Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jankom
    GeohotUS Geohot
    New exploit discovered for permanent iPhone 4 unlock!http://bit.ly/h2ZHMD

eleman kalıcı unlock dan bahsediyor, bakalım bunlarda fos mu çıkacak

Geohot bu isleri bıraktı diye biliyorum?
  • Yönlendirdikleri sayfaya girebilen var mı kilitlendi galiba o sayfalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jankom

GeohotUS Geohot
    New exploit discovered for permanent iPhone 4 unlock!http://bit.ly/h2ZHMD

eleman kalıcı unlock dan bahsediyor, bakalım bunlarda fos mu çıkacak

Bu orjinal Geohot mı bilmiyorum ama eğer gerçekse topa girmesi iyi haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: undercut
    Yönlendirdikleri sayfaya girebilen var mı kilitlendi galiba o sayfalar...

Bende giremiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda65

quote:

Orijinalden alıntı: cihanselvi
    vincent(veeence) yazmış

http://pastie.org/1656829

Ceviren yokmu?

1. soru ve cevabında;
    02.10.01 ve 03.10.01 basebandları için ul 2 hafta içinde yayınlanacakmı?
    kısacası iki hafta icinde yayınlanacagı umuluyor ama bu iki haftalık sürecde bilgilendirme olmayacak
  • vincentın söylediği kısaca

40 bit muhabbeti 1 haftada evinizdeki bilgisayar ile kırılabilir ama 1 hafta hem iphone bağlı kalacak hemde bilgisayar açık kalacak

bu yöntemi teorik olarak kimse denememiş ama devteam çalışıyormuş. eğer olmaz ise satın ip5 için para biriktirin demiş

ul cıkacakmı sorusuna 1 aya kadar cıkabilir demiş,

hiç mi ul çıkmayacak sorusuna ise Allah bilir ne zamana getirmiş lafı (haftalar hatta bi kaç ay demiş)

yani devteam zıçşta gibi
  • coveringweb diye bir sayfaya atıyor ama açılmıyor...
  • birisi söylemişti, unlockta darbe gibi olacak, bir sabah kalkacagız ve forumlar şenlenmiş, unlock çıkmış olacak. ne kadar begenmiştim bu cümleyi. pazar günü böyle olur umarım, pek zannetmiyorum ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: meegi

quote:

quote:

vincent(veeence) yazmış

Ceviren yokmu?

1. soru ve cevabında;
    kısacası iki hafta icinde yayınlanacagı umuluyor ama bu iki haftalık sürecde bilgilendirme olmayacak

umuluyooooooooooooor ama 2 haftalık surecte bılgılendırmıceklermışşşş.... al yenı bı oyalamaaa... ınanmayın artık sunlara yaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: ukalaaa
    birisi söylemişti, unlockta darbe gibi olacak, bir sabah kalkacagız ve forumlar şenlenmiş, unlock çıkmış olacak. ne kadar begenmiştim bu cümleyi. pazar günü böyle olur umarım, pek zannetmiyorum ama..

valla ben soylemistim hocam..halada oyle hissediyorum,tıpkı 4.3 un zamnindan once tık diye cikmasi gibi bir sabah uyanicaz ve ul cikmis olacak(umarim:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: furtega

quote:

Orijinalden alıntı: meegi

quote:

quote:

vincent(veeence) yazmış

Ceviren yokmu?

1. soru ve cevabında;

umuluyooooooooooooor ama 2 haftalık surecte bılgılendırmıceklermışşşş.... al yenı bı oyalamaaa... ınanmayın artık sunlara yaaa

Su son 2 hafta beklerim sonrada satarim abi yeter ya madara olduk millete

• bi site UNLOCK için koca puntolarla geri sayım yapıyor.en son 5 gün kaldığını söylüyor
  • cydiayada biseyler oldu unable to load (a server with the specified hostname could not be found) diyor ??? acaba biseylermi ekleniyor
  • Bu konudaki kullanıcılar: iphnee4, AllForYouX, holyfire, tuner106, lordoftheLeGoLaS, engurlu, emremurat, formalist, ssanol, ny46, fatih.kz, btutkan, kadir2602, sultanherko, justify34, sedxfer, arda65, erdogan3333, haldor, darkbluestaz, Zeebani, mertgur, undercut, meinschatz, mfsn63, iphone_, jankom, leopar271, Oki1980, tfn005, utbe, SGA, By_C@BB@R, otoroz, roy31976, gezgin16, ozkantmz, lord_danger, iron_maden, a10k, firavun7777, meegi, bravefart, Kentiaman, abaqus, furtega, ahmetfb, kemal_34, cewothekid, nesine, Perseus1, enisalkor, cihanselvi, serhat762000, lawyerdem
    58 kayıtlı üye, 64 misafir

oww herkez ümitli unlock bekliyor...forum patlıyor resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: oropabere

bi site UNLOCK için koca puntolarla geri sayım yapıyor.en son 5 gün kaldığını söylüyor

hangi site hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphnee4 -- 10 Mart 2011; 23:17:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ny46

quote:

Orijinalden alıntı: ukalaaa
    birisi söylemişti, unlockta darbe gibi olacak, bir sabah kalkacagız ve forumlar şenlenmiş, unlock çıkmış olacak. ne kadar begenmiştim bu cümleyi. pazar günü böyle olur umarım, pek zannetmiyorum ama..

valla ben soylemistim hocam..halada oyle hissediyorum,tıpkı 4.3 un zamnindan once tık diye cikmasi gibi bir sabah uyanicaz ve ul cikmis olacak(umarim:))

Um kardesim umut edenlere ihtiyac var. bende 13ü pazar die umutediyorum
  • @ arda65

+1
  • Arkadaslar hiç merak etmeyin olacak bu is bence adamlar volume yapıyor aylardır bekleyen arkadaslar varmış ben alali 3-4 gün oldu çok merak ediyorum ama yapicak bir şey yok sakın olalım bende eski bı bilg prog cuyum bu adamlar sever dalga geçmeyi
  • repo666.ultrasn0w.com yeniden yuklemeye calisiyorum cok uzun suruyo arkadaslar bi update olayi olabilir surpriz tabi kendimiizi avutuyoruz isde o ayri bisey
  • quote:

Orijinalden alıntı: epulatli
    Arkadaslar hiç merak etmeyin olacak bu is bence adamlar volume yapıyor aylardır bekleyen arkadaslar varmış ben alali 3-4 gün oldu çok merak ediyorum ama yapicak bir şey yok sakın olalım bende eski bı bilg prog cuyum bu adamlar sever dalga geçmeyi

Bende hatirliyorumda ilk aldığım zamanları...
    Ah ne sabirliydim ozaman.
    Elbet cikar dıyorsun ama aylar geciyor
    Ve çıkmıyor.
    Umarım aynı şey senin basına gelmez.
    Yoksa yakarım ben bu telefonu:)
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.