Bildirim
iPhone 3Gs Yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
lütfen yardım edebilirmisiniz çok acil
_____________________________ -
Öncelikle hangi sürüme restore edeceksiniz? Neyse pek bir önemi yok zaten iREB indirin ve iREB ile DFU moda alin hallolur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: YesiilEriik
Öncelikle hangi sürüme restore edeceksiniz? Neyse pek bir önemi yok zaten iREB indirin ve iREB ile DFU moda alin hallolur
Tam da aklımdan bu geciyordu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sürüm farketmez herhangi bir sürüm olabilir çalışsın yeter. ben 4.1 4.2.1 4.3.5 5.1.1 6.0.1 kurmayı denedim olmadı ayrıca ireb ilede dfu ya aldım yine tık yok telefondan en ufak bir görüntü alamıyorum sadece bilgisayara baglayınca çalışıyo :( _____________________________ -
sim free mii ? _____________________________ -
hayır sim locked. _____________________________ -
Custom 4.2.1 indirin iREB ile dfu alın shift restore ile custom kurun
Hocam hazir amerikadasin 3gs cekilmez. Al bi 4-4s.
quote:
Orijinalden alıntı: mydyga
Amerika'dan aldım demiş, Amerika'dayim dememiş..
quote:
Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
quote:
Orijinalden alıntı: mydyga
Amerika'dan aldım demiş, Amerika'dayim dememiş..
Hee pardon yanlis okumusum
5.1.1 sürümünü redsn0w_win_0.9.14b1 shsh kayıtların varsa onlara bi bak ve redsn0wla imzala 3194 hatası almazsın. yeterki shsh kaydı olsun birde ireble dfu moduna alırken dikkat et eğer doğrı düzgün alamazsan sabah akşam 3194 ve 1600 hatası alırsın. shsh kayıtlarının alındığı programı indir kontrol et 3gs hataları kişinden kişiye makineden makineye değişiyor tespit yapamıyoruz _____________________________ "Allah'ı arayan kalbim ölüm korkusuyla sarsılmaz. Ne yazık; biraz düşünüp benim soyuma dikkat etseydiniz, teslim olmamı beklemezdiniz. Ben Ali'nin oğluyum ve bilin ki Allah'a tevekkül eden yürek ölümden korkmaz." Ebulfazl Abbas -
ireble ben dfu ya aldımmı almadımmı anlayamıyorum çünkü ireb çalıştığı gibi dfu ya alıyo sonra yine 1600 28 3194 hataları geliyo
_____________________________ -
Yaptııııııım 

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler