok sik sorun yaratiyordu..
Anten duydumda sensör sorunu nedir?nasıl oluyor?
quote:
Orijinalden alıntı: OnlyOnePerson
Anten duydumda sensör sorunu nedir?nasıl oluyor?
Hocam telefonla konuşurken normalde sensörler devreye girer ekran kararır bu sensör devreye girmiyor ve yanağın telefonu kapatıyor hoparlörü açıyor saçma sapan işler yapıyor elmacık kemiğin
quote:
Orijinalden alıntı: HackAv
Ben bu sorunu bir türlü göremedim var var deniyor ama bence yok bu her iphone çıktığında olağan bişey haline geldi 3G ilk çıktığındada deniyordu 200 şarjdan sonra batarya ölüyor diye kuzenimde var 3 yıl oldu alalı daha tık yok...
Benim 3G hala canavar gibi,ona bir şey olmadıysa hiç birine olmaz
Oyle bi sorun yokki! Hayatinda ip4 gormedin galiba!
quote:
Orijinalden alıntı: kaanworld
Oyle bi sorun yokki! Hayatinda ip4 gormedin galiba!
Arkadaş iyi niyetli bir soru sormuş ? Nedir bu asabiyet anlamıyorum ki. Malum o da cihaz alma arefesinde sanki Apple'ı mı kötüledi ? Dikkatli olalım arkadaşlar. Kalp kırmak kolay , tamir etmek zordur.
Anten sorunu bende yok.Hatta diger telefonlarin cekmedigi yerde benimki cekiyor(turkcell)