@msalahmail 40b is far less than we expected. Given NOR and SGOLD chip ID (obtainable via hacks), 40 bits is trivial BF 4 minutes ago via web
40bit bizim beklentilerimizin çok alıntda. NOR ve SGOLD chip IDsi düşündüldüğünde (ki bu ID hack ile elde edilebiliyor) 40 bit çok önemsiz BF(bf nedemek anlayamadım)
yani adamlar 128 bit bekliyorlarmış herhalde, şifrelenmesi 40 bit olunca bu şifrelemeyi değersiz buluyorlar.
YANİ KIRARIZ BİZ BUNU bu bizim için cocuk oyuncağı demeye getirmişler sanki
quote:
Orijinalden alıntı: cihanselvi
muslenerd un twitter sayfasında
@msalahmail 40b is far less than we expected. Given NOR and SGOLD chip ID (obtainable via hacks), 40 bits is trivial BF 4 minutes ago via web
40bit bizim beklentilerimizin çok alıntda. NOR ve SGOLD chip IDsi düşündüldüğünde (ki bu ID hack ile elde edilebiliyor) 40 bit çok önemsiz BF(bf nedemek anlayamadım)
yani adamlar 128 bit bekliyorlarmış herhalde, şifrelenmesi 40 bit olunca bu şifrelemeyi değersiz buluyorlar.
bf brute force demek yani kaba kuvvet. bu da bilgisayar dilinde mumkun butun olasılıkların denemesi ile dogru şifrenin bulunması demek oluyor
iphone 4 simkilit biraz zor çıkar
boşuna beklemeyelim ben sattım telefonu
quote:
Orijinalden alıntı: cihanselvi muslenerd un twitter sayfasında
Anlaşıldı aylarcada bunu bekleriz. Bende sinirden bunu kırar giderim iPad 2 alırım bide dandik Nokia alırım . Yeter artık sovucem adamlara. Resmen sallıyorlar .
4.3 çıkınca yayinlanacakti Neden yalan atıyorlar. Caps paylaşmış saati Türkiye saati nasil Amerika'da oluyor bu dallama
yani 40 biti BF (brute force ) ile kırabilirler
40 bits trivial BF : Brute forcea 40 bit sinek ısırığı gibidir mi demek istemiş yani:)
sherif in tweet i bende gordum,sanirim soyle demis 10 dk hakaret iceren mesaj almiyorum,motive edici gibi bisey zirvalamis.. kendi kanaatim biraz daha beklemeliyiz.bu dingilleri savunmuyorum ama hicbiri 4.3 den hemen sonra ul yayinlanicak demedi..4,3 cikana kdr ul beklemeyin dedi..
1000 lira benim akıl sağlığımdan önemli değil.
olmadı amerikada yaşayan bi arkadaşa vericez(satıcaz yani)
40 bitlik şifreyi kaba kuvvetle rahatça kırarlar hatta taş çatlasın bi gün alır şimdi ellerinde ki donanım iyi ise 1 saatte bile kırarlar yeterki sorun bu olsun
quote:
Orijinalden alıntı: denizzin iphone 4 simkilit biraz zor çıkar
boşuna beklemeyelim ben sattım telefonu
Bu sence bizi neden alakadar etsin. Forum anasayfasına dönmek için bir sebebiniz olmuş iyi forumlar....
caps in altınada
sherif : at last, 10 minutes tweets with no insults :) ,http://twitpic.com/487ddb , this is encouraging
türkçesi : son 10dakikadaki tweetler hakaretsiz , bu cesaret verici demiş ve gülmüş...
resmen dalga geçiyor, umarım biri saka der ve unlock kısa sürede yayınlanır.
Elinde sonunda cikicak anasini satiyim.
IMellyNet Limesn0w Unlock for iOS 4.1 Baseband 02.10.04 – 05.14.02 – 05.15.01 – iPhone 4, 3GS, 3G… Limesn0w Unlock for iOS 4.1 Baseband 02.10.04 – 05.14.02 – 05.15 ... - imelly.net Twitter - 1985 33 dakika önce
Bu nedir... Yorumlar çok olumlu...
Benim umutlarim yeseriyor beyler
ağalar aramızda ben dahil 5-6 aydır bekleyenler var
dolayısıyla az daha sabır en azında şu pazar ı bi görelim
http://www.imelly.net/
eylül, ekim gibi çıkacak diyorlar
Şifre kırma dalgasına bizden para yardımı isterler yakında. Şu aleti alcaz v.s olacak olay.. Fakat işin şöyle bir boyutu olur ozaman; paraları topladılar, eğer buna ragmen yapamazlarsa bu insanlar devteam i çiğner..umarım bunuda göz önünde bulundururlar.