Şimdi Ara

İphone 7 Plus Açılmıyor Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, dün akşam iphone 7 plus telefonumu sarja taktım. Daha sonra telefonu başka yere sarja takmak için sarjdan çıkardım . Telefon bir anda kapandı ve ne yapsam açılmadı.. güç dügmesi ve ses kısma düğmesine basılı tuttum olmadı . Bataryanın ömrü bitmiştir diye düşünerek sıfır deji batarya aldım yine olmadı. iTunes'a baglarım belki açılır diye düşündüm oda olmadı.. Sizce problem ne olabilir. telefonun hiç bir sıkıntısı yoktu. düşme , darbe alma gibi birşeyde olmadı . kendi kendine kapandı açılmıyor.

Orijinalden alıntı: akzidenz

Benim de telefonum durup dururken bozuldu apple storeye götürdüm anakart güç alıyor ama tepki vermiyor dediler tüketici hakem heyetine başvurdum bekliyorum.
    benimkinin garantisi bittiginden gitmemin anlamı olmayacak hocam malesef. Sarj adaptörü bozulmuş sanırım ondan dolayı bir sıkıntı yaşadığımı düşünüyorum. Anakarta zarar gelmemiştir inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.