Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@msalahmail 40b is far less than we expected. Given NOR and SGOLD chip ID (obtainable via hacks), 40 bits is trivial BF
    4 minutes ago via web

40bit bizim beklentilerimizin çok alıntda. NOR ve SGOLD chip IDsi düşündüldüğünde (ki bu ID hack ile elde edilebiliyor) 40 bit çok önemsiz BF(bf nedemek anlayamadım)

yani adamlar 128 bit bekliyorlarmış herhalde, şifrelenmesi 40 bit olunca bu şifrelemeyi değersiz buluyorlar.

YANİ KIRARIZ BİZ BUNU bu bizim için cocuk oyuncağı demeye getirmişler sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanselvi

muslenerd un twitter sayfasında

@msalahmail 40b is far less than we expected. Given NOR and SGOLD chip ID (obtainable via hacks), 40 bits is trivial BF
    4 minutes ago via web

40bit bizim beklentilerimizin çok alıntda. NOR ve SGOLD chip IDsi düşündüldüğünde (ki bu ID hack ile elde edilebiliyor) 40 bit çok önemsiz BF(bf nedemek anlayamadım)

yani adamlar 128 bit bekliyorlarmış herhalde, şifrelenmesi 40 bit olunca bu şifrelemeyi değersiz buluyorlar.

bf brute force demek yani kaba kuvvet. bu da bilgisayar dilinde mumkun butun olasılıkların denemesi ile dogru şifrenin bulunması demek oluyor
  • iphone 4 simkilit biraz zor çıkar

boşuna beklemeyelim ben sattım telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanselvi
    muslenerd un twitter sayfasında

4 minutes ago via web

Anlaşıldı aylarcada bunu bekleriz.
    Bende sinirden bunu kırar giderim iPad 2 alırım bide dandik Nokia alırım .
    Yeter artık sovucem adamlara.
    Resmen sallıyorlar .

4.3 çıkınca yayinlanacakti
    Neden yalan atıyorlar.
    Caps paylaşmış saati Türkiye saati nasil Amerika'da oluyor bu dallama

• yani 40 biti BF (brute force ) ile kırabilirler

40 bits trivial BF : Brute forcea 40 bit sinek ısırığı gibidir mi demek istemiş yani:)
  • sherif in tweet i bende gordum,sanirim soyle demis 10 dk hakaret iceren mesaj almiyorum,motive edici gibi bisey zirvalamis.. kendi kanaatim biraz daha beklemeliyiz.bu dingilleri savunmuyorum ama hicbiri 4.3 den hemen sonra ul yayinlanicak demedi..4,3 cikana kdr ul beklemeyin dedi..
  • 1000 lira benim akıl sağlığımdan önemli değil.

olmadı amerikada yaşayan bi arkadaşa vericez(satıcaz yani)
  • 40 bitlik şifreyi kaba kuvvetle rahatça kırarlar hatta taş çatlasın bi gün alır şimdi ellerinde ki donanım iyi ise 1 saatte bile kırarlar yeterki sorun bu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizzin
    iphone 4 simkilit biraz zor çıkar

boşuna beklemeyelim ben sattım telefonu

Bu sence bizi neden alakadar etsin. Forum anasayfasına dönmek için bir sebebiniz olmuş iyi forumlar....
  • caps in altınada

sherif : at last, 10 minutes tweets with no insults :) ,http://twitpic.com/487ddb , this is encouraging

türkçesi : son 10dakikadaki tweetler hakaretsiz , bu cesaret verici demiş ve gülmüş...

resmen dalga geçiyor, umarım biri saka der ve unlock kısa sürede yayınlanır.
  • Elinde sonunda cikicak anasini satiyim.
  • ‎ IMellyNet‎ Limesn0w Unlock for iOS 4.1 Baseband 02.10.04 – 05.14.02 – 05.15.01 – iPhone 4, 3GS, 3G…
    Limesn0w Unlock for iOS 4.1 Baseband 02.10.04 – 05.14.02 – 05.15 ...‎ - imelly.net
    Twitter - 1985
    33 dakika önce

Bu nedir... Yorumlar çok olumlu...
  • Benim umutlarim yeseriyor beyler
  • ağalar aramızda ben dahil 5-6 aydır bekleyenler var

dolayısıyla az daha sabır en azında şu pazar ı bi görelim
  • http://www.imelly.net/
  • eylül, ekim gibi çıkacak diyorlar
  • Şifre kırma dalgasına bizden para yardımı isterler yakında. Şu aleti alcaz v.s olacak olay.. Fakat işin şöyle bir boyutu olur ozaman; paraları topladılar, eğer buna ragmen yapamazlarsa bu insanlar devteam i çiğner..umarım bunuda göz önünde bulundururlar.
  • http://www.imelly.net/ sitesindeki sagdaki Recent post bölümündeki ;

iPhone 4 3g 3gs Updated Limesn0w Unlock for iOS 4.2.1 Baseband 05.15.04 basligina tiklayin ve videoyu izleyn///
  • quote:

Orijinalden alıntı: derdo008
    http://www.imelly.net/

Nedir bu?
  • Yaw bıktım angry birds oynamaktan artık! Çıkarıcaksanız çıkarın şu unlocku millet sıyıracak bazıları da sıyırdı gitti (ben dahil)
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.