ya sbsettings update ettim data roaming çıktı onuda kapattım hala yiyor hala yiyor nasıl kapanıcak bu edge ya
Up
edge yi tamamen kapatacak program yok şuan sanırım jp olan cihazlar için bossprefer ve sbsetting işe yaramıyor,edge yi kapat işareti dahi yok
quote:
Orijinalden alıntı: uuuuuuuuuuu
edge yi tamamen kapatacak program yok şuan sanırım jp olan cihazlar için bossprefer ve sbsetting işe yaramıyor,edge yi kapat işareti dahi yok
yeni sbsettingste halihazırda edge kapama özelliği gelmiyor. cydia'dan sbsettings edge toggle kurmalısınız
edge sbsetting yükledim ve sonunda edge simgesi çıktı kapatabildim fakat yinede E işareti halen kalmıyor makineden
o E yi niye kaldirmaya calisiyorsunuz anlamadim. o sadece bu telefon edge baglantisi ile calisabilir demek. sbsettingsten kapatinca kapanmis oluyo zaten. E yi silmeye ugrasmayin bosuna.
quote:
Orijinalden alıntı: uuuuuuuuuuu
edge sbsetting yükledim ve sonunda edge simgesi çıktı kapatabildim fakat yinede E işareti halen kalmıyor makineden
başka bir konuda daha yazdık sana e simgesini kaldırmak istiyorsan ios4 kurup hücresel veriyi kapatacaksın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme