Şimdi Ara

İphone 3gs Edge kapatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar internette arastiriyorum 2 gündür özelliklerden degistiriyorum apn,yi sbsettings dende kapalı gozuksede Edge açık hergün 1tl mı yiyor nasıl kapaticam ya bir türlü olmuyor

• Sbsettings'de bir Edge var bir de Edge Data var ikisi de kapalı mı? Ben de yeni girdim bu jb olayına pek bilgim yok ama ikisini kapatmayı deneyin , daha önce denemediyseniz...
  • Ayarlar>Genel>Ağ>Hücresel Veri ağı>APN'yi sil saçma birşeyler yaz.
  • Edge kapalıda Edge datayı bilmiyorum
    Mert dediğini 100 kere denedim ama gene bağlanıyor Edge
  • hücresel veri ağındaki internet noktasının adını değiştirebilirsin, sonuna bi a x filan koysan yeter.
    olmadı sbsettingsde 3g, edge, data'yı kaparsan internete giremez
  • Datayı bulamadım sb de ?
  • Sbsettings-More-Set Toggles
    burada hepsini on yap(Datanın on olduğuna emin ol yani)
    ondan sonra bak sbsettings menün güncellendi mi diye, olmadıysa telefonu aç kapa kesin düzelir. sonra datayı açıp kapayabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 3GS WhatsApp
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion
    Arkadaslar internette arastiriyorum 2 gündür özelliklerden degistiriyorum apn,yi sbsettings dende kapalı gozuksede Edge açık hergün 1tl mı yiyor nasıl kapaticam ya bir türlü olmuyor

Dostum benzer bisey benimde basima geldi en son cozum turkcelli aradim komple kapattirdim internete simdi cozuldu.
  • vodafone da edge i kapatabilen varmı ? turkcell de ag ayarlarında internet yazısını degistir girmiyo zaten.. vodafone da interneti kapatmayı bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jajabo
    vodafone da edge i kapatabilen varmı ? turkcell de ag ayarlarında internet yazısını degistir girmiyo zaten.. vodafone da interneti kapatmayı bilen varmı

Turkcellde agdaki internet yazisini degistirdigim halde giriyor bazen,nedenini cozemedim ama iphone 2gde boyle.
  • maniton dediğini yaptığımda halde hala bağlı edge benimde hattım vodafone ya ne olucak böyle valla hergün 1tl 1tl
  • ayarlarını bozduktan sonra girmesi mümkün değil hangi ayarlarla giriyor ki
    bunu yapıyorusun di mi ?
    Settings-General-Network-Cellular Data Network
    APN: bunu internetaxx yap, diğerlerine dokunma.

Bunla ilgisi yok ama bendeki diğer ayarlar böyle
    Enable 3G - OFF
    Data Roaming OFF
    Internet tethering OFF
    VPN Not configured
    Wi-Fi bu gerektiğinde tabi şebekeyle bi ilgisi yok

Bu arada sbsettingsten 3g-edge-data'yı kapasan bile telefonda E simgesi gözükür ona bakma

Ben de telefonu ilk aldığımda internet paketi almamıştım kaç tl gitti telefonun kendi kendine nete girmesi yüzünden. Turkcell müşteri hizmetlerinde iphone desteği var oradan internet ayarlarını bozmamı söylemişti böylece sorun kalkmıştı, istersen bi vodafone'u ara
  • cydia dan bossprefs programını indirip yükleyin. İstediğiniz ayarları yapın.
    3g ve edge'i çok rahat bir şekilde kapatıp açabilirsiniz.
  • maniton bende sbsettings set toogles a girince data roaming diye bir şey yok
  • Up
  • zaten o yeni dediğim ayarlar telefonun kendi ayar menüsünde sbsettingste değil
  • Herkesin kendi tercihi tabii istediğiniz gibi kullanın ama merak ediyorum, iphone alıp da internet özelliğini kullanmamak garip değil mi? O cihazı alacak kadar parası olan, basit bir internet paketi de alabilir sanırım. Cihazın pek çok güzel özelliği internetle alakalı, 3G hızında internet, safari browser, klavyesi... Bence bir internet paketi alıp bu güzelliklerini keşfedin derim
  • Telefonu kullandigim cogu yerde wifi oldugu icin 3g ye ihtiyacim yok
    maniton Ben data roaming den bahsediyorum telefonun ayarlari dedigin gibi zaten
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: smoglu

Herkesin kendi tercihi tabii istediğiniz gibi kullanın ama merak ediyorum, iphone alıp da internet özelliğini kullanmamak garip değil mi? O cihazı alacak kadar parası olan, basit bir internet paketi de alabilir sanırım. Cihazın pek çok güzel özelliği internetle alakalı, 3G hızında internet, safari browser, klavyesi... Bence bir internet paketi alıp bu güzelliklerini keşfedin derim

Şuan şebekelrin sunduğu internet çok pahalı ve artık heryerde wifi var.Gerek kalmıyor yani.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.