Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2de 2 degıl 3de 3 2 saat once turkcell att yazdım bende uygunlugunu ve calıstıgını :()
  • acaba bu gevey 4.3 versiyonuda açıyormu
  • çalışıyor..deneyen arkadasımın 4.3 versıyon att cıhaz ve hat turkcell
  • quote:

Orijinalden alıntı: typhoon41

acaba bu gevey 4.3 versiyonuda açıyormu

4.3 ile çalışmıyor diye biliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tylol_Hot

quote:

4.3 CALISIYOR resmi acıklaması var. 4.3 versıon dan sonra cıktı gevey zımbırtısı.112 yonlendırmesı cıktıgı ıcınbutun surumlerde calısır.bunun önune gecemezler.
  • Sunsky olumlu oldugu taktirde alacagim hemen... Izmir'den alacak arkadaslar haber versin bana.
  • Arkadaşlar bu GEVEY yazıcıoğlu iş hanına düşermi... Bilen ellere teslim etsek cihazı... Çünkü mikro simi kesmek falan var işte... 10 lilarada hizmet parası versek... Durmadan micro sim parası vermeyelim sonra...

İşkence bitti sonunda...
  • bugun denenmıstır att-turkcell-4.3 sorunsuz sekılde suan bıle kullanılmaktadır..cın fıyatıda 30dolardır..harıcındekı hersey yalan dolandır..safsatadır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: savrotin

quote:

Orijinalden alıntı: Tylol_Hot

quote:

4.3 CALISIYOR resmi acıklaması var. 4.3 versıon dan sonra cıktı gevey zımbırtısı.112 yonlendırmesı cıktıgı ıcınbutun surumlerde calısır.bunun önune gecemezler.

Artik tek derdimiz JB beklemek olacak :)
  • İste birde att haricinde ki biri deneyebilse benimki isvec hatti puffffff
  • @haades

Kardes bir kaç sorum olcak sana. Senin cihaz fr diye yazmıştın. Açtırmak için imei numarasını mi verdin telfmu? Şayet yaparlarsa diye yazmissin Almanya t-mobile açabilirler mı diye sorarmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haades

çalışıyor..deneyen arkadasımın 4.3 versıyon att cıhaz ve hat turkcell

çok teşekkürler verdiğiniz bilgi için...
  • geveyin jailbreak ile bi işi varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemgil

İste birde att haricinde ki biri deneyebilse benimki isvec hatti puffffff

Att harici olmuyor diye okumuştum hocam
  • quote:

benımkı orange fransa ancak sfrde sanırım bı muddet sorun var ama yarın alırken sorarım kardes acarım derse adam bılgı verırım

quote:

Orijinalden alıntı: Raaasim

quote:

telefonları bedavaya satmayın sakın..avrupa iphonu olanlarda aldıkları operatorle baglantıya gecıp telefonlarını factory unlock yapabılırler..yada yarın ıtıbarıyle yapan bıryer var dıyebılırım..bende yarın telefonumu unlock factory unlock olarak kullanmaya baslıcam..adamın bana verdıgı garantı bu..yoksa alamaz parayı

Peki cihazin hangi ulkw dostum bnimki sfr fransa

Hades kardeş benimde fransa bouygues telecom cihazı bu cihazı factory unlock yapıyorlarmı acaba senin bahsettiğin yer öğrenio burada belirtebilirsen çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx
    Sunsky olumlu oldugu taktirde alacagim hemen... Izmir'den alacak arkadaslar haber versin bana.

@xbreakx kardeşim gevey ilk parti gelsin sorun yoksa izmirden beraber alalım
  • arkadaşlar ankarada nerden alabilirim ?
  • arkadaslar telefonlarınızın ulkesını bana p.m den atın forumda kırlılık yapmayalım benım ıcınde duzenlı olur..bırsuru var hepsını aklımda tutarımda sahıplerıne tektek forumda arayıp bulmam lazım..alınan ulkeyı bana yazın ben soracam hepınız ıcın..tabı durun bakalım benımkı acılacak mı? fake dıılse bend ebeklıyorum
  • ya 30 dolara nerden temin edebiliriz ? 75 dolar cok fazla
  • Beyler Avrupa cihazların factory unlocked olması söylenti yada fake değil, hatda forumda bi arkadaş bu işlemi yapıyor sadece cihazın imei nosu yeterli, ülke ve fiyat konusunda @iphoneteknikdestek nickli arkadaşdan bilgi alabilirsiniz ayrıca konuda açtı. Zannedersem forumdan bi kaç arkadaşa yardımcı oldu
    Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.