Şimdi Ara

◄★ IPHONE 4 - 4S | Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel ★► (733. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.744
Cevap
82
Favori
858.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 731732733734735
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malasef 4 Yıllık İphone 4üm Üzerinden Motorbisiklet Geçtiği İçin Vefat Etmiştir :D Şimdilik Replika Bi İphone 6s Var Onla Devam Ediyorum
  • bu saatten sonra ikinci el iphone 4s alınır mı param ona yetiyor ne diyorsunuz?
    Biraz iphone kullanmak istiyorum nedense.
  • Richard Feynman kullanıcısına yanıt
    Hocam selam 300tl den fazla vermiyeceksen al derim tüm programların en güncel sürümlerini çalıştıran bir tel gerekli ayarlamaları da yaparsan hız olarak fena degil al derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar askere gideceğim için idare eder bi telefon götürmeyi düşünüyorum iphone 4 alsam yanıma benim işimi görür mü whatsaap a falan girebilsem yeter
  • Raistlin2212 kullanıcısına yanıt
    çaldırırsınız. Acemiye tel götürmeyin, ustaya geçtiğinizde ortama göre telefonu içeri sokarsınız
  • Merhaba

Yeni 2.el 4S im var İos kaca guncellemeliyim ve nereden kurmaliyim İtunes dan nmi OTA dan mi

ben 9.3.5 diye dusunmustum

ve pili ne kadar gider bilen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba iphone da fotograf çekmek istediğim zaman yeterli saklama alanı yok ayarlardan saklama alanı yonetebilirsiniz diyor icloud da 4,7gb boş alan var ayrıca. nasıl halledebilirim yardımcı olur musunuz lütfen

• Bizim emektarı hala kullanan var mı

• Arkadaşlar geçici olarak iphone 4 kullanacağım, whatsapp, ınstagram ve chrome tarayıcı sorunsuz çalışır mı ? bu üç uygulama önemli benim için. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Arkadaşlar geçici olarak iphone 4 kullanacağım, whatsapp, ınstagram ve chrome tarayıcı sorunsuz çalışır mı ? bu üç uygulama önemli benim için. Yardımcı olursanız sevinirim.

eşimde bu telefon var ve çalışıyor kullanıyor ama yinede bir dene almadan sıfırını bulursan yinede 14 günde iade şansın var...
  • Merhaba arkadaşlar

Telefonumu servise gönderdiğim için geçici bir süre için iPhone 4 8 gb kullanıyorum. Yaşım 40 ve ilk kez bir iPhone kullanıyorum. Bu nedenle cehaletimi mazur görün. Telefon elime ilginç bir şekilde geçti. Yedek telefon olarak Gm Discovery vardı işyerinde bir arkadaş Apple hesabı kuramadığı ve ekran küçük geldiği için takas önerdi. Önce sıcak bakmadım ama çok ısrar edince üste 70 tl alıp Discovery 4 gb ile değiştim. Telefonun bir sorunu yok bilgisayarıma iTunes indirip hesabımı oluşturdum. Şu anda Apple Store ile uygulama indirebiliyorum. Tek sıkıntım iOS 7.1.2 olan sürüm çoğu uygulamayı desteklemiyor. Bildiğim kadarıyla artık iPhone 5 altı modellere destek verilmiyor. Normalde bu model için son sürüm hangisidir? Bu telefonu iOS 8 veya başka üst sürüme güncellemenin bir yolu var mıdır? Yardımcı olursanız minnettar olurum.

Hayırlı forumlar

• vaskin77 kullanıcısına yanıt
    Bir yöntem vardı ama hala çalışıyor mu bilmiyorum. Bir deneyin:

Telefonu bilgisayara takıp itunes açın. Arama bölümüne whatsapp yazıp uygulamayı indirme kısmına tıklayın ve başlayınca bikaç saniye sonra iptal edin. Sonra telefondaki appstore'u açıp whatsapp'ı yükleyin. Eski versiyon yüklenecek diye bir uyarı gelecek tamam deyip geçin. Bu şekilde yüklenmesi lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam. Bu cevabı okumadan önce o şekilde hallettim. Yalnız biraz farklı yaptım, iTunes ile indirirken indirmeyi iptal etmedim. Tamamen indirmesini bekledim, daha sonra telefonda Apple Store da aynı uygulamayı indirmek isteyince bu uygulamanın eski sürümü var yüklensin mi uyarısı geliyor. O şekilde hallettim. Zaten telefonum da servisten bugün geldi. 5.5 " telefonda Android kullanan biri olarak 3.5 " telefonda ilk kez İos kullanmak bayağı zorladı beni. Yardımın için tekrar teşekkürler. Hayırlı forumlar.

• Ben iphone 4 8GB kullanıyorum daha taş gibi vallaha ios 7 desteklemeyenleride itunesten hallediyorum Taş gibi daha

• lg G3 3/32 gb den iphone 4s 16gb ye döndüm. Gayet memnunum.

Bozulmadığı sürece 5 yıl daha birliktelik yaşarım.
  • iphone 4s / 9.3.5

Bazı aramalarda karşı taraf sesimi duymuyor ama ben karşı tarafı net duyuyorum. 3g veya edge bağlantının her ikisinde de bu sorunu yaşadım. Teknik servise gitti geldi aynı sorun devam ediyor. 10 aramadan 1 tanesi böyle gibi. Bazı çözümlerde erişebilirlik > gürültü önleme etkinleştir deniyor ama bu ayar bu ios üzerinde mevcut değil. Bu sorunu yaşayan var mı, varsa nasıl çözdünüz?
  • arkadaşlar merhaba, telefonum arızalandığı için geçici olarak kullanmak üzere bi iphone 4 buldum pnu kullanıyorum, birşey sormak istiyorum, iphone 4 te whatsapp görüntülü konuşma yok mu? eğer yoksa bir şekilde görüntülü konuşma eklenebilir mi? şimdiden teşekkürler
  • benneshter B kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla mümkün değil. Çünkü watsapp'da görüntülü görüşme özelliği yeni sayılır ve bu özellik en az ios 8 istiyor. ip4 ise ios 8 güncellemesi almamış.

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkür ederim, ben whatsappı appstoreden yeni indirdim, whatsappın sitesinde de ios 7 yi desteklemektedir diyor ama görüntülü arama için ayrı bir sürüm mü gerekir?
  • benneshter B kullanıcısına yanıt
    Evet bir üst ios sürümü lazım. whatsapp görüntülü görüşme için en az ios 8 gerektiği yazıyor.

◄★ IPHONE 4 - 4S | Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel ★►

• 
Sayfa: önceki 731732733734735
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.