arkadaşlar bence aylardır sadece bı herifin ağzına baktık ve ona inanamaya calıstık cunku baska caremız yoktu... artık işin boku cıktı sanırım bunların bişey yaptığı yok elllerınde de hiç bişi yok o kdr lafa cevaben en azından 4,1 4,2,1 hazır demişlerdi onları cıkarırlardı ama bakıyoruz kiii, koca bi yalan dolan erteleme.. benim hiç mi hiiiiiiiiiiç umıdım kalmadı cıkaramıyacaklar bu UL inş ben yanılırım )))=
olay bu... you dont need ul...
4.3 yayinlanali 2 gun oldu benimde hic umudum kalmadi arkadaslar umudum kalmadi derken 1 aydan once bisey beklemeyelim bence hatta gecer bile
para yoksa bu modelidee tercih edebilirsiniz...
quote:
Orijinalden alıntı: derdo008
para yoksa bu modelidee tercih edebilirsiniz...
bisim İ 4 lerden iyidir hiç olmazsa iş görüooo..
Twitter bayağı hareketli.
Arkadaşlar burda uzun zamandır ne tarihler geldi geçti hepsini biliyorum ama bazı arkadaşlarımız hakikaten erken konuşuyorlar en azından veryansında bulunmak için pazar gününü beklemek lazım , benim önümüzdeki bir ay için umudum var kaldıki bu ul öyle yada böyle cıkacak
twiter da hareketlenme var ama hepsi bos onemli bir gelisme yok..
yaa kardeşş hep bole bole gitmedik mi.. aralık sonu ocak sonu 14 subat mart başııı, 11 mart, mart sonuuuu... bende kı butun ınandırıcılıklar gıttı... inanç 0...
twitter da ki hareketlenme gercekten boş ... sherifin elinde hiç unlock yok gibi veya varda şaka mı yapıyor.milletin şakaya tahammülü kalmadı... bi süpriz yapsada yayınlasa biran önce.
twitter da ki hareketlenme gercekten boş ... s herifin elinde hiç unlock yok gibi veya varda şaka mı yapıyor.milletin şakaya tahammülü kalmadı... bi süpriz yapsada yayınlasa biran önce.