Şimdi Ara

◄★ IPHONE 4 - 4S | Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel ★► (382. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.744
Cevap
82
Favori
858.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sorunun biri bitiyor biri başlıyor. ne bu ya.

şimdi de fotoğraflar a giremiyorum. fotoğraf yada video çekiyorum. fotoğraflar menüsüne girmiyor.
    kapattım açtım.
    ayarlara girip reset attım yine olmadı.
    çıldıracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

sorunun biri bitiyor biri başlıyor. ne bu ya.

şimdi de fotoğraflar a giremiyorum. fotoğraf yada video çekiyorum. fotoğraflar menüsüne girmiyor.
    kapattım açtım.
    ayarlara girip reset attım yine olmadı.
    çıldıracağım.

Siz teli aldığınız yere bir götürün bence
  • şimdi yeniden ios 5 kurdum.(bu 4. oldu) itunes in yedeklediği verileri aktarmazsam fotoğraflar menüsüne girebiliyorum. ama itunes'ın aldığı yedeği geri yüklersem yine fotoğraflara giremiyorum.

geri yükleme yaptığı yedeğin içinde sadece rehberim var. sadece rehberi yedekleme ve geri aktarma yöntemini bulamadım. bir bilgisi olan var mı.

apple ! iyisin hoşsun da şu itunes'dan nefret ediyorum.

DÜZELTME ! ÇÖZDÜM ! : eski yedeğimi yükleyip outlook ile aldım. daha sonra son yazılımı bir daha yükledim. rehberimi de aktardım. şimdi herşey normal..

bu ve benzeri problemleri yaşayan arkadaşlar var mı? varsa yazabilirler mi? bayramdan sonra telefonu götürsem mi servise diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 5 Kasım 2011; 14:48:17 >
  • Otomobil Parasına iPhone 4S

http://shiftdelete.net/otomobil-parasina-iphone-4s-32910.html

SDN haklı haberine katılmamak mümkün değil bende buldum bir tane

◄★ IPHONE 4 - 4S | Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel ★►

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-satilik-fort-56017008/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 5 Kasım 2011; 16:02:20 >
  • son kullanımım ;

◄★ IPHONE 4 - 4S | Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel ★►
  • ARkadaşlar size danışmak istediğim bir konu var . Bende android 2.3 tabanlı huwaei ideos X5 telefonu var. telefondaki mesajlar ve telefon rehberindeki kaytları ıphone 4 e nasıl aktarabilirim? Bunun bir yolu var mıdır ? Acil yardım..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

ARkadaşlar size danışmak istediğim bir konu var . Bende android 2.3 tabanlı huwaei ideos X5 telefonu var. telefondaki mesajlar ve telefon rehberindeki kaytları ıphone 4 e nasıl aktarabilirim? Bunun bir yolu var mıdır ? Acil yardım..?

Yardımcı olabilecek var mı arkadaslar..? Gmailden yedek alsam kişileri görür mu? Mesajlar için başka bir tavsiyeniz var mıdır? Mesela hi suite e yedek alsam iphone görür mu bu yedeği aktarabilir miyiz..?
  • quote:

quote:

ARkadaşlar size danışmak istediğim bir konu var . Bende android 2.3 tabanlı huwaei ideos X5 telefonu var. telefondaki mesajlar ve telefon rehberindeki kaytları ıphone 4 e nasıl aktarabilirim? Bunun bir yolu var mıdır ? Acil yardım..?

Yardımcı olabilecek var mı arkadaslar..? Gmailden yedek alsam kişileri görür mu? Mesajlar için başka bir tavsiyeniz var mıdır? Mesela hi suite e yedek alsam iphone görür mu bu yedeği aktarabilir miyiz..?

Gmail rehberdeki tüm kişileri seçip daha fazla sekmesi altından dışa aktar yapın. VCF modunu seçip kişiler dosyasını oluşturun. Bu dosyayı telefonda kurduğunuz bir posta kutusuna gönderin. Telefona gelen mailin ekinde gelen vcf dosyasını tıklayın. Tüm kişiler rehbere geçer. Denemedim ama olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: euzun72

quote:

quote:

Gmail rehberdeki tüm kişileri seçip daha fazla sekmesi altından dışa aktar yapın. VCF modunu seçip kişiler dosyasını oluşturun. Bu dosyayı telefonda kurduğunuz bir posta kutusuna gönderin. Telefona gelen mailin ekinde gelen vcf dosyasını tıklayın. Tüm kişiler rehbere geçer. Denemedim ama olması lazım.

Teşekkürler..

Peki mesajlar icinne yapabllirim..?
  • idrive var mi android de
    varsa onula (rehber)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

idrive var mi android de
    varsa onula (rehber)

Hisuite ve titanium backup programları var ama onlarla aldıgım yedekleri iphone tanır mı bilmiyorum. Soyle sorsam, hi suite programı bütün mesajları .txt olarak kaydediyormuş. Bunu iphone itunes.. vs başka bir programla okur mu sizce..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westernblew -- 7 Kasım 2011; 10:28:48 >
  • uygun fiyatlara ip4s almak için yılbaşının geçmesini beklemek lazım sanırım.

yılbaşından sonrada ip5 haberleri yavaş yavaş dolaşmaya başlar piyasada.

acaba ip5 nasıl bir şey olacak.

ben açıkcası çok bomba bir telefon bekliyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

idrive var mi android de
    varsa onula (rehber)

Hisuite ve titanium backup programları var ama onlarla aldıgım yedekleri iphone tanır mı bilmiyorum. Soyle sorsam, hi suite programı bütün mesajları .txt olarak kaydediyormuş. Bunu iphone itunes.. vs başka bir programla okur mu sizce..?

.txt olmuyor sanırım, iphone da rehber işi tam bir işkence dediğim program ile hallediyorum sürekli bende.Diğer yollar için
    outlook-gmail gibi yerlere yollamanız lazım sanırım
  • quote:

quote:

Mesajları bilemiycem ama rehberi bir Turkcell bayine(TİM e) giderek iphone a aktarabilirsiniz..5 TL bi işlem ücreti almışlardı..
  • Hakan.Turan ve grimfandango83 teşekkürler..
  • Beyler ben almanyadan tanıdıklara 2 tane 4s getirtmeyi düşünüyorum fakat anlamadığım bu telefon gümrükte takılmayacakmı? Gümrükte pasaporta işletip geçirsek fazladan bir masraf oluşurmu.. Ne bilim birşey duymuşdum yurtdışından birşey aldınmı türkiyeye getirdiğinde vergileriyle beraber aynı fiyata geliyor diye... İlla kaçakmı sokmak zorundayız?

Bu yurtdışı olayını açıklayabilirmisiniz lütfen? Ne yapmamız gerekiyorki bu telefonu ucuza alayım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimfandango83

quote:

quote:

Mesajları bilemiycem ama rehberi bir Turkcell bayine(TİM e) giderek iphone a aktarabilirsiniz..5 TL bi işlem ücreti almışlardı..

turkcell tim'deki o alet rehberi, mesajları, fotoları, vs hepsini aktarıyor. ancak foto, video vs işin içine girince uzun sürüyor ve işler karışıyor.
    sadece rehber ve mesajları kolayca aktartın. gayet güzel bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.t.y.

uygun fiyatlara ip4s almak için yılbaşının geçmesini beklemek lazım sanırım.

Daha ip4s ülkeye garantili giriş yapmadan ip5 beklemek biraz hayal gibi :)
    Bence yine seneye bu zamanlar ip5 turkiyeye girsin diye beklicez, karaborsacilar 4000 tl diyecek biz sabırla bekleyecez :D
    Benim şahsi fikrim ip5 seneye yılbaşı alınabilir olur. 2013 ocak Şubat aylarında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

quote:

Orijinalden alıntı: m.t.y.

uygun fiyatlara ip4s almak için yılbaşının geçmesini beklemek lazım sanırım.

Daha ip4s ülkeye garantili giriş yapmadan ip5 beklemek biraz hayal gibi :)
    Bence yine seneye bu zamanlar ip5 turkiyeye girsin diye beklicez, karaborsacilar 4000 tl diyecek biz sabırla bekleyecez :D
    Benim şahsi fikrim ip5 seneye yılbaşı alınabilir olur. 2013 ocak Şubat aylarında...

bakalım apple nasıl bir strateji izleyecek ip5 için.

sonuçta apple hiç bir zaman WWDC de boş geçmedi.

ip4s için çeşitli nedenlerle bir erteleme söz konusuydu. Bu durum ip5 için gerçekleşmeyebilir ve biz haziran WWDC de yeni iphone ile tanışabiliriz. ha yeni iphone bize yine 2-3 ay sonra alınabilir fiyatlardan girer, orası ayrı bir konu.

benimde şahsi fikrim bu yönde.

Bekleyip göreceğiz. apple ın ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyor, buda diğer bir gerçek gerçi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.t.y. -- 8 Kasım 2011; 2:54:17 >
  • iPhone 5 Türkiye raflarında 2013 Yazında olur. Bu yaz kesinlikle iPhone beklemeyin :)
  • 
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.