Şimdi Ara

◄★ IPHONE 4 - 4S | Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel ★► (734. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.744
Cevap
82
Favori
858.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 732733734735736
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anladım görüntülü konuşamıycaz, teşekkürler :)
  • Beyler sıfırı alınır mı ne diyorsunuz?Ortamlarda sıfır ayfon aldım drim kim bilecekki 4 olduğunu

• İkinci el buldum telden alınır mı ? Para buna yeter anca sosyal medya internet ağırlıklı kullanıcam ne dersinizi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

İkinci el buldum telden alınır mı ? Para buna yeter anca sosyal medya internet ağırlıklı kullanıcam ne dersinizi ?

Sadece bunlar ve ekran boyutu önemli değil ise sağlam telefon al tabi fiyat nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarper 77

quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

İkinci el buldum telden alınır mı ? Para buna yeter anca sosyal medya internet ağırlıklı kullanıcam ne dersinizi ?

Sadece bunlar ve ekran boyutu önemli değil ise sağlam telefon al tabi fiyat nedir?

150 lira indi 200 den ama iade ediyorum bu gün yazılım desteği yok iphone 4 de marketten hiç bir şey indirip kuramadım bütçe ufak artık alternatif uygun android bakacam ikinci el de market sorunum olmaz en azından

• İos 6 ya dönmek istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up kullanan varsa kasma var mi

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Kasıyor tabiki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eşime ikinci el 4s 32 gb almayı düşünüyorum, sizce sıkıntı yaratır mı? 4 ü biraz kullandım bana performansı tatmin edici geldi. Kendim SE kullanıyorum, standart uygulamalarda öyle çok aşırı fark yoktu. Telefonun kronik sıkıntısı, dikkat edilmesi gereken noktaları var mı? Birinden az kalsın alacaktım ses tuşları çalışıyordu almadım, çoğu kişi de tuş sorunundan bahsetmiş

• Beyler son sürümde durum nedir ? Whatsapp , facetime , bazen navigasyon rahat çalışsın yeter bana. Aciliyetinden bir yardım etseniz fikir verseniz sevinirim
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    4S kullanıyorum. Whatsapp Ve navigasyon sorunsuz çalışıyor

• Arazion kullanıcısına yanıt
    9.3.5 içinse güzel. Bir de facetime çaılışıyorsa on numara
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    evet 9.3.5 için ama bu sürüm 4S e çok ağır geliyor. facebookta veya instagramda dolaşırken aniden atıyor. mesaj yazarken klavye takılıyor. uygulamalara çok geç giriyor. almanı pek tavsiye etmem. ben şuan 4S kullanıyorum bu sıkıntılar yüzünden yakında 6S e geçeceğim
  • Kararsız kaldım...bir yanım ekranı ufak daha rahat 4s diyor diğer yanım 5 :)

4s 500tl kapalı kutu ithalatçı garantili
    5 680tl kapalı kutu ithalatçı garantili

Hangisini alayım?şuan 5c kullanıyorum ama bozuldu(icloudu bozuldu ) :)
  • 0je kullanıcısına yanıt
    İ cloud nasil bozulur

İ cloud denilen sey zaten bulut sistemi. Sifreyi falan mi kaybettiniz, yedeklemede mi kaldi?

• Mail kayıp Hotmail saolsun...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genpa garantili var bende , sanırım satacağım. pm atılabilir.
  • Garantili 4s var Batarya az gidiyor 9.3.5 den sonra ısınma ve aşırı kasma var servisi versem cihaz değişimi veya batarya değişimi falan olurmu aceba

• quote:

Orijinalden alıntı: 0je

Kararsız kaldım...bir yanım ekranı ufak daha rahat 4s diyor diğer yanım 5 :)

4s 500tl kapalı kutu ithalatçı garantili
    5 680tl kapalı kutu ithalatçı garantili

Hangisini alayım?şuan 5c kullanıyorum ama bozuldu(icloudu bozuldu ) :)

Kim satıyor bu fiyatlara? 5 in fiyatı iyiymiş...

• iPhone 4S cihazımda iOS 5 yüklü arkadaşlar oyun ve uygulama önerebilecek var mı?
  • 
Sayfa: önceki 732733734735736
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.