Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapma be şimdi bu 112 olayı bize yani türkiyeyemi vurdu şansa bak hayallerimizi yıkmayın ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapya

quote:

Orijinalden alıntı: sherafettyn
    Herseferinde istemdışı da olsa konunun dışına çıkıyoruz ve hatta birbirimizi kırabiliyoruz unlocka az kala konunun kilitlenmesini hiçbirimiz istemeyiz. Neyse Veeence nin twitter sayfasında az bi süre önce GEVEY kartlarının iyi bi şekilde çalıtığını idda eden bi kişi görüldü ve veeence nasıl çalıştığı hakkında fazla bilgi istedi... idda sahibi @DillADH
    link...http://twitter.com/#!/veeence

Tesekkurler, yalniz o arkadas soyle demis: gevey turbosim works via tmsi spoofing through emergency calling. Only legal in china where 112 is not an emergency number de jure.

http://images.weiphone.com/attachments/Day_110314/182_162382_42b2a38161032d2.jpg

su resimdeki yonergeye bakarak ve yukaridaki tweete bakarak, 112 numarasi uzerinden bir trick ile calisiyormus anlasilan, bu arkadasin soylemi tabi, ne kadar guvenilir bilinmez ancak soyledigine guvenirsek eger 112 cinde acil arama nosu olmadigi icin calisiyor bu trick diyor. turkiyede calismayabilir mi bu durumda? zira bizde 112 acil arama numarasi icin kullaniliyor??? bekleyip gorecegiz anlasilan...

Bu nasıl birşey ya büyük hayal kırıklığı olur eğer doğruysa

• Arkadaslar sitenin normal surumu hacklendimi acaba bi konuya sadece mobil surumden ulasabiliyorum
  • videodaki eleman 10010u arıyordu.
    ayrıca amerikada da satışa sunulacak, orda 112 ne numarası?
  • quote:

Orijinalden alıntı: justify34

Arkadaslar sitenin normal surumu hacklendimi acaba bi konuya sadece mobil surumden ulasabiliyorum

hiç bi sorun yok biz bağlanıyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphoneteknikdestek

quote:

Orijinalden alıntı: justify34

Arkadaslar sitenin normal surumu hacklendimi acaba bi konuya sadece mobil surumden ulasabiliyorum

hiç bi sorun yok biz bağlanıyoruz :)

Benim pc mi hacklendi acaba pcden baktigimda ilk sayfada dunku konular cikiyor bazende http 500 hatasi veriyor
  • NCK nin çalışıp çalışmayacağı bu hafta sonu belli olacakmış. (Tweetlere göre)
  • bende şöyle anladım veeence soruyor nasıl açlıştığını oda 112 yi söyleyince anladım acil çağrılar üzerinden kırıyor demekki diyor kullanan arkadaşta 112 çinde acil çağrı numarası değildir diyor ama bizde 112 acil çağrı numarası ne olacak acaba
  • @justify34 Dün bendede aynı problem vardı bir süre sonra düzeliyor,
  • Arkadaslar muscle ve Sheriff twitlerinden bir gelişme var mi? tamam turbosim bekliyoruz o bir alternatif bize de yazılım olarak da boş durmayacaktir bu Apple beslemeleri .,.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirenneshu

Arkadaslar muscle ve Sheriff twitlerinden bir gelişme var mi? tamam turbosim bekliyoruz o bir alternatif bize de yazılım olarak da boş durmayacaktir bu Apple beslemeleri .,.

Herhangi bir gelişme yok, zaten 10 martdaki açıklamalarında önümüzdeki iki hafta içinde açıklama yapmayacaklarını söylemişlerdi. Sadece veeence sorulan bazı sorulara cevap veriyor okadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meegi -- 16 Mart 2011; 17:10:09 >
  • yalnız sadece bizde değil avrupanın genelinde 112 acil çağrı olarak kullanılıyor buradada olay galiba acil çağrı numarası üzerinden hattın çekmesi tam net anlayamadım iyi bir ingilizcesi olan bütün twetleri okuyarakdaha rahat çevirebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kojiro06

yalnız sadece bizde değil avrupanın genelinde 112 acil çağrı olarak kullanılıyor buradada olay galiba acil çağrı numarası üzerinden hattın çekmesi tam net anlayamadım iyi bir ingilizcesi olan bütün twetleri okuyarakdaha rahat çevirebilir

112'yi arıyor ancak aradıktan sonra hemen arama iptale basacaksınız diyor. Hem Amerika'dan alınan ATT telefonda 112 numarasının işi ne? Kafa Allak bullak oldu iyice yaa, offf. İyi o zaman bi tek Çinlinin işine yarar bu zımbırtı, Çinli de gidip o kadar para vermez ona ellerinde patlar yani.
  • Birde 112 muhabbetimi cikti.bahtsiz bedevi misali..
  • arkadaslar simkilitli olan i phonelarla sim free olanları nasıl ayırt edıcegız ? Ve daha sonra yenı bır surumle karsılastıgımızda sım free olanlarda kıtlenme soz konusu olur mu?
  • http://twitter.com/#!/ApplenBerry
    resmi twetleri burası buradan sorabilirz 112 muahbbetinin ne olduğunu ve acil çağrı olarak kullanılan ülkelerde çalışıp çalışmadığını
  • ben anlamıyorum madem çalıştığını ispat etmek istiyorlar.
    koyarlar 2tane iphone 4 ü yan yana.
    birinden diğerini ararlar.
    ve konuşma yaparlar.
    benimde içime kurt düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus1

ben anlamıyorum madem çalıştığını ispat etmek istiyorlar.
    ve konuşma yaparlar.
    benimde içime kurt düştü

zaten var videoları görüntülü konuşma bile yapıyorlar videolarında sen görmedin galiba 3 tane youtube videosu paylaşıldı burada
  • Öncekiler de böyle çalışmıyor muydu bunların? bence panik yapacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kojiro06

quote:

Orijinalden alıntı: Perseus1

ben anlamıyorum madem çalıştığını ispat etmek istiyorlar.
    ve konuşma yaparlar.
    benimde içime kurt düştü

zaten var videoları görüntülü konuşma bile yapıyorlar videolarında sen görmedin galiba 3 tane youtube videosu paylaşıldı burada

tamamdır o zaman :)
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.