Şimdi Ara

Sizce bu pc alınır mı? Acil yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburadada hazır pc inceliyorum saatlerdir fakat bir türlü içime sinmiyor tek alınabilir noktası taksitli olması sizden ricam bu bilgisayarı yorumlar mısınız?

Şahsi yorumum ramler çin malı gibi tr de piyasası yok alibaba falan satıyor ilk defa duydum. Ssd dandik şahsen özelleştirebilsem samsung falan seçerdim en az 7-8-9 bin okuma yazma hızları falan hadi ssd sonradan takayım dedim anakartta ikinci ssd slotu yok. Güç kaynağı kasa falan dandik bir marka çin malı gibi duruyor. Anakart zaten dillere destan. Açıkcası benim hiç içime sinmedi birde sizlere danışmak istedim. Teşekkürler.

İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D

Anakart: MSI PRO B650M-E

Bellek: 2 Adet KINGSMAN GAMING BLACK 16GB 6000MHz CL38 DDR5

Ekran Kartı: Palit RTX5070Ti GAMINGPRO-S 16GB 256Bit GDDR7

Depolama: WD 1TB Green Sn3000 m2.nvme SSD Disk WDS100T4G0E

Kasa ve Güç Kaynağı : AIGO FT418 Pro Siyah 750W 80+ Bronze ARGB Mid Tower Kasa

Soğutucu: Bitfenix Cube v2 360 Beyaz ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu

WiFi USB Adaptör (Marka Model Değişmektedir)

• hocam ben o sistemi aldım şuan kargoda dediğin gibi ssd anakart kasa çok içime sinmedi hele ramlar 😂alibaba.com da var Sadace. bende bilemedim ama taksitli olması ve gene uygun diye aldım çok sıkıntı olucağını sanmıyorum 1 2 sene sonra en fazla değiştiririm ram vb. Topladığında zaten indirimsiz fiyata geliyor aynı ürünler ben 77 aldım 4K bir indirim var oda çok bir indirim değil yani.10 taksit var diye yoksa imkansız almazdım bu sistemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahmut a8Lae -- 29 Kasım 2025; 3:4:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hayırlı olsun. Gerçekten içime hiç sinmediği için almadım ben hocam ekran kartının markasını bile görmezden geldim ama ram ssd psu falan derken tek normal olan parça işlemci kaldı :)

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.