Şimdi Ara

iPhone 3GS çatlama ( Değişim EVET!!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce bu problemi gördüm forumda şimdi de başıma geldi ses açıp kapama yerinin yanında çatlama var ve anlaşılıyor ben bunu 1-2 ay önce gördüm sanırım fakat çatlama olduğunu anlamadım elimle sildim ve ışık yanlış vurunca o an kir sanıp geçti sandım fakat şimdi gün ışığında iken gördüm ve inceledim çatlak + olarak sessize alma tuşum bozuk yani hiç çalışmıyor 3-4 aydır bende telden kapıyordum sbsetting kısayol ile ,garantisi var daha 1.5 sene versem yenisi ile değiştirirler mi ? değiştirirler ise ne kadar sürede değiştirirler ve kadıköy yakınında oturuyorum garanti en yakın nerededir? çarşamba günü gidicem. inşallah değiştirirler yani kullanıcı hatası yok , 1 kere düşürdm oda halıyaydı telefonu aldıktan 2 ay sonramı ne 30 cm'den aradan 8.5 - 9 ay geçti metalik çevrede çizik var oda düşmeden veyahut darbeden değil umarım değişim yaparlar ve sorum olucak beyaz mı alsam değişim olursa siyahı sanırım daha çok seviyorum fakat emin değilim siyah mı beyaz mı almam gereken konusunda siyahıda çok seviyorum beyazıda sizce ?

Ek olarak değişim yaptıklarında full aksesuarlı kutumu veriyorlar daha önce değişim yapan arkadaşlar yazarmı yani kulaklık şarj veriyorlarmı yeni 0 kutu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LexisOrAlv -- 3 Mayıs 2010; 14:37:54 >

• Şimdi Şöyle Söyleyim Dışarda Çatlama Olduğu İçin Müşteri Hatası Deyip Geri Yollarlar Kesinlikle. Bu Tür İşlerle Uğraşmıyorlar Bile Dışarda Çatlama Olduğu İçin Müşteri Düşürmüştür vB. Şeyler Başlarına Çok Geldiği İçin Suçu Sizin Üstünüze Atarlar. Benimde Telefonda Donanımsal Hata Vardı Verdiğimde Birşey Yok Dediler Alırken Apple Simgesini Çizik Aldım İade Ettiğimde Sıfırıyla Değiştirdiler

- Ürün Ne Renkse O Renk Verilir İstek Malesef Yapamıyorsunuz

- Ürün Kutusuz Verilir Değişim Olursa Eğer Sadece Telefon Sıfır Olarak Geliyor Kutu Aksesuar Sizde Kalıyor.

Ama Dediğim Gibi Değişmesi Mümkün Değil.

http://www.genpa.com.tr/ Adresinden En Yakın Servisi Öğrenebilirsiniz. Kolay Gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: onuraltinoz

Şimdi Şöyle Söyleyim Dışarda Çatlama Olduğu İçin Müşteri Hatası Deyip Geri Yollarlar Kesinlikle. Bu Tür İşlerle Uğraşmıyorlar Bile Dışarda Çatlama Olduğu İçin Müşteri Düşürmüştür vB. Şeyler Başlarına Çok Geldiği İçin Suçu Sizin Üstünüze Atarlar. Benimde Telefonda Donanımsal Hata Vardı Verdiğimde Birşey Yok Dediler Alırken Apple Simgesini Çizik Aldım İade Ettiğimde Sıfırıyla Değiştirdiler

- Ürün Ne Renkse O Renk Verilir İstek Malesef Yapamıyorsunuz

- Ürün Kutusuz Verilir Değişim Olursa Eğer Sadece Telefon Sıfır Olarak Geliyor Kutu Aksesuar Sizde Kalıyor.

Ama Dediğim Gibi Değişmesi Mümkün Değil.

http://www.genpa.com.tr/ Adresinden En Yakın Servisi Öğrenebilirsiniz. Kolay Gelsin.

çatlama hatası olup değiştiren onlarca adam gördüm ben bu forumda

• Ozaman Buraya Konu Açmasaydınız Ben Sadece Fikrimi Dile Getirdim Tabiki Yöntemleri Çok Yaşadığım Bir Olayı Size Anlattım Genpa Sorumlusu Değilim :)
  • Biliyorum tabii ki niye ciddiye aldınız ki ama cidden baya gördüm değişim yapanlarıda merak ettiklerim var aynı renk olayını biliyordum da başkada sorular var işte
  • Çatlak Olayında Değişim Gerçekten Zor Oluyor Ama Teknik Arızalarda Çok Basit. Sesinizi Yükselttinizmi Direk Geri Adım Umarım Değiştirirsiniz :)
  • ya birde 39.hafta öncesi benimki Jb'li 33. hafta bi ihtimal varmı 39.hafta önce olması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öyle Bir Olay Yaşanmadı Sanmıyorum :)
  • şans
  • Güncel
  • Güncel yarın götürüyorum yok mu bilgi vericek
  • arkadaşlar jb konusunda sıkıntı çıkmaz değil mi ? ben yinede restore edip mi vereyim ?
  • Restore edip ver arkadasım. Sıkıntı yasayabilirsin. Değişme konusuna gelince ağzın iyi laf yapıyorsa ağız kavgası dediğimiz olayla tereyağı gibi üste çıkabilirsen herturlu degisim yaptırırsın. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdf.3434

Restore edip ver arkadasım. Sıkıntı yasayabilirsin. Değişme konusuna gelince ağzın iyi laf yapıyorsa ağız kavgası dediğimiz olayla tereyağı gibi üste çıkabilirsen herturlu degisim yaptırırsın. Saygılar.

şimdi de restore edicem fakat , laptop formatlı olduğu için app'leri back up yapamıyorm sanırım gidecek 100 küsür app tüm prg'larıda denedim
  • apple su catlama ısını cozemedı bır turlu.estetık olsun dıye mazemeyı germısler.cıhaz ısınıp soguduktan sonra catlıyor
    bır de bu catlama olayını bellı olculerde garantı kapsamına almıslar.lınkını bulurasam eklerım.
  • benimki baya kalkık yahu
  • tam 5:21'de çıkıyordum arayıp sorayım dedim kaça kadar açık diye 17:45 dediler , kısacası yarına kaldı boşuna restore attım dicemde boşuna değil restore ettim fakat 3.1.3 oldu cihaz ya değişim olmazsa küçük bi ihtimal bile olsa 100 app gitti backup alamadım diye valla yıkarım o genpayı bkz : yıkarım değil yıkarım
  • Birincisi cihazın kapak çatlama olayından dolayı birebir değişim (swap) olayı eskidendi artık yok..genpa işi çözdü ve şu an kapak değişiyorlar..
    geçenlerde ben 3g 8gb cihazımı verdim..garantisinin dolmasına 5 ay vardı..arka kapak müthiş çizikti...kulaklık jack girişinin oradan ve şarz soketi girişinin oradan kılcal çatlaklar vardı..ilk etapta bana kullanıcı hatası dediler..biraz sert çıkınca kapağı değiştirip gönderdiler..ısrarla düşürmediğinizi ve kendi kendine çatladı demenizi tavsiye ederim..ama eğer düşme ve darbe izi varsa kesin değiştirmezler..zaten iphone kullanıcıları çiziğin ve darbenin kapakta nasıl bir etki yaratacağını iyi bilirler..aradan az bir zaman geçince birtane daha 3g 8gb gönderdim..fakat onun arka kapağında darbe izi vardı..kesinlikle hiçbir işlem yapmadan geri gönderdiler..
    sormak istediğiniz varsa bu konu ilşe alakalı cevaplayabilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: typhoon41

Birincisi cihazın kapak çatlama olayından dolayı birebir değişim (swap) olayı eskidendi artık yok..genpa işi çözdü ve şu an kapak değişiyorlar..
    geçenlerde ben 3g 8gb cihazımı verdim..garantisinin dolmasına 5 ay vardı..arka kapak müthiş çizikti...kulaklık jack girişinin oradan ve şarz soketi girişinin oradan kılcal çatlaklar vardı..ilk etapta bana kullanıcı hatası dediler..biraz sert çıkınca kapağı değiştirip gönderdiler..ısrarla düşürmediğinizi ve kendi kendine çatladı demenizi tavsiye ederim..ama eğer düşme ve darbe izi varsa kesin değiştirmezler..zaten iphone kullanıcıları çiziğin ve darbenin kapakta nasıl bir etki yaratacağını iyi bilirler..aradan az bir zaman geçince birtane daha 3g 8gb gönderdim..fakat onun arka kapağında darbe izi vardı..kesinlikle hiçbir işlem yapmadan geri gönderdiler..

Gönderdim kadıköy servisten benimki biraz kalkık idi, ordaki bayana sordum değişim olabilir belli olmaz teknik servise bağlı dedi.ben zaten söyledim düşme çarpma vs birşey olmadığını, ben ordayken değişim istiyorum demedim verdim bilgileri aldı sorunu söyledim o kadar fakat şimdi geldim kontrol ettim sitesinden şu yazıyor.

SESSIZE ALMA TUSU ÇALISMIYOR.SES AÇMA KAPAMA TUSU NUN YANINDA ÇATLAMA OLMUS KENDILIGINDEN GARANTIDEN DEGISIMI ISTENIYOR ARKA KAPAKTA VE ELNMADA HAFIF ÇIZIKLER VAR.

Umarım değişim olur

• quote:

Orijinalden alıntı: LexisOrAlv

quote:

Orijinalden alıntı: typhoon41

Birincisi cihazın kapak çatlama olayından dolayı birebir değişim (swap) olayı eskidendi artık yok..genpa işi çözdü ve şu an kapak değişiyorlar..

Gönderdim kadıköy servisten benimki biraz kalkık idi, ordaki bayana sordum değişim olabilir belli olmaz teknik servise bağlı dedi.ben zaten söyledim düşme çarpma vs birşey olmadığını, ben ordayken değişim istiyorum demedim verdim bilgileri aldı sorunu söyledim o kadar fakat şimdi geldim kontrol ettim sitesinden şu yazıyor.

SESSIZE ALMA TUSU ÇALISMIYOR.SES AÇMA KAPAMA TUSU NUN YANINDA ÇATLAMA OLMUS KENDILIGINDEN GARANTIDEN DEGISIMI ISTENIYOR ARKA KAPAKTA VE ELNMADA HAFIF ÇIZIKLER VAR.

Umarım değişim olur

arkadaşım senin makine %85 değişecektir.. için rahat oLsun... görüceksin bak

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.