Şimdi Ara

◄★ IPHONE 4 - 4S | Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel ★► (373. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.744
Cevap
82
Favori
858.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan benim telefonum 4.3.3 JB . Ben bunu nasıl ios 5 e yükseltebilirim ? Jailbreak gitsede olur. Birde eski uygulamalarımın gitmemesi lazım. ? Nasıl yapabilirim bunu
  • iyi akşamlar ablamda beyaz iphone4 var sesle controle geçmiş (mesela 2 basmak isteyince 2-a-b-c diye tekrar edip duruyor körler için ses desteği diye birşey varmı acaba) ekran kilidinde takılı kalmış durumda kilit kodu sesle control olduğu için girilmiyor ve süre kısıtlaması çıkıyor şuan 15dk da bunu nasıl devre dışı çıkarabiliriz acaba

not ayarlardan demeyin çünkü menüye geçilmiyor kilit ekranında kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: apache0990

Şuan benim telefonum 4.3.3 JB . Ben bunu nasıl ios 5 e yükseltebilirim ? Jailbreak gitsede olur. Birde eski uygulamalarımın gitmemesi lazım. ? Nasıl yapabilirim bunu

ilk önce itunesi 10.5 versiyona güncelle sonra uygulamalarını itunese gönder (telefon ismine sağ tık transfer purchaces)
    sonra backup al
    sonra koltuguna yaslan gerisini itunes halleder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

Sürüm yükseltmeyiz ilgili bir sorum olacak.

Diyelim bizim iOS jb'siz. iOS 5'e geceğiz. Normal güncellerken oyunlardaki kayıtlarımız siliniyor mu?

Şimdi de telefonun jb'li olduğunu varsayalım. Jb ile alakası olmayan, normal App Store'dan indirdiğimiz oyunlardaki kayıtlar silinir mi? Jb'den jb'size geçiş yapacağız. Jb ile gelen her şey silinecek, jb ile alakası olmayan seyler de siliniyor mu bunlarla birlikte?

Ve son olarak, telefon jb'li. iOS 5'in jb'lisi çıktı. Jb'den iOS 5 jb'ye geçmek için önce normal iTunes ile update yapıp normal iOS 5'e geçmemiz, sonra bu iOS 5'e jb mi yapmamız gerekiyor? Yoksa direkt jb'li iOS 5'e geclçebiliyor muyuz jb'den? Eğer geçebiliyorsak bu sefer kayıt durumu nasıl oluyor? App Store ve installous'tan yüklenen oyunların kayıtları duruyor mu?

Bir soum var dedim evet ama hepsi birbiriyle benzer sorular, bu nedenle öyle söyledim. Teşekkürler şimdiden.

arkadasım çok karışık sormuşsun
    kısaca özetlemek gerekirse evet jb gider, bunun dışında herseyi sıfırdan değil kaldıgın yerden devam edersin
    ama eger installoustan indirdigin uygulamarın varsa onlar çalışmaz sadece app storeden aldıklarını kullanırsın
    onlarla ilgili oyun save dosyaları falan silinmez.

bende karıştırdım hehe...
    ios5 jb henüz untethered çıkmadı herkes bekleme bir müddet jbsiz kullanıyorum bende. aslında cokta güzel yağ gibi takılma doonma yok
    4.3.3 jb li kullanırken arada takılma kasma oluyodu...
  • Lütfen şu sorumu bir cevaplar mısınız yakında iphone 4 satın almayı düşünüyorum ancak bazı radyo sitelerinde şöyle bir yazı dikkatimi çekiyor , isterseniz power fm adlı radyoyu şu program ile iphoneden dinleyebilirsiniz diyor e peki bunu diyelim biz iphoneye yükledik kullanmaya başlayacağız ama benim hat konturlü acaba bu uygulamadan kaç kontor gider müzik dinlerken bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurcanrap10

Lütfen şu sorumu bir cevaplar mısınız yakında iphone 4 satın almayı düşünüyorum ancak bazı radyo sitelerinde şöyle bir yazı dikkatimi çekiyor , isterseniz power fm adlı radyoyu şu program ile iphoneden dinleyebilirsiniz diyor e peki bunu diyelim biz iphoneye yükledik kullanmaya başlayacağız ama benim hat konturlü acaba bu uygulamadan kaç kontor gider müzik dinlerken bilen var mı ?

Net paketi olmadan iPhone kullanan varnı acaba :) harbi çok merak ediyorum. Cevaba gelince net paketin olursa kontör gitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: caddydsg

quote:

Orijinalden alıntı: neon22

yaptım butun usb koklerını kaldırdım denedım fakat yıne olmadı anlamadım neden .... ?? baska ne hata olabılır donanımsal bır hata olabılırmı ??

usb lerinize farklı bellekler takıp dener misiniz? onları okuyacaklarmı merak ediyorum ..

onları okuyor hıcbır sıkıntı yok denedım okuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Orijinalden alıntı: motorkiran

arkadaşlar ios5 te safariyi açıncaalttaki menuye basınca okuma listesine ekle seçeneği çıkıyor. bu yeniliklerde bahsedilen özelik mi ? bu listeler nerede nasıl okunuyor ?

daha sorna okumak istediğiniz siteyi buraya atabilirsiniz, yer imlerini açın üstte hemen okuma listesi diye
    safaride yine

evet hocam, safarideymiş, halloldu teşekkür ederim

başka bir sorum daha olacak, icloud kuruldu bug sabah bilgisayarıma, güncelleştirme diye kurdu hemen, pek güzel oldu. ben de pc de outlook u kurdum ki her şeyi senkronize edeyim diye. gmail hesabımı kurdum, sonra da icloud programı üzerinden rehber vs senkronize edeyim dedim ama @me uzantılı icloud adresimi senkronlarken hata veriyo, devamlı şifre soruyo ve bağlanamıyo server a diyo, bu sorunu yaşayan çözen gören duyan var mı ? ne yapmalı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

quote:

Lütfen şu sorumu bir cevaplar mısınız yakında iphone 4 satın almayı düşünüyorum ancak bazı radyo sitelerinde şöyle bir yazı dikkatimi çekiyor , isterseniz power fm adlı radyoyu şu program ile iphoneden dinleyebilirsiniz diyor e peki bunu diyelim biz iphoneye yükledik kullanmaya başlayacağız ama benim hat konturlü acaba bu uygulamadan kaç kontor gider müzik dinlerken bilen var mı ?

Net paketi olmadan iPhone kullanan varnı acaba :) harbi çok merak ediyorum. Cevaba gelince net paketin olursa kontör gitmez

Bagirma cocugaaaa :P hahahaha

Bende net paketsiz kullaniyom cunku bitti ;(
    100mb hicbise keske yurt disi gibi sinirsin uygun olsa ama nerdeeeeee

Siruya gelince arkadasin

Kardes bunlar uygulamadir bunlari internetten (telefondan) wifi ile yada internet paketi falan ile indirip kurabilirsin. Kurdugun an o calisacaktir ancak bi kaynak gerekli program kendisi calismaz ve yine calismasi icin internete ihtiyacin vardir. Wifi yada internet paketi (hucresel veri bilmem ne) yaani kontor falan yemiyor. Amaaa internet paketin yoksa ve hucre bilmem neyi actiysan yaani ua 3g yada edge ozaman kontordan yiyebilir ki yiyorda :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caddydsg

quote:

yaptım butun usb koklerını kaldırdım denedım fakat yıne olmadı anlamadım neden .... ?? baska ne hata olabılır donanımsal bır hata olabılırmı ??

usb lerinize farklı bellekler takıp dener misiniz? onları okuyacaklarmı merak ediyorum ..

onları okuyor hıcbır sıkıntı yok denedım okuyor..

O zaman telefonuda görmesi lazim yani ..

İtunesi açtığınızda tel. bağlıyken tel ismi görünmüyor mu❔
  • quote:

quote:

Sınırsız net paketsiz kullanamam :))
  • quote:

quote:

var(dı) ne olmuş
  • almanyadan getirtmeyi düşünüyorum i4s.
    getirtince jb yapmamı önerir misiniz ? (yaparsam ben yapamam hiç anlamıyorum geveyden falan bir telefoncuya yaptıracağım) yoksa orjinal mi kullanayım ?
  • quote:

quote:

quote:

var(dı) ne olmuş

olabilir kardeş bişey demedik yawss.
    ben sadece nerak ettim yani :))))
  • quote:

quote:

quote:

quote:

var(dı) ne olmuş

olabilir kardeş bişey demedik yawss.
    ben sadece nerak ettim yani :))))

kullandim zamaninda cok sıkıcı 3310dan farki yok
    beles wifi araniyorsun falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Khan

merhaba arkadaşlar aşağıda linkini vermiş olduğum ürünü alsam ve turkcell web tv seyrederken iphone4 deki görüntüyü bu ürün ile lcd tvye aktarabilirmiyim bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba

http://www.hepsiburada.com/Liste/ozaki-ip019-uzaktan-kumandali-iphone-ipod-baglanti-kablosu/productDetails.aspx?productId=bs10098&categoryId=98045&SKU=BS10098

tv bağlantısı ile ilgili bi soru sormuştum konu ile ilgili bilgisi olan arkadaş yokmu acaba ve ayrıca yine bağlantı için kullanılabilecek yeni bir kablo model ve markası var aşağıda acaba hangisi benim işimi görür

TV bağlantı kablosu tıkla
  • quote:

quote:

merhaba arkadaşlar aşağıda linkini vermiş olduğum ürünü alsam ve turkcell web tv seyrederken iphone4 deki görüntüyü bu ürün ile lcd tvye aktarabilirmiyim bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba

http://www.hepsiburada.com/Liste/ozaki-ip019-uzaktan-kumandali-iphone-ipod-baglanti-kablosu/productDetails.aspx?productId=bs10098&categoryId=98045&SKU=BS10098

tv bağlantısı ile ilgili bi soru sormuştum konu ile ilgili bilgisi olan arkadaş yokmu acaba ve ayrıca yine bağlantı için kullanılabilecek yeni bir kablo model ve markası var aşağıda acaba hangisi benim işimi görür

TV bağlantı kablosu tıkla

ben bu belkin markayı kullanıyorum arkadaşım,
    çok önceleri almıştım iphonem yoktu o zaman ipod touch vardı 3.nesil
    ama ip4 tede çalışıyor ama belli videoları gösteriyor
    mesela teldeki videoları sorunsuz aktarıyor ve youtube uygulamasınıda aktarıyor hepsi bu kadqr :)
    resimler falan yok yada tv uygulamaları
    bir ara kanal d yide gösteriyodu coktandır bakmadım
  • arkadaşlar ip4'üm bir kaç gündür kullanım süresini bekleme süresi ile aynı göstermeye başladı.Bu yüzden şarj da hızla azalıyor sanki.Sebebi ne olabilir? Açık uygulamaları da kapattım.Ama yanlış giden birşeyler var.ios 5'e geçmedim daha.
  • Bana önerenileceğiniz, sürekli ana ekranda görünecek, hava durumu prg. var mı acaba?

Htc lerdeki gibi...
  • Arkadaşlar merhaba ;
    Ben ios 5 yükseltmesini yaptım. Size bir soru soracağım. HD vide çekmiyor telefon. Yükseltmeden önce tüm videolarım HD idi ancak şimdi çekmiyor bir ayarı mı var acaba bilen var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.