Şimdi Ara

İPHONE 4 ALINIR MI ? LÜTFEN YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Vodafone hattım var 1.5 yıldır ve faturalı.Geçtiğimiz temmuz ayında ki faturamı geçç yatırdığım için 3 ay daha yararlanamıyorum 4s kampanyasından.KRedi kartım var ama ek kart olduğu için onu kullanamam.Bi aarkkadaşımda i4 var sana verelim diyor.1.500 tlve taksitle.Taksitleri elden vereceğim için sorun olmuyor.Sizce o fiyata alınır mı ? ios 5 i4 te takılma kasma yapar mı ?

Ben bu kampanyadan bin türlü minnet ricada bulunsam dahi yararlanamaz mıyım ? Çok istiyorum 4s i .eğer i4 alırsam aklım onda kalacak.Lütfen yardım edin arkadaşlar kurtarın beni bu karmaşadan.

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Merhaba arkadaşlar.Vodafone hattım var 1.5 yıldır ve faturalı.Geçtiğimiz temmuz ayında ki faturamı geçç yatırdığım için 3 ay daha yararlanamıyorum 4s kampanyasından.KRedi kartım var ama ek kart olduğu için onu kullanamam.Bi aarkkadaşımda i4 var sana verelim diyor.1.500 tlve taksitle.Taksitleri elden vereceğim için sorun olmuyor.Sizce o fiyata alınır mı ? ios 5 i4 te takılma kasma yapar mı ?

Ben bu kampanyadan bin türlü minnet ricada bulunsam dahi yararlanamaz mıyım ? Çok istiyorum 4s i .eğer i4 alırsam aklım onda kalacak.Lütfen yardım edin arkadaşlar kurtarın beni bu karmaşadan.

İlk olarak ikinci el iphone 4 için 1.500 iyi bir rakam değil. Keşke faturanızı zamanında yatırsaymışsınız :). İkinci olarak bence 3 ay bekle ya da başka bir şekilde al 4s'den, çünkü bir telefon aldıktan sonra aklının diğerinde kalması kötü bir durum, özellikle aldığınız telefon diğerinin bir alt modeliyse... Bence 2. el ip4 e 1 buçuk milyar fazla, istiyosanız android modellere bakabilirsiniz, neredeyse en yeni çıkan 0 androidli cihaz bile sizin bahsettiğiniz 2. el ip4 den daha ucuz ve inanın ianılmaz kaliteli cihazlar çıktı, ama siz belli iphone'u beğenmişsiniz. O yüzden ben başka bir şekilde 4s alın derim.

edit: bu arada biraz önce imzanızda ipod touch 4g ye sahip olduğunuzu gördüm, bu durumda anroid modeller bir adım daha ileri çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Beerbender -- 26 Aralık 2011; 20:21:05 >

• i4 kaç gb lık
    kac aylık

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Merhaba arkadaşlar.Vodafone hattım var 1.5 yıldır ve faturalı.Geçtiğimiz temmuz ayında ki faturamı geçç yatırdığım için 3 ay daha yararlanamıyorum 4s kampanyasından.KRedi kartım var ama ek kart olduğu için onu kullanamam.Bi aarkkadaşımda i4 var sana verelim diyor.1.500 tlve taksitle.Taksitleri elden vereceğim için sorun olmuyor.Sizce o fiyata alınır mı ? ios 5 i4 te takılma kasma yapar mı ?

İlk olarak ikinci el iphone 4 için 1.500 iyi bir rakam değil. Keşke faturanızı zamanında yatırsaymışsınız :). İkinci olarak bence 3 ay bekle ya da başka bir şekilde al 4s'den, çünkü bir telefon aldıktan sonra aklının diğerinde kalması kötü bir durum, özellikle aldığınız telefon diğerinin bir alt modeliyse... Bence 2. el ip4 e 1 buçuk milyar fazla, istiyosanız android modellere bakabilirsiniz, neredeyse en yeni çıkan 0 androidli cihaz bile sizin bahsettiğiniz 2. el ip4 den daha ucuz ve inanın ianılmaz kaliteli cihazlar çıktı, ama siz belli iphone'u beğenmişsiniz. O yüzden ben başka bir şekilde 4s alın derim.

edit: bu arada biraz önce imzanızda ipod touch 4g ye sahip olduğunuzu gördüm, bu durumda anroid modeller bir adım daha ileri çıkıyor.

1.500 iyi rakam değil diyorsunuz yani.LAnet olsun ya 10 gün geç yatırdım diye yararlanamıyorum bu telefondan. Son 8 ay nedir arkadaş ya.Sözleşme denen birşey var baktın 2 ay geciktirdi yapıştır 3.ayın faturasına cihaz bedelini olsun bitsin.Hem bu korkuyla kolay kolay kimse geciktirme yapmaz. Peki benim trkcl hattım var faturasız 2002 den bu yana kullanıyorum.trkcl de bunu faturalıya taşıyıp kredi kartı olmadan alma imkanım yok mu ? Bilgisi olan var mı ?

İ4 alırsam aklım kesinlikle 4s de kalacak eminim.8 mp kamera , 1080 p , ios 5 , 2 kat hızlı işlemci ve ram vs vs.Android düşünmüyorum.Bİr ara arkadaşın galaxy s ini inceledim cok karısık geldi.İos çok daha güzel geliyor bana.Hem daha stabil ve akıcı.İphone dan baska cihaz düşünmüyorum.

İtouch 4 ü de malum 8500 wave in uygulama eksikliği yüzünden aldım.Çok memnunum itouchtan.Zaten onu nsayesinde iphone istiyorum :)

@hakan.turan.

YAnlış hatırlamıyorsam beyaz , 16 gb ve sıfırmış.YAni birkaç aylıktır en fazla.

• alınır neden alınmasın 4 ile 4s arasında bariz farklar yok, varsa bende öğreneyim 4s te çalışıp 4 te çalışmayan uygulama ? ama alınacaksa heleki sıfır ip5 bence daha mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    FLUENCE ALINIR MI YARDIM?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geometric

quote:

Orijinalden alıntı: UNF0RGIVEN

alınır neden alınmasın 4 ile 4s arasında bariz farklar yok, varsa bende öğreneyim 4s te çalışıp 4 te çalışmayan uygulama ? ama alınacaksa heleki sıfır ip5 bence daha mantıklı

quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

Hocam 1700-1800e sifir i4s varken 1500 lira verip i4 almak mantikli degil.

ikinci el 850ye buldum bi tane de, ingiltereden alınmış adam bi tane çizik bile bulamazsın diyor. çok temiz falan diyor. bilemeyiz tabi servis yüzü gördü mü, tornavida değdi mi cihaza. anlayabilir miyiz bunu biyerlerini kontrol ederek ?

içini açıp vidaları birleşim yerlerini soketlerini kontrol ederek biraz fikir yürütülebilir, ama tam emin olmak zor

• Alınır.
  • Alınır mı hiç ya yarın öbürgün iPhone 5s falan çıkar mazallah modadan geri kalınır. Güncel cihaz 2000+ siz aşağı yukarı aynı işi yapan cihazı 850'ye alayım mı diye soruyorsunuz. iPhone 5 ile iPhone 4'ün yapamadığı ne yapacaksınız? Bunu bir düşünün sonra 1500 TL civarı bir ekstra para size batıyor mu onu düşünün karar verirsiniz bence.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.