Şimdi Ara

◄★ IPHONE 4 - 4S | Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel ★► (372. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.744
Cevap
82
Favori
858.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Senti

i-funbox ile yapılabiliyormuş buldum. Ama şimdi de şöyle bir sorun var. i-funbox ile attığım dosyaları nasıl seçip açacağım :)

Cevap verebilecek kimse yok mu?
    İphone 4 e ofis belgeleri nasıl atabilirim ve sonrasında gerektiğinde o dökümanları nasıl açabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhoner

quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

quote:

Hayırlı akşamlar.
    2hafta içerisinde i4s alacağım. Teknoloji marketten Turkcelle anlaşmalı bir i4s aldım diyelim kurma işlemi falan nasıl bir başlangıç yapmalıyım ? İlk defa kullanacağım iphoneu. W7 kurar gibi next>next mi diyeceğiz sadece yoksa iTunes ile bağlanıp birşeyler mi yapmamız gerekecek ?
    Teşekkürler.

hangi teknoloji marketten 2 hafta içinde Turkcell ile anlaşmalı 4S alacaksınız merak ettim?

Turkcell bayisine gittim bugün en geç aysonu burada olur dediler ve bir tane rezerve ettim. En geç bu aysonu dedi 10güne gelir yani onlar öyle dedi. Kandırılmışmıyım :D

Benim bildiğim kadarıyla resmi olarak Turkcell'in i4S'i ne zaman getireceğiyle ilgili bir haber yok. Ama belki de ben yanlış biliyorumdur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

quote:

Hayırlı akşamlar.
    2hafta içerisinde i4s alacağım. Teknoloji marketten Turkcelle anlaşmalı bir i4s aldım diyelim kurma işlemi falan nasıl bir başlangıç yapmalıyım ? İlk defa kullanacağım iphoneu. W7 kurar gibi next>next mi diyeceğiz sadece yoksa iTunes ile bağlanıp birşeyler mi yapmamız gerekecek ?
    Teşekkürler.

hangi teknoloji marketten 2 hafta içinde Turkcell ile anlaşmalı 4S alacaksınız merak ettim?

Turkcell bayisine gittim bugün en geç aysonu burada olur dediler ve bir tane rezerve ettim. En geç bu aysonu dedi 10güne gelir yani onlar öyle dedi. Kandırılmışmıyım :D

peki fiyatı nasıl olacak? nasıl bir sözlemşme ile alabiliyorsunuz?
  • Arkadaşlar yeni bir jbli i4 sahibi olarak bende katılayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmaR_77

Arkadaşlar yeni bir jbli i4 sahibi olarak bende katılayım

ios 5 e geçmediniz sanırım :)
  • bu nedir yaw?

• quote:

Orijinalden alıntı: caddydsg

quote:

Geçmedim açıkçası nasıl yapacagım konusunda da pek fikrim yok
    Edit: ayrıca sarz konusunda biraz fazlaymis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arz talep meselesi -- 20 Ekim 2011; 21:05:56 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caddydsg

quote:

Geçmedim açıkçası nasıl yapacagım konusunda da pek fikrim yok
    Edit: ayrıca sarz konusunda biraz fazlaymis

Galiba sarj süresinde birazcık iyileşme var.

Şu anda 18saat10dak. bekleme , 4 saat kullanim oldu şarj %45 gibi.

3g hep aktif. Yoğun msj ve internet. 3 saattir radyo dinliyorum ayrıca...
  • Biraz öncede rozet kazandım radyodan :D

15 saattir ayni kanalı dinlediğim için :))
  • Arkadaslar merhaba.

Forumda yeniyim belkide dogru basliga yazmadim kusura bakmayin, cahilligime verin :)
    Amerika'dan iphone getirtmek istiyorum bu konuda sorularim olacak.

iphone 4 16gb getirtmek istiyorum ama unlock islemleri hakkinda pek bir bilgim yok.
    ios5 yuklu cihazlarin unlock islemini yapabiliyormuyum yada hangi surumu getirmeliyim.
    Getirdigimde turkcell hattimi takip kullanabilecekmiyim.
    Kisacasi bu konuda beni aydinlatabilirseniz cok sevinirim, ne getirmeliyim ordan ?

Tesekkur ederim.
  • quote:

quote:

i-funbox ile yapılabiliyormuş buldum. Ama şimdi de şöyle bir sorun var. i-funbox ile attığım dosyaları nasıl seçip açacağım :)

İphone 4 e ofis belgeleri nasıl atabilirim ve sonrasında gerektiğinde o dökümanları nasıl açabilirim?

Ofis dosyalarını açmak için iphoneda ofis uygulamalarından biri yüklü olması lazım. Itunes>apps sekmesinden aşağı kaydırınca o program gözükür ve seçip browse diyerek atarsınız o uygulamanın içine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tusy146

Arkadaslar merhaba.

Forumda yeniyim belkide dogru basliga yazmadim kusura bakmayin, cahilligime verin :)
    Amerika'dan iphone getirtmek istiyorum bu konuda sorularim olacak.

iphone 4 16gb getirtmek istiyorum ama unlock islemleri hakkinda pek bir bilgim yok.
    ios5 yuklu cihazlarin unlock islemini yapabiliyormuyum yada hangi surumu getirmeliyim.
    Getirdigimde turkcell hattimi takip kullanabilecekmiyim.
    Kisacasi bu konuda beni aydinlatabilirseniz cok sevinirim, ne getirmeliyim ordan ?

Tesekkur ederim.

ios5ler gevwy sim kartla unlock oluyor galiba forumda konusu vardi
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

quote:

Ofis dosyalarını açmak için iphoneda ofis uygulamalarından biri yüklü olması lazım. Itunes>apps sekmesinden aşağı kaydırınca o program gözükür ve seçip browse diyerek atarsınız o uygulamanın içine.

Ofis programlarını açmak için en ideal program Office2'dir hocam sonra Itunes>apps sekmesinden istediğinizi atarsınız içine
  • merhaba arkadaşlar aşağıda linkini vermiş olduğum ürünü alsam ve turkcell web tv seyrederken iphone4 deki görüntüyü bu ürün ile lcd tvye aktarabilirmiyim bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba

http://www.hepsiburada.com/Liste/ozaki-ip019-uzaktan-kumandali-iphone-ipod-baglanti-kablosu/productDetails.aspx?productId=bs10098&categoryId=98045&SKU=BS10098
  • arkadaşlar ios5 te safariyi açıncaalttaki menuye basınca okuma listesine ekle seçeneği çıkıyor. bu yeniliklerde bahsedilen özelik mi ? bu listeler nerede nasıl okunuyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: motorkiran

arkadaşlar ios5 te safariyi açıncaalttaki menuye basınca okuma listesine ekle seçeneği çıkıyor. bu yeniliklerde bahsedilen özelik mi ? bu listeler nerede nasıl okunuyor ?

daha sorna okumak istediğiniz siteyi buraya atabilirsiniz, yer imlerini açın üstte hemen okuma listesi diye
    safaride yine
  • yaptım butun usb koklerını kaldırdım denedım fakat yıne olmadı anlamadım neden .... ?? baska ne hata olabılır donanımsal bır hata olabılırmı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: neon22

yaptım butun usb koklerını kaldırdım denedım fakat yıne olmadı anlamadım neden .... ?? baska ne hata olabılır donanımsal bır hata olabılırmı ??

usb lerinize farklı bellekler takıp dener misiniz? onları okuyacaklarmı merak ediyorum ..
  • Ofs programını yükledim tamam onda sorun yok ama benim sorunum;
    Ofis belgelerini nasıl açıp görüntüleceğim. ifunbox ile .doc ve .xls dosyalarını genel hafızaya atıyorum. Ama daha sonra o dosalara ulaşamıyorum. Ofis programını açıp bu dosyları bulamıyorum.
    Döküman dosyalarını hafızanın neresine ve nası atmalıyım ki sonrasında bu dosyalara erişebilip açabileyim.
    DiskAid var deniyor. 4.71 versiyonunu bulamıyorum. Cep telefonumda açılan sayfa laptopta ve masaüzeri bilgisayarımda açılmıyor. Eski versiyon buldum. Ama o da windows7 de çalışmıyor.

Aynı zamanda iphone da maillerime döküman dosyası ek koyamıyorum. Resimlerin üzerine tıklayıp sonrasında maille göner diyebiliyorum. Ama mail seçeneğinden yaz dediğimde ek koyamıyorum.

Dedğim şeyleri yapabilen varmı acaba
  • Sürüm yükseltmeyiz ilgili bir sorum olacak.

Diyelim bizim iOS jb'siz. iOS 5'e geceğiz. Normal güncellerken oyunlardaki kayıtlarımız siliniyor mu?

Şimdi de telefonun jb'li olduğunu varsayalım. Jb ile alakası olmayan, normal App Store'dan indirdiğimiz oyunlardaki kayıtlar silinir mi? Jb'den jb'size geçiş yapacağız. Jb ile gelen her şey silinecek, jb ile alakası olmayan seyler de siliniyor mu bunlarla birlikte?

Ve son olarak, telefon jb'li. iOS 5'in jb'lisi çıktı. Jb'den iOS 5 jb'ye geçmek için önce normal iTunes ile update yapıp normal iOS 5'e geçmemiz, sonra bu iOS 5'e jb mi yapmamız gerekiyor? Yoksa direkt jb'li iOS 5'e geclçebiliyor muyuz jb'den? Eğer geçebiliyorsak bu sefer kayıt durumu nasıl oluyor? App Store ve installous'tan yüklenen oyunların kayıtları duruyor mu?

Bir soum var dedim evet ama hepsi birbiriyle benzer sorular, bu nedenle öyle söyledim. Teşekkürler şimdiden.
  • 
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.