Şimdi Ara

◄★ IPHONE 4 - 4S | Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel ★► (380. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.744
Cevap
82
Favori
858.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sürekli usb den şarj etmenin bir sakıncası varmıdır? Orjinal şarj aletinin fiyatı baya bir yüksekmiş. 75 TL ney ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Sürekli usb den şarj etmenin bir sakıncası varmıdır? Orjinal şarj aletinin fiyatı baya bir yüksekmiş. 75 TL ney ya

belirlenmiş bir sakıncası yok. ama fişten şarj pili daha randımanlı doldurur, büyük ihtimalde daha saglıklıdır.
  • yurt dışından alınan iphone lar orjinal değil diyorlardı bana ben pek inanmadım
  • ARKADAŞLAR IPHONE 4 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 2.EL 1.000 TL GİBİ FİYAT.. EN UYGUN FİYAT 2.EL NERDEN ALABİLİRİM YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaviJeaNss

yurt dışından alınan iphone lar orjinal değil diyorlardı bana ben pek inanmadım

Çin işi japon işi olanlar çok ucuzdur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganoztokatli

ARKADAŞLAR IPHONE 4 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 2.EL 1.000 TL GİBİ FİYAT.. EN UYGUN FİYAT 2.EL NERDEN ALABİLİRİM YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ?

İzmirliyim. Bir abimde var. 1 sene olmadı alalı..

Bir dostu fransadan getirdi. Trcll hattı kullanıyor. Kaydi vs.. alayi var. İos 5 bile yukledik canavar gibi. Düşünürsen sifir temizliginde cihaz.

Kendi devlet memuru...
  • Netten (sahibinden, gittigidiyor gibi sitelerden) Iphone 4S almayı düşünüyorum. Bu konuda nelere dikkat etmem gerekir.
    Faturasının olması ve faturadaki seri numarasının tel daki seri no ile aynı olması gerektiğini okudum, seri numarasını nereden görebilirim?
    Ayrıca unlock olduğu nasıl anlaşılır, sim kart takıp denemeden? Başka dikkat etmem gereken neler vardır? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord_of_terror -- 2 Kasım 2011; 15:36:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_of_terror

Netten (sahibinden, gittigidiyor gibi sitelerden) Iphone 4S almayı düşünüyorum. Bu konuda nelere dikkat etmem gerekir.
    Faturasının olması ve faturadaki seri numarasının tel daki seri no ile aynı olması gerektiğini okudum, seri numarasını nereden görebilirim?
    Ayrıca unlock olduğu nasıl anlaşılır, sim kart takıp denemeden? Başka dikkat etmem gereken neler vardır? Yardımcı olursanız sevinirim.

ben hiçbir zaman sahibindenden yada gittigidiyordan apple ürünü almadım almamda güvenmiyorum teknoloji marketlere gelsin 2 yıl garantili alın babalar gibi cihazı o dediğiniz yerlerde ucuz ama güvenmek mesele
  • Arkadaşlar yurt dışından alınan İphone 4S lerde siri özelliğinde türkçe varmı yani youtube den seyrettiklerimde ing. gayet ii çalışıyor yurt dışından alan arkadaşlar siride türkçe komutlarda sorun varmı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miragle

Arkadaşlar yurt dışından alınan İphone 4S lerde siri özelliğinde türkçe varmı yani youtube den seyrettiklerimde ing. gayet ii çalışıyor yurt dışından alan arkadaşlar siride türkçe komutlarda sorun varmı???

siride turkce destek susn icin yok maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenTamBirHayvanım

quote:

Orijinalden alıntı: lord_of_terror

Netten (sahibinden, gittigidiyor gibi sitelerden) Iphone 4S almayı düşünüyorum. Bu konuda nelere dikkat etmem gerekir.

ben hiçbir zaman sahibindenden yada gittigidiyordan apple ürünü almadım almamda güvenmiyorum teknoloji marketlere gelsin 2 yıl garantili alın babalar gibi cihazı o dediğiniz yerlerde ucuz ama güvenmek mesele

Kesinlikle çok haklısınız, bende bugüne kadar hiç almadım ama fiyat farkı o kadar çok ki türkiyeden almak mantıksız bir hal alıyor artık. 3000 tl lerden bahsediliyor, bir tel için o paralar verilmez kesinlikle. Garantisiz olur belki ama 2 katı fiyat vermem sorun çıkarsa bir tane daha alırım :) Daha önce almadığım için dikkat etmem gereken neler var çünkü tanıdığım birisinden almıyorum. Daha önce alan ve görüşü olan kişiler olabileceği için sordum zaten.
  • Arkadaşlar bu hafta içerisinde ingiltereden iphone 4 s alıcam buyuk ihtimal.
    500 pound yanı 1450 civarı bir fiyata denk gelıyor.

Almadan once onericegınız bişiler veya tavsiye edebılecegınız birşeyler varmıdır?
    Son kontroller için
    Veya 4s in kendıne has almayın dedırtıcek problemlerı varmıdır?
  • iPhone 4 e yüklediğim uygulamaları nasıl silebilirim.üzerlerine basili tutuyorum titremeye başlıyorlar fakat carpi işareti çıkmıyor üzerlerinde telofonu yurtdışından kendim aldım ve orada jb yaptırdım..AppStore,cydia ve instaall dan uygulamalar indirdim bazılarını silmek istiyorum ne yapmalıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadoes

iPhone 4 e yüklediğim uygulamaları nasıl silebilirim.üzerlerine basili tutuyorum titremeye başlıyorlar fakat carpi işareti çıkmıyor üzerlerinde telofonu yurtdışından kendim aldım ve orada jb yaptırdım..AppStore,cydia ve instaall dan uygulamalar indirdim bazılarını silmek istiyorum ne yapmalıyım.

carpi isareti cikmayanlar cydiadan yuklenmistir
    cydia-manage-packages-program hangisi ise-sag ust edit miydi neydi ona basip remove
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

iPhone 4 e yüklediğim uygulamaları nasıl silebilirim.üzerlerine basili tutuyorum titremeye başlıyorlar fakat carpi işareti çıkmıyor üzerlerinde telofonu yurtdışından kendim aldım ve orada jb yaptırdım..AppStore,cydia ve instaall dan uygulamalar indirdim bazılarını silmek istiyorum ne yapmalıyım.

cydia-manage-packages-program hangisi ise-sag ust edit miydi neydi ona basip remove

Malesef yine olmuyor genelde instalousdan indirdim uygulamaları yada AppStore dan tarif ettiginiz yerde göremedim onlarida
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Malesef yine olmuyor genelde instalousdan indirdim uygulamaları yada AppStore dan tarif ettiginiz yerde göremedim onlarida

itunesu acin
    summary falan yazan kisimda apps yazar ona basin tikini koyun koyulu degilse ordan silmek istediginizin tikini kaldirip apply diyin bakalim birde
  • Herkese merhabalar. 2 tane cevapsız sorudan sonra bir tane daha sorum olacak sizlere. İnşallah bunu bilen vardır :)

İp4 için o anki ekran görüntüsünü jpg olarak kaydedebilecek bir program var mı bildiğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caddydsg

quote:

ARKADAŞLAR IPHONE 4 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 2.EL 1.000 TL GİBİ FİYAT.. EN UYGUN FİYAT 2.EL NERDEN ALABİLİRİM YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ?

İzmirliyim. Bir abimde var. 1 sene olmadı alalı..

Bir dostu fransadan getirdi. Trcll hattı kullanıyor. Kaydi vs.. alayi var. İos 5 bile yukledik canavar gibi. Düşünürsen sifir temizliginde cihaz.

Kendi devlet memuru...

kardeş sağolda istnbulda olsan olblrdi telefonu grmeden,ellemdn alamam..
  • 2.el iphone 4 en ucuz nerden alablrm arklar?iphone 5 nezmn çıkacak çıkrsa fiyt nekd düşer bilgi verblrmisnz?
  • quote:

2.el iphone 4 en ucuz nerden alablrm arklar?iphone 5 nezmn çıkacak çıkrsa fiyt nekd düşer bilgi verblrmisnz?

sahibindene baktiniz mi
  • 
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.