Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok özür dileyerek 5 tane net soru sormak istiyorum. Yeterli vaktim olmadığından araştırma fırsatı bulamadım.

Hattım Vodafone UK

1.Gevey derdime derman olur mu?
    2.Hangi siteden en uygun fiyata ve güvenilir alışveriş yapabilirim?
    3.112'yi arama ya da şebeke problemi yaşanılıyor mu?
    4.Yazılım unlock hakkında bir gelişme var mı?
    5.6 ay kadar bekledim, 6 ay sonunda kalıcı factory unlock mümkün mü operatörü arasam?

Tekrar özür dilerim. Parça parça bildiklerinizi cevaplandırırsanız bile yeterli olur benim için.
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kby -- 23 Mart 2011; 21:20:30 >
  • arkadaşlar ben şimdi kıbrısdayım.. pazartesi günü izmirden arkadasim gelecek ona yetistirebilirmiyim hrhangi bi siteden yada türkiyede satan birisi warsa minimum iki max. üç tane lazım elinde olan warsa siparis veren varsa çok rica etsem görüsüp yardim edebilirmi bana...

saygılar
  • İzmirden alan birkac arkadas daha var sanirim toplanip alalim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda65
    İzmirden alan birkac arkadas daha var sanirim toplanip alalim?

pazartesiye yetişirse hemen alabilirim :)

saygılar
  • Unlock Your iPhone 4 On iOS 4.3 Baseband 04.10.01 With Gevey SIM [Video] - Gree.. bit.ly/fWnUm9
    TweetMeme • 23.03.2011 18:08

greenpoison boyle bir tweet paylasti
  • quote:

Orijinalden alıntı: kby

Çok özür dileyerek 5 tane net soru sormak istiyorum. Yeterli vaktim olmadığından araştırma fırsatı bulamadım.

Hattım Vodafone UK

5.6 ay kadar bekledim, 6 ay sonunda kalıcı factory unlock mümkün mü operatörü arasam?

Tekrar özür dilerim. Parça parça bildiklerinizi cevaplandırırsanız bile yeterli olur benim için.
    Şimdiden teşekkürler.

Dostum gevey hakkında birşey diyemicem, şahsen ben kullanmak istemiyorum geveyi.
    UL hakkında henüz birgelişme yok diye biliyorum gerçi iki gündür twitterıda kontrol etmedim fakat geçen gün sözde yaptıkları açıklamalardan birşey anlamadık, şahsi fikrim min 1-2 ay
    Genelde avrupadaki operatörlerden 3 ay sonra cihazı açmalarını talep edebiliyorsun fakat bu işlemi fatura sahibinin bizzat yapması gerekiyor, İngiltere içinde aynıdır diye düşünüyorum.
    Bunların haricinde senin cihazın factory unlocked olması mümkün bu işi yapanlar var sadece seri numaranı vermen yeterli tahmin ettiğim fiyat 250 tl

• ALINTIDIR

"Arkadaslar bende bugün denedim gevey ile ve sonuc olumlu baz istasyonu değişimide yaptık ve herhangi bir problem yok 3g olayida sorunsuz hatta birde Fransa sfr kilitli cihazlada denedik ve sonuc gene başarılı beni bilen bilir sözüme itimat ederseniz alın derim gevey bana direk cinden geldi herhangi bir siteden falan almadım o yüzden nerden temin edeceğinizi bilemiyorum ama alırsanız sonuc başarılı . Bir donem daha mutlu sonla sonuçlandı hayırlı olsun"
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

Sunsky olumlu oldugu taktirde alacagim hemen... Izmir'den alacak arkadaslar haber versin bana.

İzmir için fazladan alabilirsin kardeşim ben dahil alan çok fazla kişi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: haades

arkadaslar telefonlarınızın ulkesını bana p.m den atın forumda kırlılık yapmayalım benım ıcınde duzenlı olur..bırsuru var hepsını aklımda tutarımda sahıplerıne tektek forumda arayıp bulmam lazım..alınan ulkeyı bana yazın ben soracam hepınız ıcın..tabı durun bakalım benımkı acılacak mı? fake dıılse bend ebeklıyorum

fake degildir hocam merak etme sen. böyle cok var actıran biliyorum.
  • "Gevey'in fiyatları çarşambadan itibaren düşecek" tezi, an itibari ile çürümüştür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: meegi

quote:

Orijinalden alıntı: kby

Çok özür dileyerek 5 tane net soru sormak istiyorum. Yeterli vaktim olmadığından araştırma fırsatı bulamadım.

Hattım Vodafone UK

Şimdiden teşekkürler.

Dostum gevey hakkında birşey diyemicem, şahsen ben kullanmak istemiyorum geveyi.
    UL hakkında henüz birgelişme yok diye biliyorum gerçi iki gündür twitterıda kontrol etmedim fakat geçen gün sözde yaptıkları açıklamalardan birşey anlamadık, şahsi fikrim min 1-2 ay
    Genelde avrupadaki operatörlerden 3 ay sonra cihazı açmalarını talep edebiliyorsun fakat bu işlemi fatura sahibinin bizzat yapması gerekiyor, İngiltere içinde aynıdır diye düşünüyorum.
    Bunların haricinde senin cihazın factory unlocked olması mümkün bu işi yapanlar var sadece seri numaranı vermen yeterli tahmin ettiğim fiyat 250 tl

Vallahi hocam 150 lira verip de GEVEY alacağıma, 100 daha verir factory unlock yaptırırım şahsen. Hem satarken zorlanmam ve istediğim fiyatlara satarım hem de çat pat 112'yi arıyacak mı endişesi olmaz. Ancak, güvenebileceğim kim var? Piyasada unlock yaptığını iddia eden bir sürü şaklaban var malumunuz.

• istanbul avrupa yakasında satan yok mu bunu ya kafayı yicem bulamadım?
  • Hadi bakalım güzel haberler gelmeye başladı. Birde geveyleyen arkadaslar türk işi video yükleseler.
    Fiyatı yerini bulacaktır. Ve sonra Gelsin geveyler:)
    Hepimize hayırlı olsun derim.
  • ya girsin şuan cihaz ülkeye adam akıllı 1-2 bin tane 3-5 tane var piyasada şuan 200 tl de fiyat offffff
  • quote:

Orijinalden alıntı: hozkilic
    Unlock Your iPhone 4 On iOS 4.3 Baseband 04.10.01 With Gevey SIM [Video] - Gree.. bit.ly/fWnUm9
    TweetMeme • 23.03.2011 18:08

greenpoison boyle bir tweet paylasti

yuh artik ya iyice sacmaladilar.
  • enistem 28inde usaya gidiyor arkadaslar almak isteyen varsa adresini vericem ona gondersin izmirde ogrenciyim enistem 5inde donceek 6-7 gibi gelip benden alir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemgil

İste birde att haricinde ki biri deneyebilse benimki isvec hatti puffffff

denemişler çalışmış rahat ol sen. link bulunca editlicem nerde okuduğumu unuttum =)
  • peki şebeke gidip gelme durumunda ne oluyor acaba deneyen arkadaşlar paylaşsa çünkü bitek bu soru kaldı merak edilen
  • kardes ısvec operator ne senide listeye alıyım..ben 48 saat ıcınde ıddıalarına gore telefonu unlock olarak alıcam..yasal unlock factory unlock olcak dıyor..senınkınıde sorayım resmen lıste yaptım ya operatorunu pm at bana

quote:

Orijinalden alıntı: haldor

quote:

Orijinalden alıntı: cemgil

İste birde att haricinde ki biri deneyebilse benimki isvec hatti puffffff

denemişler çalışmış rahat ol sen. link bulunca editlicem nerde okuduğumu unuttum =)
  • arkadaslar ayın 18 inden bu yana yani 6 gündür gevey türkiyede çalışıyormu , 112 yi aramak zorundamıyız , att de çalışıyormu , türkiyeye ne zaman gelecek , fiyatı ne olur , pili çabukmu tükeniyor v.s . hep aynı sorular ve aynı cevaplarla 20 sayfa doldurduk..

bu arada yazılımsal unlock konusunu unuttuk ve kimse takip etmiyor galiba.. son gelişmeler ne durumda ..hani iki gun once acıklama yapılacaktı.. bu konuları takip eden var mı???
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.