|
Hepsiburadada hazır pc inceliyorum saatlerdir fakat bir türlü içime sinmiyor tek alınabilir noktası taksitli olması sizden ricam bu bilgisayarı yorumlar mısınız? Şahsi yorumum ramler çin malı gibi tr de piyasası yok alibaba falan satıyor ilk defa duydum. Ssd dandik şahsen özelleştirebilsem samsung falan seçerdim en az 7-8-9 bin okuma yazma hızları falan hadi ssd sonradan takayım dedim anakartta ikinci ssd slotu yok. Güç kaynağı kasa falan dandik bir marka çin malı gibi duruyor. Anakart zaten dillere destan. Açıkcası benim hiç içime sinmedi birde sizlere danışmak istedim. Teşekkürler. İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D Anakart: MSI PRO B650M-E Bellek: 2 Adet KINGSMAN GAMING BLACK 16GB 6000MHz CL38 DDR5 Ekran Kartı: Palit RTX5070Ti GAMINGPRO-S 16GB 256Bit GDDR7 Depolama: WD 1TB Green Sn3000 m2.nvme SSD Disk WDS100T4G0E Kasa ve Güç Kaynağı : AIGO FT418 Pro Siyah 750W 80+ Bronze ARGB Mid Tower Kasa Soğutucu: Bitfenix Cube v2 360 Beyaz ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu WiFi USB Adaptör (Marka Model Değişmektedir) |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı